![]() |
Vw Fest !!!!!!!!!
1 Attachment(s)
In curand pe prima pagina 4T.
Detaliile necesare le aveti in afis. Daca aveti intrebari , nu ezitati. |
foarte tare....vin si yo...:D...abia astept...
am si yo o intrebare....dc asa tarziu????la ora 5..cam tarziu.... |
Re: Vw Fest !!!!!!!!!
O sa fie si de cascat gura, sau daca nu avem vw-uri n-avem ce cauta?
|
eu vin cu bicla sa vad si eu odata multe VW la un loc;)
|
Quote:
Zice intalnirea posesorilor si pasionatzilor de vw...trage tu concluziile |
daca vrei sa vii sa te uiti nu o sa te opreasca nimeni !
|
Sunt convins. Intrebarea mea viza mai mult ce o sa fie de vazut la fata locului, ca afisul evenimentului e cam zgarcit cu detaliile. Any surprises?
|
daca sunt surprize dc sa le spunem ?! :lol:
tu ce ai vrea de la evenimentul asta?:idea: :?: |
distractie placuta baieti :D sa povestiti si aici ce si cum o fost ;)
cat mai multe masini si cai putere :D |
toti posesorii de Cai multi sunt asteptati cu masinile (chiar daca nu sunt VW). Abia astept sa ajung :)
|
poate DA , dar sa nu uitam ca ii zice VW Fest ... nu ALL FEST :lol: , DECI POSESORI DE VW sunt ASTEPTATI !! :lol:, restul cu privirea ( cum a mai zis cineva mai jos ) :lol:
|
Da , parcarea e strict ptr VW , in nefericitul caz in care vine vreun ..."baietzash" cu 3 cojones.. se rezolva.. nu-i nici o problema ..
|
ne vedem acolo cei care o sa vina...VW FEST RULZ ;) 8)
|
ne vom vedea acolo indiferent ce masina ai poti veni !
poate participa oricine! |
o sa vin si yo, sa nu radeti de Dacia mea ruginita :oops:
|
daca ploua se mai tine intalnirea ? :sad:
sper sa se opreasca repede :???: |
:lol: EU vin sigur dar astept sa se mai opreasca ploaia ca toarna rau de tot ... de acasa fac 10 min pana acolo ... :lol:
Sper macar sa nu mai ploua ... Nu mai zic sa iasa si soarele :lol: :shock: |
ashtept sami zicetzi impresiile voastre poate si ceva poze cam departe...k sa ma pot duce :(
|
Tocmai am venit de acolo...si a fost chiar f ok...masini destule multi prieteni...poze am facut dar il las pe Santos RoSonic si cei care s-au ocupat oficial de partea aceasta sa le puna...nu vreau sa le stric surpriza! Numai Bine!
|
astept poze ....multe poze...:lol: :lol:
|
FOARTE TARE VW FEST`u ... ;) frumos rau de tot ... pacat de vremea nasoala .. oricum a fost SUPER pt o organizare facuta mai mult de adolescenti ;) foarte tare ...pe cand VW FEST PART II ? :rolleyes2 8)
|
Asta a fost doar de inceput.. startul e greu.. :D
Multumim tuturor care au fost prezenti. |
multumim wlade ;) ....
o sa vezi si cand e editia a 2`a :D toate la timpul lor |
eu zic k a fost mai mult decat ok.totul e greu la inceput.greseli se intampla si la case mai mari.la noi a fost ceva mai usor...nu a fost un ...tuning show.a fost o 'adunare'.lumea a fost receptiva si totul a fost super.se pare ca toti asteapta cu interes urmatorul vw fest.la mai mare!
mai tarziu...si premiile...;) multumim tuturor! |
da...dragutz..frumoasa aranjarea...:);) pot s-a urc niste poze? sau se pregateste vreo surpiza?
|
20 Attachment(s)
Cateva pozulici... o sa urmeze in curand mai multe ;) :
|
destul de dragut evenimentul de azi :D , mi-as dori sa vad BMW Fest dupa M6-le care l-am vazut azi acolo :o
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
altele.... .
|
sincer mi-a placut...mai ales la sfarsit cand s-au facut poze in spate cu don'soara...SUPER !!!
|
10 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
poze...cam slaba calitatea...
|
Szupeeerrr Tare Acest Vw Fest packat ka nu se face asa ceva si prin Timisoara ka Bucurestiu e prea departe de mine:-) .Orikum Felicitari celor kare au oragnizat intalnirea aceasta a posesorilor si a pasionatilor de Vw.;)
|
Ma bucur ca am participat si sper ca sa fie si o editie a II -a cat mai curand :lol: ...
VW Rulez ... asta e CLAR ... :lol: FELICITARI inca o data ORGANIZATORILOR si SPONSORILOR ... VW BORA RULEZ ... dupa cum s-a vazut si azi :lol: |
Quote:
|
mercic MULT
madskilz ... is THE BEST :oops: Mercic pentru tot ce ati facut :lol: A fost BESTIAL :lol: |
pe langa faptul ca au fost super masini..am cunoscut cateva persoane ... de exemplu Xel'naga ... nu il cunosteam ... credeam k e cine stie ce pusti fitos de bani gata...care se rupe in basini ..:lol: :lol: cand mi`am dat seama ca e un super om ... super caracter.. un om cu care poti sa vorbesti ...si foarte de treaba...
p.s : sunt bune fest`urile sa iti faci si preteni noi sa cunosti adevaratele persoane .. nu caracterele de pe net ;) asa ca .. invit cat mai multe persoane la urmatorul fest :D :D |
Mercic Walderrama ...
Stiam eu ca in Anonymous MotorSport sunt baieti SUPER OK ... Ce pot sa mai zic :lol: ... SUNTE-TI MARI ... SPER sa realizati multe ... M-am bucurat ca v-am cunoscut ... Mi-a parut rau ca nu prea au venit BORA ( inafara de a mea si inca una stoc ) ... :lol: Organizarea a fost OK si mi-au placut pozele cu FATA ... :lol: Sper sa intru si eu in posesia LOR :lol: INCA O DATA ... FELICITARI Anonymous MotorSport , GOLF TUNING si VW FORUM ( si toata lume implicata participanti si organizatori ) :lol: |
Super tare intalnirea.Ar merita facut in fiecare luna un astfel de fest
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning