![]() |
My Clio B 199 AND
5 Attachment(s)
Sa va prezint si eu masina mea :
Renault clio symbol 2 mk1..motor 1.4i 75 cp..an 2001 inmatriculata 2002...dotari doar airbag sofer si radio cass :(...115.000 km..o sa pun si cateva poze..:d |
Re: Renault clio mk1`
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente :D.Ce-mi place la ea mult e culoarea , iar ce nu-mi place...ca nu ai benzina :-w si turometru:-s.Ce ai de gand cu ea?
|
Quote:
|
Ah scuze :D.Pune o poza cu jantele..numai bine le vopsesti..gen old school decat sa iei capace ?
|
Quote:
Nu am poza cu jantele..sunt jante simple..negre..fara capace :D |
Eh..te sacrifici si tu putin pentru masina :)).Cum crezi tu ca e mai bine.
|
Quote:
|
Repede a mai venit Clio. Sa il stapanesti sanatos si fara incidente...hai ca are potential masinuta asta sa vedem ce faci cu ea:D. Bafta
|
Cāt te-a dus maşinuţa?
|
Quote:
|
Un preţ bun dacă maşina se comportă bine!
Ai servodirecţie şi ABS? |
Quote:
|
Maine o sa ma duk prin targ..si nu stiu ce sa iau pt masina..ma gandeam la niste accesorii...capace de roti...paravanturi..cv de genu..aveti alte idei?
|
Quote:
Strānge bani de nişte jante, o folie, un stop pe dreapta, un bad-boy la capotă, un HU bun. |
Quote:
|
12 Attachment(s)
Inca un rand de poze :D
|
sa-l stapanesti sanatos,am avut si eu unul la fel,aceeasi culoare fab in 2000,avea abs,geamuri el fata.servo.un nesimtit de stalp a intrat in mine si mi-a distrus partea drapta fata si l-am vandut la piese ca era deformat rau,oricum sa ai cati mai multi km fara probleme
|
4 Attachment(s)
Azi am fost si am facut RAR`ul..am dat numerele vechi jos...am dat si "RO-ul acela jos de pe portbagaj..si maine sau poimaine trebuie sa ma duc sa iau numerele noi :D
Niste poze.. |
Ti-au dat astia rar-u ma ? :))) Hai ca arata bine masinuta...nr preferentiale ceva ? sau e surpriza :D
|
4 Attachment(s)
Quote:
Am dat jos stikerul cu "RENAULT ELF" am cam frecat la el :)) Si am dat husele jos..pana iau altele ( arata mai bne asa) :D |
Asa...mergi pe "clean" ca o sa dea bine. Idei de nr preferentiale ? ZUZ :))))...altele n-am eu sunt mai zuz asa :-)
|
Quote:
Am vazut ca au niste "tzamburusuri" emblemele cu RENAULT si CLIO..exista doape ca sa nu ramana gauri?:D |
Da, si eu ma gandeam la un B 666 ZUZ :)))...nu exista doape dar in schimb exista Ghetto Tuning pentru gaurile alea. Hai da-i drumu si fa-l clean :D
|
Quote:
|
Baga combinatia cu AND ca merge...sau pune ce iti place tie. Bafta sa alegi ceva frumos sa ne spui maine ce nr ti-ai luat :-)
|
Quote:
|
Eu cand mi le-am facut am asteptat vreo 2 ore jumate ceva de genu dar a meritat ptr zuz :oops:.
|
Quote:
|
Cunosc pe cineva care si-a pus la cineva mai ieftin cica. Nu mai stiu exact cat a dat...cu tot cu omologare. O sa vb cu el maine si daca e ok o sa iti las nr-u lui
|
Quote:
|
Autorizatia 1mil parca...nu mai stiu exact. Ma documentez maine si iti spun :D
|
Quote:
|
Mie nu mi se pare mult 1 mil ca folia e 200 mii in targ :). Pai e buna pe el l-au oprit gaborii si cica autorizatie pentru folia asta avem ? Avemmm si a fost buna :)))
|
Quote:
|
pe mine m-a costat folia autorizata 85 ron si am mai luat inca o rola fara autorizatie deoarece am avut de pus pe 4 geamuri laterale+luneta,iar folia am pus-o cu un prieten
|
Quote:
|
am cumparat-o dintr-un magazin de piese auto din ploiesti acu vreo luna
|
Quote:
|
Quote: