![]() |
Se vinde una bucata Bmw sport coupe e 30
3 Attachment(s)
Vand bmw 316 E 30 , sport Coupe
Dotari: Geamuri ionizate 100% Trapa Bipozitzionala Volan M Power deasemenea si maneta de la schimbator Triple ionizate Motor 2000 jetronic Jante 15 cauciucuri bune. Defecte Debitmetrul de aer . Inscris pe persoana fica. |
Re: Se vinde una bucata Bmw sport coupe e 30
up .....hai up sa aud 0726590649
|
lipseste din anunt pretul ,nu ar trebuii sa fie mai mult de 3000
|
Pretzul frate este mic mic 1500 negociabil:D
Si accept si variante Auto sau Moto |
Hai fratzilor chiar nu intereseza pe nimeni ????Consideratzi asta ca un UP
|
Are motorul trecut in carte? are itp valabil?
se poate merge cu ea la identificare? |
bmw 316 cu motor de 2000 e cam ciudat. este omologat? nu este motorul original, nu? sau ai gresit cand ai scris anuntul? ori are motor de 1.6 si e 316, ori are motor de 2.0 si e 320... asteptam si noi mai multe detaliiiiii poate elucidam misterul si cumparam masina :D
hai ca si-asa aveam in plan un urs in 2 usi :-P |
Ma ,motorul nu este trecut in carte da il omologhezi si u daca te intereseaza am id pe messenger Dmyhay
|
ai vreun act la motorul ala?
|
Si itp-ul si seriile de sasiu cam in ce situatie sant?(poti raspunde pe pm daca e prea personala intrebarea)
|
Fratzilor masina este stas pe serii nu are nici o problema la seriii si sasiu :!::!::!:
|
Quote:
de masina pot sa spun k arata bine si din cate stiu si am vazut, nu a fost lovita ;) BAFTA dumy la vz, ar trebui sa gasesti repede cumparator, e bunicik masina si la banii astia....abia gasesti una neimatriculata |
Pai daca te intereseaza un schimb , poate reusim sa ne vedem.
|
3 Attachment(s)
Ziii frate ca accept si schimburi.Ziii cu ce si vedem sper sa ne intelegem daca e bem si o bere:!::!::!:SA da si niste poze ca am mai facut
|
Up :!::!::!::!::!::!:Am pus si poze noi cu interiorul
|
Quote:
|
Nu are frate nici rugina daca vrei potzi sa vii sa o vezi :!::!::!:
|
Haidetzi fratzilor unj up si pt bmweutzu meu.Ca este buna masina la pretzul asta ce naiba mai ales ca o dau si la combinatzie astept oferte
|
Oferta!
Ofer scuter Piaggio Liberty an 2001,vopsit recent negru+rosu!
scuter Piaggio Liberty an 2001 (Braila). - 49 cmc (nu necesita permis de conducere). - 90km/h. - bord: indicator benzina / ulei / chilometraj cat si km parcursi are 2900km. - culoare rosu+negru. * partea electrica functioneaza perfect (pozitie / faza scurta - lunga / semnalizari stanga / dreapta fata - spate,stop pe frana fata / spate. |
Frate e marfa skuteru ??Ca asa am si eu doua daca vrei imi dai si mie 2 bmw ca al meu si tzile dau sau vrei satzi iei o roata de bmw ca itzi dau o roata pe skuter sau nu am inte;es eu combinatzia
|
Re: Oferta!
Quote:
probabil ca iti mai da si bani......cred:lol: |
Scuter!
7 Attachment(s)
Salut,
desigur frate ca iti mai dau si ceva bani ... ne intelegem noi, uite niste poze ! |
Frate stai cuminte tata ca am skutere 2 si o motocileta sunt satul daca era ceva mai mare da da asa dasta nu mai vreau nici sa ma batzi
|
2 Attachment(s)
bina frate, hai ca iti dau asta din poza la 750 cmc,cat imi mai dai ?
o pun in 5600 euro! suzuki GSX clasa F an fab. 2002 ! |
am uitat sa precizez,mai am un Daewoo Tico 1999 si Daewoo Nubira 2000 ... le gasesti in bazar la "masini stok de vanzare".
|
frate daca ai si u una la banii astia dei cer eu eu nu am de luat motor
|
adik daca aveam bani o faceam si ma dadeam cu bmwu d asa imi iau ceva mai ieftin de intretinut
|
Ofer 900 euro ! plata pe loc !
|
Ia mai gandestete un pic poate mai pui ceva si daca te intereseaza ma gasesti pe messs id dmyhay
|
950 euro !?!?!
|
Ceai ma frate esti dilau ??
|
951 € ???!! Ultimu` pretz.. :)))
:P |
fratelo...mai bine puneai pretzu mai mare, p ndeva p la 2000 d euroi si asa iti iesea pretul, k oricum...masina ta merita mai mult ;)
|
sa stii ca merita mai mult,spor la vanzare,dar numai sunt interesat... mi-am gasit un super urs din 84..inscris full tuning la 2000euro!
|
Fratelo ala daca zici ca e asa cum zici u ca e inseamna ca e facut pe serii sau e pe fundatzie
Al meu e stas nu ai nici o treaba la acte il dau la banii astia cxa am nevoie de bani ca asa il tzin eu pt mine . Dar de gsitzi voi ursi la bani putzini |
Pustiu asta e glumetz epy asta pana mea
|
e prea glumet... :D vinde vreo 5 masini, cumpara 10 :) ce zici ?? mare afacerist.
|
Asta e pericol cu el nu stiu de unde a aparut ca ciuperca da e braileam sau asa spune pan1a mea sar putea a nu aibe o chifla si treaba cu dacia aia nici nu cred ca exista si pare din 95 masina aia
|
hai baietzii Upppppppppppppppp
|
poti sa imi dai seria caroseriei prima din dreapta e cea mai lunga
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning