![]() |
lancia delta tds
o am din 1993 motorul refacut in oct 2005 masina stat in garaj ,o dau ,merge bine arata bine,piese ieftine
|
Re: lancia delta tds
baga si un pret
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
nu va place de ea deloc, are si itp pina in 2008,si geamuri electrice,servo asistata,trapa,computer,inchidere,frane pe discuri, motorul are setul schimbat,pompa de apa noua distributie noua,si mai am si niste piese,fuge cu 180 si nici nu a fost lovita
|
ne place de ea !
pretul ala nu ne place :-P |
Quote:
|
bv. mai pui 1000E, fugi in italia si iti aduci o integrala
|
unde dracu ai vazut in italia integrala cu 3300 euro?si ce faci cu ea o ti in fata blocului si zici ca ai integrala am mai intilnit 3 prosti care aveau din astea si le tineau de muzeu unul mai se si plingea ca consuma prea mult
|
o sa gasesti mai multe la preturi asemanatoare daca le cauti
http://www.autoscout24.it/ita/list.a...&Submit1=Trova |
de ce o dai frate? masina aia e pacat de ea...ca aici nu iti iei banii pe ea. nu comentez nimik la adresa pretului tau. dar daca nu ti-o ia nimeni...tine-o pt tine si fa-o sa arate super..ca mie sincer imi place cum arata. si e si destul de dotata. ar iesi cu siguranta ceva frumos din ea. bafta!
|
nu lasa mai mult de 100eu-200eu. si daca nu iei asculta-l pe marsuleu si tine-o pt. tine.
|
frate.. realizez din ce in ce mai mult ca imi place masinutza asta...si daca nu mi-as fi luat recent fiatul....sigur o luam pe asta...de mic imi placea lancia....ca aveam niste surprize turbo din colectia 51-120 in care era o Lancia Delta super tare ( facuta cu ornamente gen rally ).mult timp mi-a ramas gandul la ea..ca eram mic si nu stiam eu pe atunci ce e cu masinile tunate. si aia m-a impresionat si ca nume si ca design. uite-asa am devenit fan al masinilor italiene :) numai bine !
|
intre ce aveai tu in poze si masinuta asta este o mare diferenta. In timp ce alea erau lancii facute pentru fuga de lancia, asta este o masina cu motor FIAT (cam slabute in timpul ala) facuta pentu a fi vanduta la preturi mici.
|
sunt convins ca e mare diferentza. eu am zis ca mi-a placut aia din surpriza ca si aspect ( ca aveam vreo 8-9 ani ) si nu mai vazusem pana atunci masini tunate. si de asta mi-a ramas in cap ! iar in privintza pretului..eu am zis ca nu comentez nimik. e pretul omului..e treaba lui daca o da sau nu.dar nu trebuia sa faci afirmatii de genul "sunt masini sa fie vandute ieftin...."
|
Lancia am dat-o de mai bine de o luna, am luat pe ea 2300 euroi,imi pare rau de ea era frumuoasa asa cum era poate niste jenti iar mai fi trebuit am avuto din 93 (13 ani)destul numai puteam sa o tin numai am garaj mi lau darimat bulangii astia iar timpul incepea sa-si puna amprenta ,iar despre lancile facute pentru fuga,de prin ani 70 si ceva lancia numai cu motoare fiat au facut treaba dupa ce au intrat sub umbrela fiat alaturi de alfa .motorul lui delta integrale a fost un motorul de fiat cu 2 axe supraalimentat la inceput cu 8supape iar apoi cu16(motor care a fost conceput prin ani 60 pt fiat 124 special avea 1400 cmc apoi in 1968 odata cu aparitia lui 125 la 1608,iar apoi 1800 pt 131-132 si mai tirziu la 2000cmc,motoarele fiind identice numai capacitatea fiind marita si supapele marite modificata fiind la unele pozitia delcoului,a mai fost o versiune de1600 cu chiulasa inversata a acestui motor cu pompa de ulei pe vibrochen facut de lancia dar montat pe fiat regata 100 super dupa 87)iar dc ar fi fost slabute motoarele astea,integrale nu ar fi mai facut ravagii in campionatele europene.povestile cu e masina italiana si nu e buna au aparut pt ca omul nu-si da seama ca masina pe care si-a luat-o e uzata si in capul lui DE TABLA are impresia ca e noua pt ca are putin km la bord dar realitate sa dat kilometrajul inapoi si cind a luat-o avea 50000 pe bord dar de fapt are cel putin200000 si atunci la ce sa te astepti decit la defecte care vor apare destul de repede, pana la urma e un fier trebuie sa cedeze,,si apar comentarile- nu e buna domne,e proasta ,a avut o cunostinta sa stricat repede daduse bani putini pe ea da a cazut -nu dai putin pe o masina degeaba,te vei bucura pt putin timp iti vei da seama ca ti-ai luat o teapa de fapt..acest lucru se intimpla si azi lumea e la fel de proasta cumpara masina dupa anul de fabricatie si km care pt 50 euro ii pui cat vrei tu si pret mic,dc aduci o masina cu km reali la bord cu carte service nu o ia,o ia pe alta care are 50000km si e mai ieftina,dar oricine face cel putin 20000km pe an afara cu masina
|
nu am zis nimic de masinile italiene. Sunt unul dintre fanii lor. Am o lancia prisma tds care este aproape identica cu ce ai avut tu, afara de cateva diferente de design. Acelasi model de motor 831d1000 la care il stiu pe de rost toate cotele la cat am umblat la el. Am mai avut 3 lancii pe care le-am dezmembrat. Daca noul proprietar are nevoie de ceva, am orice pentru ele.
Totodata mi-am luat si o delta hf 16v 2000 turbo. Nu are nici cea mai mica legatura cu cealalta masina. Nu poti sa compari o lancia tds familiala cu renumita lancia care a facut istoria in raliuri. Si aici nu ma refer numai la performante. Este complet alta masina. legat de pret nu am zis ca masina ta trebuie vanduta ieftin, doar am spus ca sunt masini familiale normale la care pretul a avut importanta lui din produsul finit. m-ai inteles gresit. |
Salutare Dany, eu sunt din jud. Tulcea, zici ca ai piese de schimb pentru Delta-Prisma pe motorina? Eu vreau sa o reconditionez prin iarna, te pot deranja cu niste intrebari? Si poate ti-au mai ramas si ceva piese (pe bani of course ;-) )
Poate ai si vreo adresa de depozit cu piese din dezmembrari (am farurile crapate, si vreau sa-i pun cutie cu schimbatorul sus, poate si jantele o sa le schimb daca gasesc din aliaj cu 8spite originale Lancia) Bafta! |
mai greu cu farurile. Am unul dar cu o gaurica nestrapunsa in geam (lovitura de pietricica). Nu mai stiu daca e de dreapta sau stanga.
Ca sa montezi aia cu schimbatorul sus trebuie sa faci gaurile pe unde ies tijele, si trebuie sa vezi daca ai pe colierul de la caseta de directie suportul pentru tije. Eventual daca iti permite caseta ta de directie sa montezi suportul respectiv. In locul tau as da banii pe o nuca noua(presupun ca ea iti troncane la relantiu) si as pastra cutia actuala. Jante de aliaj originale Lancia pe 14 am eu un set in +. Am si originale pe 15" un set dar la prisma o sa iti atinga la aripi daca bagi 15. Poti sa imi dai un pm sa vorbim despre orice din masina. Cunosc motorul perfect. Am unul facut super, ca la carte dupa aprox. 50mil bagate in el. Abea astept sa ii dau cheie dupa ce ii gasesc o turbina beton. Turbina actuala am scapat`o fara ulei si exact asta nu am de rezerva. Pana imi fac tds-ul merg cu delta pe benzina. Senzatii dure, si pe strada dar si cand ma uit in portofel :-P. Bag benzina in ea mai mult decat au majoritatea salariul pe aici :lol: . |
Mersi frumos! Sigur o sa te caut!
|
Despre cutie ce sa-ti spun, nu intra in a IVa deloc (omul de la care am luat-o o reparase recent ;)) si nuca aia face zgomot tot timpul... Astept sa scap la bani nitel pe la jumatea lui oct. (nevasta-mea e profesoara si pe ei ii plateste rar asa ca eu duc greul in familie deocamdata dar ne revenim. Masinuta va fi desfacuta cum da zapada si pina in primavara vreau sa o fac cum trebuie -> am un prieten bun care e mecanic si tinichigiu, are si el o Prisma si se pricepe -> a mai facut trei pana acum de la cap la coada care au iesit super! Pentru jantele de 14 da un pret si poate vin pe in jurul lui 15 oct la Constanta ;-) . Vroiam sa te mai intreb ceva: daca vreau sa-i pun si eu turbosuflanta trebuie sa merg cu ea la RAR din nou? Ca astia de la noi maninca pe paine Lancii. Una din astea trei cand au prins-o au dus-o pana in 7000 de ture si a doua zi dupa ce a venit cu ea acasa nu mai putea merge cu ea nici in a Ia :-((. Hai bafta ca plec la munca ! :))
|
EXACT ca a mea!!! ii caut STOP uri, nu ma poti ajuta? strig in stanga si in dreapta,.. poate,.. poate,... Mersi
|
Quote:
|
Quote:
delta,.. ok... insa la modelul meu se potrivesc? (TDS):shock: |
-E vezi cum e.....e ti am propus 2 stopuri la 1mil jumate.......oricum nu ti mai dau nimic Mayer......e delta frate.....chiar daca au 20 de ani.
|
ale erau vopsite ambele in negru, de asta am continuat sa caut, maine ma duc la magazinul de piese auto sa vad daca are de unde sa mi-l aduca nou, in cazul in care sun pe a toti si nimeni nu are.. :(
iIn cazul in care aveti unul sau ambele stopuri pt DELTA TDS a mea, va rog sa ma cautati! 0788-855 695 0766-45 54 45 raspund si la sms!!! email si YM: danmayer25@yahoo.com P.S. In doua saptamani o termin, promit sa va dau poze! |
Quote:
|
eu am nevoie de piesele care se pun la roti,suspensii arcuri rulmenti si 4 cauciuri,cine mi le poate oferi,si ...la ce pret?
|
te pot ajuta,... am o prisma care o dezmembrez!:D
|
Mayer,da-mi adresa ta de mess daca ai,sa tinem legatura,dupa ce merg cu ea la "doctor" si imi zice exact ce are nevoie,atunci sa imi spui daca ai.. si sa vad si preturile,sa fie treaba buna da? mersi astept rasp cu adresa de mess sau cu un nr de tel in cazul in care nu exista adresa de mess
|
daca citeai mai sus, observai toate datele mele de contact :-P
....oricum te-am adaugat in lista de mess.;) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning