![]() |
1300T (BeNeZe-ul)
7 Attachment(s)
Nu am multe modificari,nu stiu ce sa ii mai fac,astept idei,sfaturi...oare ce eleron sa ii pun ?!
Am ceva modificari la motor...un carburator dublu-corp si un filtru din ala ce se pune in aer liber...nu stiu cum ii zice ca nu scrie pe el nimic...si mai am o toba din aia sport...am gasit in piatza una si so potrivit,suna racing acum ! Interiorul e putin modificat,dar nu prea imi place ca nu arata bine bordu,as pune din ala de Beamve,si scaunu asta e prea tare...niste fotolii din alea de pe un chrisler,am auzot ca merg cu ceva modificari... Muzica nu are...totusi am in plan sa ii cumpar un diff din ala mare si sa ii fac o lada din aia din lemn gros,ca suna fain in portbagaj la dacie...are ecou ! P.S.Ce modificari se mai fac asa la dacie la motor sa mearga mai tare ?! |
Re: 1300T (BeNeZe-ul)
AICI mo filmat un prieten cand ma grabeam !
|
:) foarte tare tata...misto post :)
|
imi place ce poate face din ce am vazut filmat, dar poate ne spui tu ce modificari ai facut ,asta daca alergai cu motor de dacie.masina e doar pt liniute ca am vazut ca nu ai decat un scaun?arata super in alergare .
|
iti recomand sa iti montezi si chip, daca tot ai filtru si toba!
|
super tare frate!
|
SE VORBEA DE MASINA TA CA AI TURBO......????......E ADEVARAT????????.......TIGRA CARE AI BATUTO LA ORADEA E A UNUI PRIETEN FOARTE BUN AL MEU.......AM SI NISTE FILMARI.........MASINA AM VAZUT CA MERGE BETON.......POTI SA PUI SI CEVA POZE CU MOTOR.......SUNTEM CURIOSI CUM ARATA.....!!!!!
|
1 Attachment(s)
B-34-SGM ... m-am gandit si eu la un cip dar inca nu stiu cine vinde asa ceva pt Dacie.Totusi nu cred ca merge la mine ca am schimbat carburatorul,dupa cum am spus in primul post...e din ala mai tare cu 2 clapete !
P.S. Am pus si o poza cu motorul,e cam murdar.Ar merge bine niste neoane acolo si niste oglinzi pe capota ! MA gandeam si l ao priza din aia pe capota gen SUBARU,dar mai mare,sa se vada !!! |
Daca ar fi sa o faci de la capat , ai accepta sau treci la alta marca ?
ps : pune-i spoilere de targu jiu , sa vezi ce tare o sa fie dup-aia :)) |
te ajut eu cu cip ;) din filtru, toba sport +cip castigi cam 40-45 cp lejer.......
|
La motor nu mai are nici o modificare?? In afara de cele enumerate mai sus. K la Oradea mergea masina de numa'.. si se auzea k are si turbo. Si dupa cum ai luat si Octavia aia, nu ai zice k e motor de Dacie pe ea. Cam cat iti consuma cu carburatorul asta?
|
....jantele alea sant de aro cumva? unde le-ai nichelat?
|
Jantele sunt pe 4 prezoane . Alea de aro 3/6 .
Se nicheleaza cu multa grija si multi $ . |
Quote:
|
Misto masina...se duce destul de tare fata de cate modificari are la motor...Cat te-a ajuns carburatorul?
|
Sal BNZ-ule si respect pentru munca depusa! Te-am vazut pe aeroport la Oradea cand ai alergat sa vezi ce isi cascau ochii unii de pe margine dar mai al naibii cei pe care ii lasai in urma!!! Totusi cred ca ai mai multe accesorii la daciuta ta! Pune o poza mai recenta a motorului ca asta banuiesc ca e de pe la unceputul lucrului! Cei care au fost acolo au cam auzit despre ce este vorba!
|
Mah,atunci nu stiu ce draq o avut dar a mers tare...si fluiera tare ciudat cureaua de la alternator,am si schimbato dupa cursa...noroc ca am un prieten in Oradea,ca nu mai ajungeam pana in TM !
Am bagat benzina de la OMV din aia de 100,si o mai adus un prietenceva solutie,aditiv zicea ca e...am bagat si din ala si de aia a inceput sa mearga asa...plus ca e usoara ! |
io nu stiu ce sa zic.....cred ca e facatura masina asta.......carburator dublu corp,benzina omw,aditiv in benzina si sa bati un opel tigra de peste90CP....?????!!!!!.....daca nu vad masina cu ochii mei nu cred ca nu ai si turbo pe ea.......asa m-am tepuit eu tot cu o dacie turbo cu nr de TM alba era,bari dealea vechi ,cu 4 faruri,cred ca era si aici pe site......am stat la semaforu de linga OMW de la gara si cand a plecat de linga mine.........RACHETA.........poate doar tras de avion l-as fi ajuns................iar dupa cum suna masina????????!!!!!!!!!!...........ce sa zic.......ai o masina beton daca merge chiar asa fara turbo
|
BNZ-ule cred ca iti atingea elicea la crusa aia cu skoda... :shock:
parca facea phhhfffssstt :rolleyes2 posibil sa fie si de la curea :lol: nu inteleg de ce ai pus poze, ca astia oricum nu se chinuie sa se uite la ele, ca daca se uitau vedeau si ei acolo un Boost sau Wsubwoofer cum ii spune?!? :oops: eu zic sa nu ii pui chip ca risti sa strici injectoarele :lol: super tare masina man ;) |
Eu cred ca fsss ala e de la planetare. Sa pui unele de Oltcit ca sunt mai rezistente,si sa le sudezi in cruce dubla de axul volanului . De chip vezi sa il pui dupa carburator ca o sa traga mult mai tare.Sa pui si niste alcool etilic in rezervor pentru mai multa putere.Suspensiile tot de Aro sunt ca pare masina mai teapana?
|
eu zic k o resoftare ar fi cea mai potrivita, mai ales pt tabla, poate nu o mai ia rugina :))
|
Mah cine a facut reclama asta la intrunirea dacia !?
Cum apare masina mea in 2 slideuri,fara sa stiu !? :D https://img171.imageshack.us/img171/7837/meeting1os.gif ...eh,dar las' ca e bine,reclama buna...pacat ca nu pot sa va arat ce poate,live ! |
Quote:
sa-mi spui daca este vreo problema..... bafta.... |
Nu,stai linistit,era la gluma...:)
Sincer vorbeam cu SGM si ii ziceam ca o sa fiu si eu in Bucuresti in perioada aia,dar s-au ivit alte planuri ! :( |
Quote:
aste e efectul unui chip pus pe un motor cu carburatie RACHETA.......... |
Mai mult de juma' din mesajele scrise pana acum sunt caterinca totala; pacat ca unii chiar nu-si dau seama de asta :lol:
BNZu': felicitari pentru masina! Am vazut-o la Oradea cum fuge si... :shock: :roll: PS: se poate discuta mai serios? |
Quote:
|
NOS , pune NOS ... ca am auzit eu ca ala face treaba.
|
Quote:
|
puneti nu 1 chip 2-3 chip-uri ...
si cum sa nu se vorbeasca serios ? ce n-ati mai auzit de dacie 1300 cu chip ? pfuaa pai sunteti in urma rau ... pacat ... e cel mai tare site de tuning din ro ... si majoritatea userilor nici nu stiu cum functioneaza un chip...si se dau mari ca stiu ce-i ala tuning va spun eu ce e tuning-ul ... e ala de iti pui manele de-ti crapa capu ( n-am nimic cu ce-i care asculta manele dar pe dacie pica penal :))) ) niste prelungitoare ... pozitii albastre ... si niste flacari dalea .. si scris "no fear" pe spate sau pe parbriz ... asta e tuning adevarat ... pfuaa am ras de n-am mai putut la topicu asta ... auzi tu ... chip pe dacie 1300 cu carburator ... da ... poate ca s-a ajuns sa se poata ... daca se poate cine imi pune si mie pe oltcit ? am tot dublu corp ... |
ba baieti bai...vorbiti serios...fasaitul ala e de la GAZ ca masina e pe GAZ si de aceea merge asa tare..ca am auzit ca arde foarte repede! +k butelia de gaz e din aia sport! daca vreti sa mearga toate daciile asa intrati pe www.gazpedaciesport.ro :shock:
|
2 Attachment(s)
Sa mai incalzim atmosfera...sau gumele !
|
3 Attachment(s)
Iar aici o trecere in fortza...si pt totzi fanii mei,savuratzi-mi sunetele ! :D
|
da frate asa mai merge, le-ai dat rusine cu bnz-ul tau :) !!! tot respectul pt tine !!!
|
Iaca'she si o compilatie : BNZ - TrackDay
Al 4-lea timp din 9 masini ! 1.TypeR - 45.40 2.M3 - 46.09 3.Astra GSI - 46.11 4.BNZ - 47.67 |
Stima si felicitari pt masina...,ascunde multe surprize pt necunoscatori...
|
Linku de mai sus nu e bun...asta e : BNZ@TrackDay
(click dreapta,save as...) |
super tare BNZ-ule, exact cum aveau batranii care alergau pe coasta :)
|
Cat de bine poate sa mearga :o .... motorul se aude super bine ... deci ... am ramas fara cuvinte ... sa o stapanesti sanatos .. si fara incidente
|
Si varianta HiResolution : https://www.youtube.com/watch?v=OQXUhpm-uN0
Urmeaza alte filme,inclusiv OnBoard stuff :D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning