Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - cotabitza (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/203212-machetele-mele-cotabitza.html)

cotabitza 11-08-10 10:00

Machetele mele - cotabitza

1 Attachment(s)
Salutare la toata lumea;) ! Dupa ceva vreme de cand sunt membru al acestui forum si dupa cativa bani cheltuiti, m-am ales si eu cu aceasta boala contagioasa a colectionatului de machete! Deocamdata colectia mea nu este mare, ea fiind la inceput de drum , dar cu putin ajutor din partea voastra ( sfaturi etc) si cu ceva mai mult ajutor din partea mea (bani etc) sper sa adun o colectie frumoasa! Dar vorba lunga saracia omului, asa ca momentan pun o poza de grup, urmand ca in zilele urmatoare sa le prezint pe fiecare!

P.S.: Am observat ca modelele care le am eu le au si alti useri, asa ca nu ma astept sa va uimesc!

P.S.2: Va rog sa ma scuzati de calitatea acestei poze, este facuta in casa!

DrifterGT 11-08-10 11:15

Re: Machetele mele - cotabitza

Bine ai venit :) , totul are un inceput :D

cotabitza 11-08-10 11:21

6 Attachment(s)
Multumesc de primire.:lol:..Pana voi face poze la machete, am gasit prin pc niste poze cu un Fiat Stilo, scara 1/32, NewRay ...Macheta nu se afla in poza de grup deoarece este intr-un grad mare de deteriorare (nu mai are o parte din vopsea:arrow:am vrut sa ii schimb culoarea si sa-i fac un mic tuning, dar momentan am abandonat proiectul- lipsa fonduri):oops:

2010 11-08-10 11:37

Bine ai venit si bafta la colectionat:!:

mikkado 11-08-10 12:12

Bine ai venit intre noi, interesant Fiatul....dar , mai ales camionul , cred ca este MAN...spor la colectionat ;)

cotabitza 11-08-10 12:25

Multumesc baieti;) . Si da..acel camion este MAN..nu arata el foarte bine, dar o sa il prezint si pe el!

cotabitza 12-08-10 20:13

8 Attachment(s)
In aceasta seara voi prezenta doua machete pe care am inceput se le indragesc, si anume Lamborghini Murcielago Roadster si McLaren Mercedes SLR ambele la scara 1/64 produse de Maisto! Vizionare placuta!:D

2010 12-08-10 20:15

Arata bine bestiutele astea mici, se vad bine cu jantele astea mari:!:

eddy_grasu 12-08-10 22:36

Quote:

Originally Posted by cotabitza (Post 3577980)
Salutare la toata lumea;) ! Dupa ceva vreme de cand sunt membru al acestui forum si dupa cativa bani cheltuiti, m-am ales si eu cu aceasta boala contagioasa a colectionatului de machete! Deocamdata colectia mea nu este mare, ea fiind la inceput de drum , dar cu putin ajutor din partea voastra ( sfaturi etc) si cu ceva mai mult ajutor din partea mea (bani etc) sper sa adun o colectie frumoasa! Dar vorba lunga saracia omului, asa ca momentan pun o poza de grup, urmand ca in zilele urmatoare sa le prezint pe fiecare!

P.S.: Am observat ca modelele care le am eu le au si alti useri, asa ca nu ma astept sa va uimesc!

P.S.2: Va rog sa ma scuzati de calitatea acestei poze, este facuta in casa!

Bun venit, interesante cele mari.Spor la colectionat.

P.S. Mi-am vazut topicul pe monitorul tau, sunt cap de lista :lol:

DTH 13-08-10 00:31

Bine ai venit ! Frumoasă ultima prezentare ...cele două arată perfect împreună :D

cotabitza 14-08-10 12:48

7 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri:lol: ! Azi voi prezenta o alta piticanie, si anume `70 Chevrolet Chevelle produs de Hotwheels la scara 1/64 , urmata de niste poze de grup a acestor 3 machetute!

2010 14-08-10 13:37

Imi place cum arata Chevy:!:

eddy_grasu 14-08-10 14:20

Arata foarte bine Chevy-ul cu paint-ul asta eu o am pe auriu.Spor

dumitrumihai 17-08-10 08:25

Frumoase machetele daca imi permiti....imi place Chevy-ul si Stilo

cotabitza 22-08-10 17:04

12 Attachment(s)
Imi pare rau ca nu am mai postat/prezentat machete in saptamana aceasta dar am fost plecat in vacanta. Dar voi prezenta azi doua machete, doua Dodge Viper, si anume Dodge Viper GTS scara 1/24 produs de Maisto, respectiv sora ei , Dodge Viper RT/10 scara 1/24 produs de Bburago, Italy! Vizionare placuta!

P.S.: La dodge-ul cabrio se poate vedea metalul prin vopsea din cauza ca am incercat sa o revopsesc, dar dupa ultima smirgheluire am constatat ca am ramas fara vopsea!

DrifterGT 22-08-10 17:06

Quote:

Originally Posted by cotabitza (Post 3602248)
Imi pare rau ca nu am mai postat/prezentat machete in saptamana aceasta dar am fost plecat in vacanta. Dar voi prezenta azi doua machete, doua Dodge Viper, si anume Dodge Viper GTS scara 1/24 produs de Maisto, respectiv sora ei , Dodge Viper RT/10 scara 1/24 produs de Bburago, Italy! Vizionare placuta!

P.S.: La dodge-ul cabrio se poate vedea metalul prin vopsea din cauza ca am incercat sa o revopsesc, dar dupa ultima smirgheluire am constatat ca am ramas fara vopsea!

Ce frumoasa e cea alba toata! clean :oops:

eddy_grasu 22-08-10 17:33

Foarte faine, GRS-ul rupe tot.

cotabitza 23-08-10 11:24

12 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri baieti. Azi voi prezenta alte doua machete, si anume un Audi A8 scara 1/26 produs de Maisto , respectiv o macheta care mi-a mancat aproximativ vreo 3 zile construind-o, ea fiind un Ford Focus RS Rally scara aprox 1/26 produsa integral de mine fiind din carton! Enjoy!

FED express 23-08-10 14:28

Frumos Focusul, cred ca atunci cand te-ai interesat pe net, cred ca ai vazut ca sunt foarte modele pe care le poti face, mai ales daca ai indemanare.Ti-a iesit bine...e primul?

DrifterGT 23-08-10 14:31

Frumos A8-ul ! :-)

2010 23-08-10 16:19

Bravo pentru Focus:!::!::!:

MeMutzu 23-08-10 19:51

Frumoase...focus-ul a iesit foarte bine.succes in continuare:D

eddy_grasu 23-08-10 22:13

Felicitari pt Focus, arata brici.;)

cotabitza 24-08-10 09:56

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3604280)
Frumos Focusul, cred ca atunci cand te-ai interesat pe net, cred ca ai vazut ca sunt foarte modele pe care le poti face, mai ales daca ai indemanare.Ti-a iesit bine...e primul?

Da, este prima macheta care am construit-o pana acum! Dar mai urmeaza si zic aceasta deoarece am pus ochii pe un Lambo Murcielago scara 1/14. Acuma sa vad ce imi iese!

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3604285)
Frumos A8-ul ! :-)

Multumesc frumos!

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3604519)
Bravo pentru Focus:!::!::!:

Multumesc, multumesc!

Quote:

Originally Posted by MeMutzu (Post 3604986)
Frumoase...focus-ul a iesit foarte bine.succes in continuare:D

Multumesc, sa fie!

Quote:

Originally Posted by eddy_grasu (Post 3605399)
Felicitari pt Focus, arata brici.;)

Multumesc! Nu cred ca e chiar brici (e putin stramba din cauza lipiciului si manevrarii in timpul constructiei) dar per ansamblu eu sunt multumit!

cotabitza 20-01-11 19:48

9 Attachment(s)
Dupa multa neactivitate pe aceste topicuri, revin acum cu o macheta care a mai fost prezentata, si anume Dodge Viper GT, maisto, la care au fost sterse acele dungi! Dar buba mare este ca am reusit (fara sa vreau) sa rup eleronul, dar se poate rezolva (sper eu ca cat mai repede)! Sper sa va placa!:rolleyes2

cotabitza 21-01-11 20:48

9 Attachment(s)
Audi R8, scala 1/24 produs de Maisto!

cotabitza 22-01-11 20:41

8 Attachment(s)
Porsche Carrera 911, scala 1/24, produs de Bburago:arrow:

All times are GMT +2. The time now is 19:42.

- Copyright 2026 4Tuning