![]() |
Masina mea Dacia MM-02-ZYJ
10 Attachment(s)
medel: 1310
anul: 1989 capacitate cilindrica: 1300 modificari exterioare : toba finala sport , grila fata , trapa , folii ionizate spate si fata modificari interioare : volan sport , scaune honda civic , mici modificari ale bordului Sincer sa fiu nu e cine stie ce pt ca nu a investit in ea mare lucru iar pentru prima mea masina eu zic ca e ft buna pt ca e a mea si are valoare sentimentala pt ca e prima:P atata timp cat ma duce unde vreau si e de treaba incerc sa fiu si eu...adik sa ii dau ulei si tot ce ii trebuie pt a merge mai departe;)) Astept parerile si sfaturile voastre.;)..ms...bafta all |
Re: Masina mea Dacia MM-02-ZYJ
Parerea mea este ca
1.ai tabla muci* pe ea 2.interiorul este absolut hidos, cu bucatile alea de covor in loc de mochete 3.motorul de 1.3 este foarte puturos, merita ceva mai bun 4.puteai sa ramai la barele standard ale masinii, si sa nu le pui pe astea, modelul mai nou, arata total aiurea... Cam ce te-ai astepta sa auzi?Pune mana si reconditioneaz-o, daca ai placere.Nu mai cere sfaturi pe aici....sfatuitorii( cu exceptia alora care tac si fac) de pe aici o sa-ti zica: "Pune-i folii!" "Las-o mai aproape de cartier, yo man!" "Pune toba, pune eigel aiz!" "Pune filtru "dintrala" sport! Nu te lua dupa toti, majoritatea nu stiu sa stranga 2 suruburi...dar dau sfaturi pe aici.Care se simte, poate sa latre. Ai enspe' mii de topicuri la dispozitie, mai bine te documentezi singur, te apuci de treaba si ne arati ca nu ai nevoie de sfaturi si te descurci si singur.Masina o poti face sa arate exceptional de bine, daca ai resurse si vrei... |
Quote:
ON topic : vrei sa te tina masina scapa de rugina,curata pana la tabla grunduieste si tot ce tine de podea curata si teroson.Poti lasa si barile astea nu au nimic doar aliniaza-le,faruri usi aripi tot ce se poate incearca sa aliniezi.interiorul il lasi ultimul si il faci cum vrea muschiul tau.Sa ai frane pe e asi motorul sa mearga in primul rand ;). Succese si pune-te pe treaba ! |
Quote:
Il atentionam pe baiatul asta sa nu accepte toate sfaturile de la toti, sa se documenteze si sa urmeze niste exemple concrete de pe aici, ceea ce mi se pare si normal. Un mic sfat: Lasa ironiile de clasa a-3a si intelege mai bine ce am vrut sa scriu.Nu ma consider un "cunoscator" ca altii, dar imi cunosc lungul nasului, stiu cum e sa o iau de la 0 si sa fac totul singur si din perspectiva asta, sa dau un sfat si la randul meu, sa primesc.Sa incheiem. |
Quote:
|
Quote:
|
RRedman cum ai scris tu e ca si cum i-ai enumerat defectele pe care sunt sigur ca si el le stia,era frumos daca ii ziceai tabla muci-trebuie scapat de rugina..etc.In legatura cu cei care zic sa pui tobe folie chiar si coarne...etc...la astea sa se gandeasca abea dupa ce tabla e sanatoasa si mecanica cat de cat sa te bazezi pe ea.Dupa toate astea poti da sfaturi legate de aspect exterior motor mai puternic.
Masina o faci pe gustul tau daca vrei sa asculti sfaturile noastre.Vei auzi si bune si rele si sfaturi si critici,incearca din toate astea sa scoti cate putin si sa intelegi cum trebuie intretinuta o masina intr-o conditie optima. Faci cum crezi tu mai bine ;) |
Quote:
Si da, acelasi lucru il explicam si eu, fiecare are cate o parere, o sa primeasca multe sfaturi, dar trebuie sa le aleaga pe cele mai bune. Trebuie sa puna la punct: tabla, motorul, frane, suspensie, elemente de siguranta si dupa sa intervina cu modificari, sirul asta e logic. |
Quote:
|
RRedman vrei tu să fi deştept dar din păcate eşti prost ca gardu'... Īn primul rānd omul acesta şi-a deschis topicul să afle nişte păreri,nu să fie făcut de cācat... Īn al doilea rānd dacă te ţi aşa deştept ai putea să şti că angel eyes nu se scrie ˝eigel aiz˝....
Frumoasă Dacie,Ady.:peace: Ai grija de ea....:D |
Quote:
|
daca te ocupi putin de tablarie o sa fie bine, daca zici ca motorul merge bine atunci ii in regula
dupa aceea poti face ce vrei tu pe la exterior , iar ca un sfat incearca sa faci din nou jentile cu negru si cu rosu dupa ce iti rezolvi tablaria Spor la treaba ! :* |
Quote:
1.Mi-am spus care e parerea, am tot dreptul, si nu ma poate obliga nimeni sa ma exprim altfel decat vreau eu(si chiar daca am exagerat, nu l-am facut de rahat, mai citeste inca o data, daca nu ai inteles).Asta e riscul fiecaruia cand isi posteaza masina pe un site ca asta, exista si pareri diferite. 2.In timp ce tu mananci cacao, eu i-am trimis omului un pm, in care i-am dat niste sfaturi folositoare, un link, cu ideea de a-l ajuta, tu nu stii asta. 3.Daca ai ceva sa-mi mai comunici, foloseste p.m-ul. Numai bine. |
Quote:
|
pai daca il faci calumea eu zic ca arata bine :) si dai si cu un negru si ii bine, iar inca ceva cred ca plasa de la masca ar arata mult mai bine cu negru.... acuma tu stii :D
|
Quote:
|
ce contrast frumos au jantele :D bafta
|
toba aia sport este facuta sau cumparata..si se simpte la consum ???ms..masina ararta bine...bafta cu masina
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Frumoasa dacia :D
Uite si pozele de la mine ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cum ar fi cu un bot de ursuletz:P
|
Quote:
|
Quote:
|
ce se mai aude cu masina?
|
Quote:
|
am vazut si dacii ingrijite, dar aceasta nu este una dintre ele, si ia explica'mi si mie cum e "preparata" toba ta? :)) Daca ai deschis un topic trebuie sa fii deschis... si la aprecieri cat si la critici constructive, si iarta'ma... dar aici cam ai ce critica.
Numai bine, |
Toba spate ...finala imi pare tips...oricum...eu nu sunt carcotas ca altii gen Redman...eu spun frumos..masina nu are o linie...si daca ai incercat cu bari tip nou ..trb sa ridici urechile in care vine prinsa ramforsarea de la bara..sa nu se mai vada spatiul ala gol intre masca/ochelari si plasticul de la bara... pe spate..scapa de chestia aia cu dacia 1310 32 si ADY.... ce pot sa zic ai mult de munca la ea...la interior..mai bine lasai aluminiul acela..si eu am acelasi tip de bord si se vede mult mai frumos cu aluminiu..decat ce ai facut tu....jantele vin bine asa...la masca fata as incerca sa vopsesc plasa in negru...si balamalele de la capota si tabla aceea din spatele ei tot in negru se vede mai frumos..incearca sa pui 2-3 saibi in spate la faruri sa le arunce putin mai afara sa se centreze bine pe ochelar..ca arata urat asa..si eu m-am chinui sa le centrez dar sunt ok acum...eu nu te sfatuiesc sa o lipesti de asfalt cum zic multi daca faci drumuri ...mai greu practicabile..stiu cum e la tara...nu o sa vrei la fiecare denivelare sa aduni cu ea pe jos...legat de motorul de 1.3 defapt are 1289 cmc si cel de 1.4 daca nu ma insel 1389 deci cat de puturos poate fii un motor daca are cu 100 cmc mai putin...bine se tine cont si de cutie etc...daca mecanica merge merita sa bagi bani in tabla....eu nu am probleme cu tabla dar am bagat in mecanica cat imi luam vreo 3.....ce sa iti urez..bft in continuare..si cat mai multi km fara probleme
|
Quote:
|
Quote:
P.S.: Incearca sa scrii corect de acum, fara sh, tz, si incearca semnele de punctuatie, mai ales ca spui ca acum ai terminat liceul, s'ar putea sa te inteleaga cei ce citesc topicul mai usor. E un sfat, sa nu o iei ca pe o jignire... |
Quote:
despre bari ce pot sa zic eu asa am cumparat masina iar acumeste la mecanic de cateva zile si ma gandeam sa fac si aceea distanta dintre ochelar si bara fara. da motorul este de 1289 si cutia in 5 trepte. mi-a mai zis cineva despre masca sa o vopsesc in negru:d am sa incerc;) bafta si tie;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning