![]() |
RENAULT 5 Project cars
M-am gandit sa fac un topic si sa posteam aici proiecte interesante facute pe platforma de R5.Poate unii le stiu sau nu proiectele ce le postez aici,oricum astept pareri si discutii pe tema asta.
|
Re: RENAULT 5 Project cars
40 Attachment(s)
R5 Gtt in jur de 250 Hp,turbina custom made cu geometrie variabila,down pipe 3"
|
19 Attachment(s)
R5 gtt with vag 1.8 20v engine conversion
|
frumos, mai arata-ne de pe rtoc, ca nu toti au cont acolo :D
|
interesante proiecte au baietii de pe Rtoc, tot respectul pt ei...dar si noi putem face gtt uri de pe 200 de cai:D
5 rosu e facut pt drag only se vede ca sa investit o gramada in motor :D |
Am pus proiecte de pe RTOC pt ca sunt unele care nu se gasesc decat acolo si mam gandit ca este interesant sa vedem ce fac si cei de afara,in special englezi care sunt foarte conservatori (sau asa mi se pare mie) si merg mult pe modificarea motorului de gtt.
Problema este ca suntem putin fani Renault si sectiunea in cauza este foarte slaba din toate punctele de vedere.Daca deschideai un topic de genu pe Bmw erau scrise pana acuma,pe putin, 20 de pagini :D:D:D |
|
|
Ma asteptam sa scada anul asta sub 10.La cai astia ar trebui sa fie sub 10sec,oricum foarte turbat 5'ul dar si multi banii investiti,insa ar fii interesant sa ai unu dinasta in romania sa fii in primele 5 cele mai rapide masini de la noi :D
|
pai Andy ia ti o axa si ai sa vezi diferenta si in plus nu este scumpa...si scazi sub 13 daca mergi pe 1.7 bari...
|
Pai daca am putin noroc si nu apar IAR alte prioritati urmeaza un t25/28,axa,carb si ma dau la prima cursa care va avea loc la anu la arad si vedem ce poate masina.Imi doresc mult sa fac masina si sa merg la o cursa sa arat ca poate si r5 un 12sec :D
|
cand te apuci sa imi zici si mie...
|
:D ma ajuti cu ceva ideii????
|
normal, daca eu am avut 206 cai si 280 cuplu te pot ajuta sa sari peste, macar sa fie un 5 rau de tot...
|
vreau,vreau insa pe la inceputu anului,poate gasesti si vreun t25/t28 la pret bun,oricum vedem din ianuarie incolo am vreo 4 luni sa fac masina gata pana la prima legala,iar daca scot la prima cursa un low 14-high 13 sunt super happy,oricum astept ajutorul tau pt ca ai deja reteta
|
pai anul trecut la tulcea a avut 190 la roti si am scos 13.6 , deci la 206 cai poti scoate sub 13 dar iti trebuie anvelope bune (semislick uri medii sau moi) eu am avut niste slick uri vechi...
|
Salut, masina a fost testata pa dyno-hub dupa ultima cursa oficiala, intr-o cursa neoficiala a scos 9.8sec dupa 750bhp, CHRIS aka SCOFF are un site care ofera : http://www.efi-parts.co.uk/ multumesc
Quote:
|
Salutare! Am nevoie de ajutor!
Am gasit acum ceva timp pe 4tuning o imagine cu motorul unui r5gtt, de care tot incerc sa dau. Ce anume era interesant la aceasta poza? modificarile... Chiulasa de alpinde turbo pe bloc de gtt. Are ideea cineva despre ce vorbesc? Ma poate ajuta cu ceva mai multe detalii? Multumesc! |
Salut. Ceva asemanator cu ceea ce vb tu am vazut aici.
https://forum.4tuning.ro/110-masina-m...r/page-16.html https://www.youtube.com/watch?v=B150f...jpIzFOyVdHgDX1 |
Quote:
Multumesc mult! |
Salut ! Vreau sa vand un Renault 5. An fabricatie 1979, caroserie Coupe, trapa, motor 1.4 benzina, 68Kw (91 cp), carburator Weber dublu corp. Inmatriculata RO. Intretinuta, in stare de functionare. Pentru contact : 0723 17 17 61 / 0720352266.
|
1 Attachment(s)
|
10 Attachment(s)
Salut! Un proiect destul de costisitor prezint si eu, lucrat f ingrijit. Eu unul sunt convins ca se pot realiza si la noi proiecte bazate pe motoarele astea considerate de multi expirate, cu bani mai putini. Au demonstrat-o si o demonstreaza in continuare cativa colegi de forum.
Attachment 2384550 Attachment 2384552 Attachment 2384553 Attachment 2384554 Attachment 2384555 Attachment 2384556 Attachment 2384557 Attachment 2384558 Attachment 2384559 Attachment 2384564 |
super tari masinile prezentate:shock::shock::shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning