![]() |
Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
salut! deschid acest topic in ideea ca aproape fiecare posesor de VW mai are cate ceva nefolositor/uitat de vreme prin garaj, de care ar avea nevoie altcineva. buuuun... deeeeci... propun sa folosim acest topic pt cereri/oferte de piese sau orice alte chichitze ce au legatura cu VW. deci, daca aveti ceva pe acasa care nu va mai trebuie, postati aici. daca aveti nevoie de ceva ce credeti ca s-ar gasi pe la cineva prin batatura, iar postati aici ;) simplu, nu? sa vedem daca o sa dea roade :D
i go first: need, pt vw golf mk2 - antenutele + inelusele de inchidere de la usi (acele sigurante cu care se blocheaza usile din interior); tzumburushul aproape triunghiular de pe hayon ce stropeste apa; eventual o emblema mare GTI pt grila radiator, pt ca nu se mai gasesc nici pe comanda (cod original); plasticul de capitonare de pe hayon (acela din interior, prins in suruburi - inlaturat, ai acces spre becurile de numar si incuietoarea de la hayon); oglinzi electrice golf 2 (eh, asta e cam tare, dar cine stie.. poate poate) :) numai bine si va astept cu propuneri! :) |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
io am multe piese de g 2 si wv polo clasic 97 si mai am un compreor de clima de la un g 3 t.d. din 97......necesitatea mea ar fi un DIGIFIZ....caut in zadar :(
|
hehe eu am avut noroc si am gasit. bine, masina mea a venit din fabrica cu asa ceva. tie iti trebuie ceva mai mult decat bordul... iti trebuie si instalatia electrica, si aia-i mai complicacioasa :-P
ideea este ca o sa gasesti. incearca pana una-alta sa pui anunturi aici pe forum, la bazar, si pe alte site-uri. la tine in 'vest' este aproape imposibil sa nu gasesti. eu am gasit tot prin forum. s-ar putea sa stiu pe cineva care are. de fapt mi se pare ca are sigur, cu tot cu instalatie electrica, exact cum iti trebuie tie, pe la 100eur, dar este din bucuresti. nu trimite prin colet, spune ca "nu este postas". daca vrei iti pot face rost de datele lui. este membru vwforum.ro pana una alta: ce piese de golf 2 ai? :D |
Pai sa deschid si eu pravalia 8)
Jante de golf 5 gti pe 17 de vanzare (cu sau fara anvelope) Sistem complet de evacuare golf 5 gti Toba finala Remus pentru golf 5 gti cu dubla evacuare stanga/dreapta :shock: Cine e interesat sa ma contacteze ....:???: |
ZZ -ule nu ai inteles ideea acestui topic.....daca ai ceva MOKA de dat, nu sa vinzi.
|
eh, treaca de la noi :-P... poate sunt anumite chestii de care unii au nevoie si pe bani (chestii mai greu de gasit). ideea acestui topic era intr-adevar una de "moka", dar... mai sunt si cazuri exceptionale. de exemplu cineva cauta un bord electronic Digifiz, cu tot cu instalatie electrica. asa ceva sa zicem ca se poate gasi pe la cineva prin ograda... +/- cash (fiind ceva mai greu de gasit).
va asteptam in continuare :) |
Moka :lol: ....ok ok.....nu cred ca pot da moka ce am eu...asa ca ma retrag 8)
|
eu am nevoie urgent de un parbriz, nu moka bineinteles, dar va rog sa ma ajutati cu indrumri, unde pot gasi unu. ms, mijto ideea cu topicu asta ;)
cristi...sa ma uit prin garaj, poate t ajut cu ceva, cu toate k nu prea am strans piesele d golf, dar...cine stie ;) |
parbrize noi de golf 2, am gasit in 4 locuri prin constanta, si cred ca mai sunt multe. du-te la orice magazin care vinde asa ceva, trebuie sa gasesti. se aduc. eu am cautat doar parbriz in tenta verde + parasolar, si costa cam intre 2.300.000 si 2.600.000 ROL.
|
ofer eu moka ... stergatorul cu motorash din spate de la Golf3. eu le-am scos
|
Am nevoie de o galerie de evacuare de vw 1.9TDI
|
aaaa... si era sa uit imi trebuie ochelarii de la faruri de la Corrado :)
|
Si mie imi trebuie un disc de ambreiaj de golf III 1.4 AEX cod motor daca auziti sau stiti ceva pls PM-e !
|
3 Attachment(s)
lume! ati vazut asa ceva printr-un golf2??? am vazut ieri la un tip in masina... si m-a zapacit. vreau si eu :-P. golful in cauza era din '89. este vorba despre parasolarul din dreapta, de la pasager, cu luminite in jurul oglinzii. asa este din fabrica, dar nu toate il au. are cineva prin batatura, sau stie cum pot face rost? nu am gasit pe cod in ETKA. poate fi pe alb (gri deschis) sau negru (gri inchis).
|
nu cred ca este asa ceva pe golf 2 din fabrica!
;) |
nu cred ca este asa ceva pe golf 2 din fabrica!
