![]() |
Dacia - GJ 02 S C H
3 Attachment(s)
Maşina unui prieten foarte bun...
Ce părere aveţi ? |
Re: Dacia - GJ 02 S C H
parerea mea arasa super tare frate
|
doamne cat de bine arata la vopsea:shock:
|
Arata bine scufita:))
Chiar e ok. Planurii de viitor? Mai baga si tu o poza din lateral sa ii vedem jantele una alta. |
Arată bine maşina (din faţă), dar prietenul tău doreşte să continue topicul?
|
arata chiar bine de tot pentru varsta ei...dupa cum se vede e o batranica bine intretinuta... dar niste detalli ai putea sa ne dai?? sau mai multe poze
|
Un filmuleţ !
|
Culoarea aia arata bine rau...si masina pare ingrijita. Mai multe detalii. Poze interior/motor...
|
;):shock: super la anii ei:lol:
|
Dacia 1210:
- Capacitate cilindrica 1185 cm - 51 cp - 60.000 km.( motor stock ) - fabricaţie pentru export Canada - reconditionata de la 0 ( reconditionata si vopsita made in home ) - jante 5.5 - cauciucuri 185/70/R13 - tobă Borla RomCat - suspensia este ajustată cu spire jumate faţă şi una spate Pe viitor: - motor 1.4 injectie - cutie 5 trepte - mai lăsată puţin de spate ! |
Maşina înafară de tobă Borla şi de volan sport, e absolut stock, clasică ! A fost recondiţionată în proporţie de 99% .
Poze noi în curând .. |
Aha bravo lui, arata fff bn in comparatie cu alte clasice dupa aici...;) un bun exemplu ASA DA!!!
|
Quote:
Mulţumesc tuturor... În continuare se va merge tot pe clasic. |
Pe fugă... O să urmeze o şedinţă foto mai de Doamne Ajută, în curând !
|
2 Attachment(s)
Pe fugă... O să urmeze o şedinţă foto mai de Doamne Ajută, în curând. Timp să fie !
|
Quote:
|
Quote:
Maşina se poate vedea în Motru, e prea frumoasă... Băiatul s-a documentat foarte mult înainte de a se apuca de ea. |
Quote:
Foarte bine a facut ca s-a documentat.E pacat sa nu faci asta si sa-ti bati joc de o masina. |
Quote:
RRedman, data viitoare când ajungi în Motru dai un semn. |
2 Attachment(s)
S C H
|
super bine arata masina asta pentru varsta ei :shock: si mai ales daca e facuta home made :D succes
|
Maşina a mai fost lăsată de spate !
@Auras 26: Mulţumesc |
asteptam si poze cu ea lasata de spate
|
am vazut-o aseara langa nr 1, arata destul de bine ! ;)
|
Quote:
|
Bijuterie de masina 8) exista una asemanatoare in severin alabstra cam la fel numa ca este diferenta de motor si de cauciucuri :D o poti vedea si pe toppicu meu
|
vad masina asta zilnic....masina de nota 10...in realitate arata mult mai bine decat in poze,va garantez...GJ 64 GAB esti din motru?
|
mi.ar placea sa vad mai des astfel de daciute pe strazile romaniei, dar un singur lucru nu arata bine cu colantul acela pe far...;)
|
Quote:
|
Da, sunt din Motru, nu este colant este vopsea, maşina este foarte îngrijită .
Mulţumesc ! |
Quote:
|
De ce nu incercati sa faceti rost de un set de jante Canada late ca ar da mult mai bine pe stilul masinii;);) Arata bine de tot masina.
|
Quote:
Quote:
|
Masina e destul de draguta...e cred ca singura masina din oras care atrage privirile adevaratilor cunoscatori...Respect pt el si pentru munca pe care a dus-o pt a ajunge aici.Sunt multi care au incercat sa faca ceva dintr-o dacie,dar din pacate au reusit doar sa-si bata joc de masina,de bani si de munca investita in ea.
|
pt 64 GAB...acum mai nou...masina are in "dotare" un volan de GTI
|
GAB-ule sedinta foto...o s-o ai atunci cand o sa mai treci pe la noi...dar...cred ca tu ti-ai uitat prietenii...;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Nu v-am uitat, n-am cum., o să ne auzim/vedem, cât de curând ! |
gab-ule,sa ii zici te rog eu sa puna macar un stergator pe stanga...ca tipu e cam diliu :twisted:
masina e in aceeasi stare,tot lasata de bot,desi ar cam trebui lasata putin mai mult si de spate |
Quote:
O să-i trasmit, de lăsat o s-o mai lase ! Are câteva planuri , pe parcurs.. |
Speram sa mai intre ceva poze sa ne delectam si noi putin :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning