![]() |
E46 - My New Beast Bmw ///M3 :P
3 Attachment(s)
The White Pearl ...
Asta e noua mea jucarie, fratiorul 335-ului ... dar e mai naravas si are tulburari grave de comportament in el cu dsc off si sport on :P ... asa ca in scurt timp o sa il turbez si pe el ca e suparat ca el n-are turbine :P ca fratioru lui . :)) hihi Lasand gluma la o parte, am planuri mari cu el, astept sa-i comand un kit turbo din State , de la HPF mai exact si cu ajutorul lui ELSPA sa facem ceva frumos la masina ... Dar inainte ii pregatesc motorul ( internele ) pt conversie sa tina si sa fie ceva grav in RO :P ... Dar mai dureaza putin sa mai ma bucur si eu de ea ca e senzatie maxima cum fuge funduletzu ei mancalash eu ... |
Re: My New Beast Bmw ///M3 E46 :P
frumoasa rau noua "jucarie",sa o stapanesti sanatos,si sa te bucuri la maxim de ea,o sa fie si mai si dupa ce o sa-i adaugi ce ai in cap :D multa bafta in continuare.
|
bravo tati :D asa te vreau !!!
frumoasa masina,cu un motor pe masura :D trage grav de tot un m3 e46 :D felicitari pentru achizitie si te rog dai niste cercuri pentru mine :)))))) si trimite-mi filmu ca te pun pe youtube :D:D:D:D:D:D:D erhabe ejti cu masina asta alba:))))))))))))) |
aseara am vazut masina la rond la lia manoliu, foarte frumoasa! sa o stapanesti sanatos!
|
foarte frumoasa!culoarea o prinde bine rau de tot!nu cumva e cea de la pak racing???sa ai parte numai de lucruri frumoase alaturi de ea si ea alaturi de tine:P
|
Quote:
Salut in primu rand ms mult pt urari si tie tot ce-ti doresti si in cativa ani sa ai o masina tare. Da masina am luat-o de la PAKe si sunt foarte incantat de starea tehnica si optica a masinii si n-am sa ma opresc aici o sa o fac si mai frumoasa si mai performanta , cu mai mult carbon ( vornsteiner ) alea alea :P hehe O zi buna si numai bine |
am vazut masina prin oras , da nu stiam ca e a ta :D frumoasa foc ....
am un vecin care are e46 sedan tot KXK la nr :lol::lol: |
Quote:
Hehe msms , am un fratior mai mare in 4 usi atunci :P dar nu tin numelere o sa-mi pun WPO cum am si pe 5-ar dar sa vad ca alea sunt numere de $ grei :)) sau RZV :P... |
1 Attachment(s)
O mica poza :P cate una pe zi :P hehe
|
frumos M3-ul.bafta la modificari :D:D:D
|
10 Attachment(s)
Poze poze neamule :))
|
ai si 5ar?
|
salut , foarte frumoasa masina , coboar`o putin mai jos , parearea mea
|
Quote:
|
foarte tare!
Felicitari, masina e extrem de tipla si trage ireprosabil....te astept la o sedinta foto cu viitoarele numere !!!! |
Frumoase amandoua, sa te bucuri de nou M
PS: Fa ceva cu e90'ul. Cumparai carcasa la oglinda dreapta, si infoliaza grilele in negru mat, e pacat asa.. |
Quote:
|
Quote:
CUM FACE POZELE CU LIMBA SCOASA???????:)))))))))))HAHAHAHAAAA |
Quote:
la chestia asta ma referam :) |
Quote:
Aaaaa am scris eu gresit , 3-ar vroiam sa scriu :D |
Quote:
am postat sa il felicit pt achizitie si sa vad ce se petrece cu masina. treaba cu pozele e decizia lui, daca doreste sau nu ! |
Quote:
|
Re: E46 - My New Beast Bmw ///M3 :P
Quote:
|
1 Attachment(s)
:twisted: .. to be continued
|
foarte tare este masina . s-o stapanesti sanatos.
te-ai gandit sa o cobori putin din suspensii? , pare cam inalta din cate vad. cum e cu SMG-ul ? plecarile de pe loc cum sunt? are vreo functie gen launch control sau... ( intreb ca n-am avut ocazia sa testez un smg niciodata.) Kitul turbo de la hpf e the best ( dar si preturile ... cel putin de la stage 2 in colo ... te rup) app , la ce stage teai gandit sa pui?... am vz ca pana la stg 2 nu ai nevoie de interne forjate... oricum ar fi o sa fie nebunie pe roti :D. |
Blana rau masina, sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea
|
Quote:
Salut, mersi mult pt urari, asemenea. M-am gandit da sa o cobor , zilele astea pt ca n-am avut timp deloc de ea , din pacate !!! O sa-i pun Eibah pro kit . Cu smg-ul cum sa fie senzatie mai ales cand schimbi de pe padele ( drivelogic) .. E rapida, are functia de launch control , are niste moduri de mers, de la mers de iarna care il setezi pana la mod de circuit mod6 , care schimba in 8000 rpm fiecare treapta ... Kit-ul turbo HPF e senzatie dar cum aveam de gand sa o fac grava, sa vand 335-u sa bag toti banii in ea, m-am gandit ca nu se merita , defapt nu se merita acum , poate la anu da ... O sa fie apoi o masina exclusiv de drag si doar atat... M-am gandit sa o fac stage 2 sa zic, dar nu stii niciodata ce nebunie iti vine in cap. Internele oricum erau schimbate toate inainte sa-mi vina kit-ul, ca sa nu am probleme apoi sa stau sa schimb motoare si asa mai departe. O zi buna !! |
Quote:
O sa o las si eu jos pe a mea ca deh nemtii zic TRAUM IN WEISSSSSSSSSSSSS :D |
Foarte frumoasa noua achizitie !
Felicitari ! |
http://************/poze/-unknown-bmw-...azvan-909.html :twisted: :arrow:
|
Hmm frumos pictorialul.
Ii mai lipsea o dama pe capota. Legat de masina ce sa zic o adevarata bijuterie. Sa te bucuri de ea si cat mai multe update.uri. |
mi se pare mie sau rotile din fata sunt bagate cam inauntru ( ascunse de aripi)?
in caz ca vad bine :) , cred ca ar merge niste distantiere subtiri ca sa le aduci la nivel cu aripa |
Quote:
nu tre sa fie ele pe capota.... prea exagerati cu pi2de pe capota !!!! eu chiar nu inteleg de ce va place sa le cracanati pe capote????? eu unu nu as pierde timpul pe capota !!! |
Quote:
|
Salut, sa stapanesti sanatos masina,
Te-as ruga frumos, sa nu renunti la sticker-ul de pe geamurile laterale spate, e pus de mine, pentru ca masina merita, mai ales ca e in mainile tale, si sunt convins suta la suta ca o sa iasa ceva calumea, mai ales ca masina acum are un proprietar stabil :) |
frumos, dak tot vrei sa schimbi jantele pune ceva lat pe spate :D
|
11j fata 12 j spate :))) nu-i asa? :P
|
9j cu 12j, sau 10j cu 12j :D cum vrei tu... :))
|
Quote:
|
pfff, marti poate le pun la mine sa vad cum stau :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning