![]() |
vand Ground zero Iridium 6904
5 Attachment(s)
se vinde 1 pereche de boxe Iridium 6904 15x23cm ovale
in stare perfecta dif pe 3 cai 120rms puterea reala,180max tweeter superdome,grile protectie independenta 4 ohmi pot zice ca sunt noi(le-am comandat noi si folosit cam max 2luni...este s ceva garantie) asigur si proba,orice test masina sta de mai multa vreme,se da masina asa ca dau si muzica separat pret:50 eu rel.aici,sau tel 0723756554 |
Re: vand Ground zero Iridium 6904
nu cauta nimeni?
este model mai rar....adica din cate am vazut era editie limitata acum 3 luni max erau 320 lei sunt ca si noi,extrem de putin folosite se aude clar,daca sunt amplificate suna si mai bine 200 lei fix,pot trimite prin curier |
fa-mi un pret prin pm.... sunt client fidel .. vb aia :D:D:D
|
mda,sa zicem:D daca le cumperi si pe astea atunci da:P
nu iti dau pm pentru ca vreau sa fie clar aici,sub 50 eu nu se da imi pare rau dar nu las nimic am pus un pret bun pentru niste difuri de calitate si fara 2 luni(in care au mers max 2ore)sunt noi daca le vrei,rezolvam inpachetarea si la tecuci cu ele;) |
vaaaalabil....inca nu le-am demontat din panou,eventual daca vrea cineva sa le si auda(este din zona Tm,Ar,cs sau eu stiu...)atunci se poate face orice test;)
sunt aproape noi(folosite foarte putin) |
valabil
|
4 Attachment(s)
valabil
220 lei absolut fix,nu negociez nimic;)sunt 99% noi am mai facut niste poze cu ele,zac in cutie,nu mai sunt nici macar de proba pe masina |
:rolleyes2 acelas pret,acelas produs aceas stare:D
|
suuus
model limitat,pret foarte bun;) |
ieftin,calitate si model limitat;)
le foloseam eu la actuala masina dar sunt ovale si mie acum imi trebuie rotunde |
iti dau la schimb pachet subwoofer + statie
https://forum.4tuning.ro/553-subwoofe...t-200-rms.html |
Quote:
ce statie?tot pachetul? cum facem? etc.. mrs |
evenelinno
pana la urma cum ramane? valabil 250 lei sau unele schimburi dar tot marca gz,sau jlb sau hifonics insa prefer cash |
aprox 1 sapt Mega Oferta 210 lei pret fix
au fost peste 300 lei si is folosite cateva minute\ore...fara nici cea mai mica urma de uzura trimit si prin curier |
Quote:
ramane acelas pret 210 lei si pot trimite prin curier nu negociez nimic,nu ma intereseaza schimburi |
inca acelas pret
urgent 210 lei,si pot trimite prin curier,se poate face orice test,sunt luate de noi,foloste extrem de putin as accepta si schimb cu altele aceas gama,gz sau jbl,hifonics pe 13 sau 16.5 dar rotunde |
valalabil...
200 lei ultim pret,si pentru cei care sunt interesati valabil sapt viitoare pentru transport facem jumate jumate;).... legat de schimb cu altele nu mai este valabil(rezolvat) m-ar interesa o staite pe mai multe canale sa amplific boxele 70-80rms..insa valabil pentru cei din jurul TM,sa facem proba la amplif si ofer proba la boxe astept oferte |
vandut se poate inchide
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning