![]() |
VW Polo 6N
4 Attachment(s)
povestea mea incepe acum 5 luni cand am luat examenul auto. Initial am condus Dacia Logan a lu' maicamea, dar acum sunt fericit ca am mashinuta mea pe care pot sa o forjez in liniste. sunt foarte multumit de consum, in schimb de putere nu prea, dar acum am prea multe pretentii: consum mic si putere, imposibil. Macar e doar a mea.
|
Re: VW Polo 6N
Frumoasa masina, sa o conduci sanatos si fara incidente nefericite :D
Ceva planuri de viitor ai cu ea? |
am planuri de vitor.
Vreau sa o fac negru perlat si sa-i pun kitu asta. http://www.magnatuning.ro/ro/product...y-Kit-J-Design Jantele astea http://www.ejante.ro/?x=mod_janta_stoc&id=7991 acuma am probleme cu bani, respectiv mami are, eu cu facultatea, bla bla bla. Tot incerc sa ma angajez pe undeva. |
Interesant :D Ceva detalii despre motor si dotari?:?:
|
1 Attachment(s)
Foarte frumusica masina, dar la jante, parca mai bine ar merge Jante.
|
nu sunt prea impresionante dotarile si mai ales caracteristiciile motorului, dar hai sa incepem ......
Motor: capacitate: 1043 cc putere: 45 CP cuplu: 89 nm Dotari: servo volan reglabil pe innaltime inchidere centralizata Despre linia audio, pot spune ca am adaugat doar un subwoofer luat de la un coleg pe un pret de nimic, cu o statie de 150W imprumutata, dar le voi schimba dupa ce fac rost de bani. P.S. Tipu din arad da-mi idu tau, poate ne vedem intr-o vineri la patinuar sa vedem mashinile. |
Frumusica masinuta. Si kitul e frumos. Spor la treaba!
|
Boasa si polo-ul tau este frumos :X ai grija de el cu pretul vietii ;))
|
Quote:
|
corect si eu am multe dorinte printre care cea mai spectaculaosa este sa schimb spoilerele si culoarea mashini. vreau negru candy :X:X
|
Quote:
Mai pui ca pe parcurs mai trebuie ceva pe la masina, una alta, cheltuieli neprevazute, cum am patit eu :) |
2 Attachment(s)
da clar chiar ma duc la mall sa-mi bag cv-u sa vad pe unde ma angajaza. In timpul asta am mai pus cateva poze cu mashina, cu jantele negre (vopsite ca nu am bani)
|
1 Attachment(s)
mai o poza cu mashina, cu becurile schimbate. si cu o banda cu leduri in spatele grilei:D
|
Interesant :D Masina arata ft ingrijita si in realitate.
Bafta in continuare cu ea |
Frumosa masina. Bafta in continuare cu ea. :D
|
Foarte faina masinuta. Muzica nu mai zic, mi-a zguduit creierul azi. Ai grija de ea. Bafta ;)
|
hai ca nui asa tare:)))
am revenit cu niste update-uri la linia audio. printre care: incinta la subwoofer s-a schimbat cu una patrata, acordata la 34.5 Hz si un amplificator Blaupunct GTA 2 180W RMS |
[QUOTE=ralphmandl;3586485]am planuri de vitor.
Vreau sa o fac negru perlat si sa-i pun kitu asta. http://www.magnatuning.ro/ro/product...y-Kit-J-Design Kit-ul asta contine numai prelungiri la bara fata/spate, si tu (la fel ca si la polo-ulmeu) nu ai bara fata/spate de dupa 97. Nu se potrivesc decat daca cumperi si alte spoilere din pacate. |
Quote:
ia-ti jante de 16, suspensii sport si folii ;) sa vezi ce 3.14zdos o sa arate |
Te-ai angajat? Marfa masina, pacat ca e motoru mic... da' las ca e bine, la inceput acuma nu-ti trebuie mult :D Cu vopseaua eu zic sa te calmezi, pregateste masina de iarna acuma, si cumperi pe parcurs tot ce e nevoie, iar cand bagi masina la modificat exterior atunci o vopsesti, sa nu dai banii aiurea. Bafta!
|
Frumoasa masinuta foarte ingrijita sa ai grija de ea :D
|
nu iau acum vopsea clar momentan o las asa "verde voma". Iarna asta va intra in garaj, voi circula cu loganu lu mami. maine o duc sa sudeze suportu de la amordizoru fata-dreapta. ca-i cam rupt:( si marti fac ITP-ul.
cat despre modificariile exterioare va mai dura pana vor aparea, prima oara voi rezolva motorul apoi audio si abia dupa aceea modificarile exterioare mai masive. Grasule jantele nu le pun pe 16 ca totus vreau sa plec de pe loc cu masina nu doar sa o tin de forma :)) |
Cat o tii in garaj "redecoreaza" si tu interiorul.
|
cre ca nu o mai tin in garaj:D
dar o sa reconditionez interioru sa fie mai frumos:D |
Ai niste idei anume cum ai vrea sa il faci?
|
m-am gandit sa-l fac vopsesc negru si unele elemente cum ar fi manerele de la usi verzi ca si culoarea mashini. si niste huse de scaune negre. intai sa schimb consola centrala ca e cam crapata asta:(
sau m-am gandit sa pun bord de Polo 6n2. oare se potriveste? |
La dimensiuni ar trebui sa mearga dar la electrica o sa iti cam dea bataie de cap cu computerul de bord,bordu de la Polo 6n2 are multi martori spre deosibire de cel original.Oricum daca iti iese va fi ceva deosebit.Mult noroc!:D
|
o sa ma uit sa vad cum sunt mufele si toate cele. Sper sa se potriveasca.
|
3 Attachment(s)
cateva poze cu masina
|
Doar o poza e cu masina :lol:
|
Pune poze cu bordul noaptea, dar mai clare
|
Ai dat-o in Hi5 cu pozele alea, scuze ca ti-o zic:lol:
Dragut polo. Pacat ca are motorul cam mititel. Vorba colegului de forum, pune si tu o poza mai clara cu bordul noaptea. |
inca n-am poza clara, deoarece un preten mi-a facut poza si din nefericire a iesit cam miscata:(
|
1 Attachment(s)
poza clara cu bordul:D
|
Daca e ai putea sa rezolvi mai simplu decat schimbarea bordului.Ii poti pune niste ceasuri cu plasma si eventual imbraci actualul bord in piele ceva.Schimbarea cu unul mai nou cred ca o sa iti dea bataie de cap cu partea electrica.
|
m-am tot gandit la asta si este destul de complicata treaba :(. Cred ca o sa fac cum zici tu o sa iau ceasuri plasma shi o sa imbrac bordul in piele, marog imitatie ca n-am bani de piele adevarata:))shi o sa schimb unele ornamente rupte=((
|
Quote:
|
Pune o poza cu bordul noaptea fara blit, sa vad ce lumini ai inauntru, ti-ai pus leduri?
|
fara blit iese ca naiba:( iese asa miscata ca imi tremura mana =)) cum e cealalta.
in loc de ledurie alea am pus o banda cu leduri smd albe, am luat folia verde si asa lumineaza alb, marog in poze albastru deschis. voi incerca un filmulet mic poate iese mai bine |
Astazi am vazut un Polo ca al tau cu bord de generatie mai noua.Din cate am studiat eu asa prin geam am vazut ca la dimensiuni intra fara probleme.Mai greu o sa iti fie cu legaturile.Mult noroc
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning