Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   dacia solenza de la prostreet tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/20526-dacia-solenza-prostreet-tuning.html)

protuning 15-07-06 22:01

dacia solenza de la prostreet tuning

5 Attachment(s)
am scos si noi o solenza modificata!asteptam comenzi sau parerile voastre! nr. tel. 0742121696 sau mail: [email protected]

c i k y 15-07-06 22:06

Re: dacia solenza de la prostreet tuning

Frumoasa..felicitari....dar tipa dupa suspensie :) Bafta ;)

Bmwaldo 15-07-06 22:28

frumoasa ... dar ii trebuie ori suspensie ori jante mai mari :D :D ...frumoasa ... un aspect deosebit...bafta multa ;)

TufY 16-07-06 00:08

daca ii pune jante mai mari degeaba tot o sa fie ridicata in pod deci ramane varianta cu suspensia

Eugen_TL 16-07-06 00:17

nu-mi place cele 2 eleroane.. mai ales ala de sus care da impresia de mai inalta sa ma exprim asa.. barile hmm dragutze,dar cea fatza parca e cam mica,adica trebuia o idee marita pe verticala... si in rest suspensii pe ea

axxro 16-07-06 21:31

frumoasa, nu ma repet pt chestia cu suspensia, sau eleroanele, dar totusi evacuarea.............???????????????(sau sunt obosit si nu o vad eu)

Bigu 16-07-06 21:35

per ansamblu e faina, ai de lucrat la evacuare si punei un eleron mai frumos...la interior are ceva????

TufY 17-07-06 02:47

ce eleron mai frumos gasiti pentru slz??? antenele alea parabolice din aluminiu? hmmmm e frumoasa masina parerea mea asa!!

momo 17-07-06 22:25

o janta ii mai trebuie si o suspensie, dupa cum a mai spus cineva p-aciulea... oricum e diferit fata de ce vezi pe strazi...

patraulea 18-07-06 16:20

alte modele aveti??puteti executa kit-ul ext la comanda dupa foto sau schite?

Lukian_XXX 18-07-06 18:01

misto!! inafara de eleroane care nu imi plac nici mie deloc!

dexter_20 19-07-06 22:20

Un proiect reusit pana acum. Vreau sa vad si cum va evolua, sau acesta e produsul final?

anndi 24-07-06 20:59

eleroanele sunt in plus la aspect si in plus la performante. Trebuie trantita la pamant si o sa arate de 10 ori mai bine. Frumos lucrata, bravo si spor(t) la treaba mai departe.

ph87gms 24-07-06 22:22

dak nu te superi cati bani ai bagat in ea?!

protuning 13-08-06 16:04

Quote:

Originally Posted by ph87gms
dak nu te superi cati bani ai bagat in ea?!

salut! si scuze ca pana acuma nu am scris !masina nu ete a mea noi doar am facut bodychitul respectiv!nu zic ca e perfecta dar sunt multumit de ea!cat despre eleroane doar atat ca ala de jos e cumparat de nustiu-unde si ala de sus nu l-am putut convinge sa nu-l facem!intradevar masina e prea ridicata dar asta deja apartine de proprietarcu ce face!genti mai mari oricum nu a vrut sa puna nici in ruptu capului!masina inca nu e terminata am facut pozele cand a iesit din atelierul nostru si urma sa termine! voi incerca sa pun poze cu starea lui actuala

Bigu 13-08-06 22:39

am vazut ca e de vanzare in autosupermarket....

sandrin 14-08-06 13:42

una dasta am vazut acum vreo cateva saptamani prin oras... tot galbena... pe viu arata mai bine...

cannavaro 14-08-06 23:07

spoilere imi plac. mai putin pragurile care par cam simple la prima vedere.

Gabriel_xenon 15-08-06 20:59

dar evacuare...unde e??

B-83-DAC 15-08-06 21:17

inseamna ca nu ai auzit si tu cum "toarce" o solnitza fara tobe. Iti zic eu efectul e devastator de placut

D3ATH 15-08-06 23:29

mie mi se pare exceptzional fatza....imi place la nebunie cum arata!!!!in rest......merge!

protuning 19-08-06 11:38

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gabriel_xenon
dar evacuare...unde e??

am salvat poza de pe site-ul de la pilot!din pacate nu am poza cu tobele puse dar va asigur ca arata betooon!ar merita roti mai mari si suspensie sport.ar fii mortala !!!

sandrin 19-08-06 12:40

e super ... pe albastru cred ca ar da bestial ... se vede ca e facuta cu bun gust ... pe viu arata si mai si

ph87gms 19-08-06 17:14

Quote:

Originally Posted by protuning
salut! si scuze ca pana acuma nu am scris !masina nu ete a mea noi doar am facut bodychitul respectiv!nu zic ca e perfecta dar sunt multumit de ea!cat despre eleroane doar atat ca ala de jos e cumparat de nustiu-unde si ala de sus nu l-am putut convinge sa nu-l facem!intradevar masina e prea ridicata dar asta deja apartine de proprietarcu ce face!genti mai mari oricum nu a vrut sa puna nici in ruptu capului!masina inca nu e terminata am facut pozele cand a iesit din atelierul nostru si urma sa termine! voi incerca sa pun poze cu starea lui actuala

mc mult frate..

vs-84-ver 21-02-07 20:53

daca se mai lucreaza putin la spoilerul fata si la suspensii e totul ok

AAlpine1 22-02-07 10:20

dar al treilea eleron unde ?
spoilareala ok dar suspensie sau macar niste jenti mai mari daca tot e la categoria jeep ....

dogy_10 22-02-07 22:46

singurul lucru care nu imi place sunt pragurile...nush dar nu am vazut o solenza cu praguri frumoase, poate din cauza designului general almasinii, in rest bara fatza e mortala si niste jante mai mari, macar pe 15

rotuning 25-02-07 22:44

mda, nu e deloc rea. Spoilerul fata nu e urat, desi vroiam sa vad unul ceva mai agresiv. Din pacate pragurile si eleronul trebuiesc schimbate urgent! (parerea mea). Cel putin pragurile astea......nu dau bine decat pe 1300. Cred ca nici culoarea nu o avantajeaza.....

Outta Control 27-02-07 13:48

Mi se pare ca a iesit destul de bine, liniile masinii curg iar nici un element al ei nu-ti sare in ochi, semn ca toate sunt acolo unde trebuie.

Ghimpe200 12-04-07 19:05

super tare bodykitul,nik de zis super tare,da jentile o cam strica,si o pereche de jenti mergea la bodykitul ala.Oricum felicitari fratie.

B86CEZ 20-04-07 08:19

am si eu o slz galbena... imi place cum a iesit vreau mai multe detalii cam cat ma costa un body identic? exceptand eleroanele

protuning 20-04-07 11:45

Quote:

Originally Posted by B86CEZ (Post 861411)
am si eu o slz galbena... imi place cum a iesit vreau mai multe detalii cam cat ma costa un body identic? exceptand eleroanele

pretu kitului e la 18 mil barile si pragurile!

sergiu_sm 24-04-07 20:18

ii tare masinutza am vazuto live

Narcys_dj 29-05-07 23:36

3 Attachment(s)
da e chiar faina slz. sa va dati cu parerea la spatele meu ca deocamdata numai asta i`am facut dar urmeaza.........

Narcys_dj 29-05-07 23:39

in interior am facut`o toata in rosu si negru ca asa imi place:) si i`am bagat linie audio blaupunkt. deocamdata e ok dar urmeaza sa ii pun spoilere si ceva modificari la capota...un sticker si gataaa:)))

Narcys_dj 03-06-07 12:53

2 Attachment(s)
da da mai fratilor vad ca nu prea intrati peaicea

Sonny 03-06-07 14:26

Jos eleronul ca e MULT PREA MARE pt solnitza...

B-11-AYG 03-06-07 20:27

:cry: ma scuzati dar pun si eu un post :cry:

masina lu un tovaras a fos furata va rog dati mai departe aces mass cu scz pt cei cu dnd va ros dak vedeti o Solenza portocalie full tunning si un zgomot puternic la toba cu NR B-69-XXL anuntati politia va rog cel ce ajuta la prinderea hotului va fii recompensat <<<$$$$$>>> substantial masina a fos furata astazi din statia de masina de langa lic Eugen Lovinescu din Drumul Taberei va multumesc da mai departe :cry:

silviu_fxx 03-06-07 20:45

Offtopic: Iti dai seama ca masina se afla deja pe la dezmembrari auto:rolleyes2

criss_cars 02-07-07 21:02

As vrea sa stiu si eu un pret e facuta la pilot sau unde cati bani???

All times are GMT +2. The time now is 23:42.

- Copyright 2026 4Tuning