;) DAR SUNT SIGUR CA SE POATE ADAPTA F USOR DE PE ALTA MASINA |
apropo ! daca aveti cumva niste suruburi de prins aripa pt g1 ..de rezerva..:hug:
|
[QUOTE=cristivw;528654]lume! ati vazut asa ceva printr-un golf2??? ...QUOTE]
Din fabrica am vazut asa ceva doar la Scorpio si Mondeo,ca masini mai comune. Nici Passat nu are,nu vad de ce ar avea Golf. |
ba este, serios ca e din fabrica. golful in cauza era chiar wolfsburg edition daca nu ma insel.. nu mai tin minte exact.
|
Asa ceva este pe Corrado...eu am :) cred ca pe golf G60...da tu nu ai golf G60?...
Suruburi de prins aripa ... merg alea de la dacie...sunt la fel...capul e de 10mm |
Quote:
|
Imi trebuie o tija de planetare dreapta ptr corrado... am zis ca e gata capul de la planetara...dar de fapt este tija ...
|
Are cineva un capac de vr6?...sa fie in stare buna nerupt nelipit..
|
1 Attachment(s)
salut.... mi-ar trebui suportul de la vasul de expansiune.. are cineva asa ceva???? atasez poza vasului...pretentiile se rezolva
|
1 Attachment(s)
si mie ornamentul 1.
=> unde gasesc?? |
Eu am un motor complet de golf 4 1.9 tdi 90 cp.
Nu il dau decat cu totul. |
Quote:
|
eu am o punte spate completa cu tamburi de golf 2 care merge perfect fara nici cea mai mica adaptare si pe golf 3 ! am si o fuzeta de dreapta parca pentru discuri ventilate de golf 2 gti care la fel merge perfect fara nici o adaptare si pe golf 3 , o am cu tot cu etrier , am si o pereche de discuri ventilate de golf 2 care merg si pe golf 3 , am si etrierii de fata plus etrieri de spate pentru puntea cu discuri de golf 2 gti cam obositi dar cred ca merg nu bag mana in foc ! mai am o admisie completa fara clapeta de acceleratie de golf 2 gti 16v ! la fel am si galeria de evacuare de la golf 2 gti 16v ! am si 2 stopuri de golf 2 gti fumurii ! am si un motor de golf 3 complet cu tot ce trebuie numai sa-i dai la cheie de 1.6 ABU 75 cai dar necesita disc de ambreiaj ! va fi de vanzare dupa ce imi montez eu gti-ul si il omologhez ! si am nevoie de suportii de la motorul de 2.0 16v gti cod 9a ! imi trebuie suportul din fata care se prinde de cutie prin suruburile care tin si electromotorul si cel din spate dreapta care se prinde tot de cutie si mai are o traversa care vine deasupra lui care si ea la randul ei tot de cutie se prinde ! precizez ca am cutia cu ambreiaj hidraulic ! cam atat !
|
Toti dam piese da nimeni nu gaseste ce trebuie......chiar nu are nime ceva piese de vr6?
|
Quote:
|
aveti vreunul un ornament de plastic de pe clanta din dreapta de g2/scirocco2? pretul la fuzeta cu etrier spate de 16 v care este? mai am si ieo prin garaj o oglinda de scirocco 2 brat/sticla, capota de scirocco 2 verde fara rugina pe ea, pompa frana de pe un g2 gti cu tot cu vas, set garnituri pompa frana bosch gti 16v noi, volan sport 30cm cu butc fix pt g2...
|
Oglinda pasager dreapta ilominata am eu la Vento.Este luata de la unul GL
|
Unde gasesc plasa care se pune la radiator dar imi treb undeva la 2m patrati , si cat ma costa ! Dati un PM daca aveti
|
2 m patrati?
orice firma serioasa de piese tuning iti poate aduce!in general masurile is max x (lungime) /25-30 -50 cm (latime) bafta |
Aveti idee unde pot gasi un geam lateral mobil de la sofer pentru un scirocco 2?
|
am - spoiler fata g3 normal si plasticele de pe aripi
imi doresc - praguri originale de golf 3, spoiler fata de tip vr6 poate facem vre-o combinatie brgds edi |
Daca vrei spoiler pt VR6 poti inlocui doar bara de plastic de sub spoiler(alcatuita din 2 bucati).Vezi pe la Meteor.Eu am luat ceva asemanator dar nu de VR 6 cu 22 ron bucata, modelul pt VR6 fiind cam 40 ron bucata.Plasticul este mai casant decat cel original.Poate gasesti undeva doar bentita.
|
Ok ,
Thnks Man |
M-ar interesa si pe mine anumite elemente de interior :
1. Grilele de la ventilatie din bord 2. Rama de la bord [ cea care vine peste ceasuri , fara buroane , fara nimic , doar rama ] 3. Un suport de la parasolar [ cel in care intra parasolarul , din partea opusa prinderii lui ] 4. Ramele de la manerele de la usi , de pe interior 5. Policioara aia de pe spate sau cum ii spune 6. Foliile de la usi [ sunt intre usa si fata de usa + bureteii de acolo] Are cineva? |
eu am 2 fete de usi pt g2 si cred k mai am si ramele de la maner din int, foliile din usi poti sa le faci si u, nu e mare treaba
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:48. |
- Copyright 2026 4Tuning