![]() |
polish auto?
niste sugestii,locuri unde polisheaza bine si pret ok in oras
ma refer sa nu fie extra pret(am primit un pret de 200 lei,am zis ca ma las atunci de treaba asta)dar nici moca nu vrea sa fie numai de vrajeala:) am o masina,recent vopsita si as vrea sa ii dau un luciu,un polish ceva sau ceara multumesc |
Re: polish auto?
Am auzit ca la pico belo ar fi ceva interesant. Dar tot in jur de 200 ron, oricum nu e mult pentru un polish ok.
Ce mi-a zis un tip care lucra la o vopsitorie ca recomandat e toamna sau primavara sa fie facut polish, cica acu ar fi prea cald. Nu stiu daca asa e, dar macar poti sa intrebi. Daca afli ceva, posteaza - ma intereseaza si pe mine. |
ok,mersi
o sa incerc sa vad ce si cum si dau info:) oricum acuma urgent nu as vrea sa ma apuc,de pret nu stiu ce sa zic la arad au auzit unu ca ii care face la 70 lei si iasa si zgarieturi si scursaturi si etc acum cum o finu stiu |
Polish-ul profi se face de pe la 300 RON in sus...
Restu e polish-ul ce-l de piata... |
se poate nu contest
dar nu am masina de 10mii eu sa fim realisti pana la urma cine da ap 100 eu pentru un polish cand un vopsit ii pe la 300 eu sunt foarte multe locuri unde se executa lucrarea asta dar am intrebat si eu unde o fi mai ok,daca a fost careva,este multumit si etc... o opinie ceva,atat + ca costul sa fie pentru oamenii de rand 20-30 eu |
decat sa dai 20-30eu, si sa nu fie cine stie ce, mai bine iti faci singur, si bei o cola de restul banilor, si te asigur ca o sa fii multumit. Doar e munca ta, nu?
|
Quote:
da foarte corect,si iti faci cum vrei tu ca pentru tine faci dar treaba ii ca ce creme/pasta sa folosim toti vorbesc de diferiti producatori...care ii cel mai ok,pentru un rezultat bun fie ca ii facut manual fie ca ai aparatul ala de polish?! |
polish la 70 lei:shock:
un polish cum trebe e pe la 100 euro, nu lei. vreau sa vad cum arata masina dupa polishul ala de 2 lei, scuze 70 lei. |
stii treaba aia ca cel mai scump nu ii intodeauna si cel mai bun
interesant este ca la 120 lei se executa un polish care zic eu ii super dupa cum se obersva pe masina inainte si dupa insa faza ii nu la noi in TM....am vazut mai multe lucrari ale omului si ii foarte ok in fine... |
In general nu se aplica la masini.
|
pana la urma am luat un aparat de ala polish:D si m-am apucat solo de masina
1x pasta prevent si sonax abraziv ce rezultate imi doream eu aproape is multumit adica miciile zgarituri(mai ales pe la manere)le-a scos si masina a capatat un luciu data viitoare o sa apelez la unu priceput si atunci va fi mai ok... |
Salutare la toti, vreti un polis, mergeti la CARSYSTEM pe str.Garii pe colt langa viaduct,este un afis ca fac polis in 6 trepte nu stiu cum este dar poate la primavara merg la ei pretul este de scump 35o de lei, sa vad cum stau cu banutii dupa sarbatori si poate am sa incerc la ei.Apropo eu am o mica problema la tacheti cand este rece bate ceva cand se incalzeste numai bate..daca stiti un service ok si un mecanic care se pricepe am un 318i din 93 sunt tacheti hidraulici.Am pus ulei Castrol Magnatec SAE 10W-40,si daca este un pret ok.Stima si Respect.
|
am vazut afisul acela de mult..
insa nu stiu cat o mai fi valabil pentru ca scrie si folii omologate Llumar parca la 380 lei,ceva de gen toata masina iar acum cateva saptamani am intrebat si nu era valabil... vedem la primavara legat de bmw-u tau....o sa revin maine poimaine,am o cunostiinta care lucra in domeniu peste 10 ani...deci se pricepe cat o fi scorul nu stiu |
Quote:
|
cert este ca daca ai bmw,vei si scoate ceva bani in plus fata de alte masini
sunt mult mai scumpe la intretinere si piese...doar se stie ii marca de marca dar sa ai si bani pentru ea daca motorul cere,tre sa dai....preturiile cam asa is,acum adepinde de manopera cu cat iti face omu si pana la urma de diganostic ca intradevar care ii buba si ce trebuie schimbat bafta |
LGP Zentrum, pe Liviu Rebreanu nr. 74 (cam prin zona intersectiei cu Drubeta) la 150 de lei, polish auto am gasit de pe alt forum, un tip zicea ca cineva ia zgariat masina si a fost acolo si la pretul asta a iesit destul de ok. daca merge cineva pe acolo sa posteze pe forum sa stim si noi...STIMA & RESPECT.:rolleyes2 ALT sediu Expert Detailing sunt in spate la MOL-ul de pe rebreanu colt cu brancoveanu calitatea e ireprosabila dar si preturile sunt pe masura
Bd. Constantin Brancoveanu 86/1 Telefon: 0256 27 29 27 / 0724 876 888 Email: [email protected] Program: luni-vineri - 08:30-17:00 SPER SA VA AJUTE CU CEVA. http://www.curatenietimisoara.net/index.htm |
de polishat toti spun ca fac polish....de luat din lac iau toti, dar toata treaba este cum iei din el,cum corectezi lacul....si la Pico bello si toate spalatoriile nu se face ce trebuie..dupa cateva spalari nu iti doresti sa o fi polishat,apare acel efect de holograma, mai ales pe culori inchise e durere.nu evb de o suta de pasi si de produsele folosite...sunt si ele importante dar nu stiu toti ce sa faca cu ele. Cineva (destept fiind) spunea la clienti ca MAKITA face tot. ok. face dar in mana cui trebuie. la un polish profesional lucreaza doua persoane si e de munca ore bune,depinde de masina. sfatul meu e sa nu va faceti la toti prapaditii cu bani putini. nu ai bani si o masina cat de cat mai bine o speli si atat.
|
Quote:
pana la urma m-am rezumat la promotor,de unde am luat o pasta abrasiva si frecare cu carpa mai apoi spalatoria cu aplicare de ceara si gata....cum vine timpul bun o sa trec pe la carsystems ca am auzit ca se face bine acolo si dau un ban dar ma gandesc ca o sa fie si rezultate |
imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc dar nu se mai polisheaza la CAR SYSTEMS......crede-maproblema nu e de pasi sau de materiale problema este cand iei din lac sa iei uniform...e vb. de microni..nu multi au habar de asa ceva..trebuie si scule si hala cu neoane pozitionate in asa fel incat sa bata lumina din toate unghiurile..si este o treaba totala pt exterior practic dupa care se aplica o ceara de protectie cu o masina orbitala care vibreaza si imita miscarea mainii.ceara ofera protectie impotriva oxidarii sau matuirii de la soare ,ploi, etc. dar nu de mana spalatorului auto........
|
nu stiam ca la carsystems nu se mai ocupa cu polish
nu ii problema ca pana apare vremea buna am timp destul sa gasesc alta firma care se ocupa cu detaling... clar ca ii complicata treaba cu polishul dar pana la urma la pretul care multi lucra este dat si de faptul ca nu ii cel mai profi mana de polish dar na... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Multam bine de stiut, apropo a incercat cineva la Pico Bello de pe calea lipovei, am vazut afis mare ca fac polish auto de calitate nu stiu nimic, dar daca incearca cineva la ei sa ne spuna si noua, eu mai astept pana la polis,am de facut niste investitii in ea, vrea sa ii schimb farurile si triplele si sunt cam scumpe ce vreau eu, plus ca imi bat putin tachetii,dar spe sa rezolv cat mai repede. STIMA SI RESPECT.;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar pe ciure intrebam ca cat este polisul ce zicea ca stie el... faza cu ceara de la spalatorie stiu...am mai facut si eu acas(12 lei ii o cutie mare de ceara si iti poti face de 10 ori aprox...)dar aia ii pentru un luciu pe moment,polish ii total alta treaba bafta |
DISTRIBUTIE
Salutare baieti, am si eu o intrebare, am un bmw e36 si as vrea sa stiu la cati km se schimba distributia (la mine distributia nu este pe lant) astept raspunsuri. STIMA SI RESPECT.
|
Re: DISTRIBUTIE
Quote:
asta ii topic de polish btw se schimba intre 50 si 60mii km... numai bine |
Re: DISTRIBUTIE
Quote:
MULTUMESC MULT PENTRU AJUTOR STIMA. |
Quote:
Just take a look before : http://cosmeticsiscar.ro sa vezi adevarata arta a detailingului.Polishul e polish detailingul e altceva,dar desigur ca fiecare alege ce vrea pt masina sa si cum informatiile despre asa ceva lipsesc in cele mai multe cazuri,90% aleg "o blana de luciu" te miri pe unde. Calitatea insa costa ! Un astfel de detailing http://www.germanautoforums.com/foru...ad.php?p=26946 nu cred sincer ca ai sa il gasesti la 200-300 de ron. Sper ca nu am ofensat pe nimeni . Bafta all |
Quote:
Nu stiam eu de ce-mi troncane usa in interior .. cand am desfacut .. am inebunit ce era acolo !! In rest ce sa zic , da folia ai pus-o calitatea I ! |
Quote:
|
Am rezolvat eu , am desfacut schimbat clemele si pus cum trebuie clema din mijloc :D
Sigur iti aduci aminte ziua .. erai nervos ca te-a sunat "generalul" ala :D Masina e cea din semnatura ! Mai trec cand revin in tara pentru un polish si folie pentru faruri ! |
vreo oferta prin oras de polish:D?!!?!?
|
Salutare....Am aflat de o firma care se ocupa printre altele si de Polish...E vorba de MotorKraft, au sediul undeva pe Buziasului.......Pe langa asta se mai ocupa si de folii, parbrize,tratamente cosmetice si ciptuning....
deocamdata mi-am pus doar folie la ei si sunt multumit...E ok ca pret si calitate...Urmeaza un polish ( profesional 4-6 pasi ) si sa umblu pe la motor putin...Cred ca voi apela tot la serviciile lor.... |
Quote:
am pe cineva care vrea sa isi puna acum folie pe luneta si laterale la un vw..... polish ce scor:D? unde mai exact? |
Quote:
folie complet fata-spate 470 ron ( VW BORA ) polish normal vreo 250 ron profi vreo 5-600 ron in curte la Agatex vis-a-vis de Procter |
| All times are GMT +2. The time now is 22:10. |
- Copyright 2026 4Tuning