Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Sport WRC (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/202489-dacia-sport-wrc.html)

b0by1 06-08-10 13:01

Dacia Sport WRC

Sal , Am achizitionat si eu o dacie sport :D
Urmaresc si eu forum-ul de ceva timp si m-am gadit sa iau si eu o dacie .... cateva pareri imi puteti da , daca merita sa investesc ceva in ea sau sa o las asa . Merci , vin si pozele :D
Are motor de 1.4 omologat tot :)
Un filtru sport...
e din 86' batranica .

b0by1 06-08-10 13:08

Re: Dacia Sport WRC

10 Attachment(s)
Pareri :D

Tis-ul 06-08-10 13:13

hmm... arata bine dar trebe lasata urgent jos ca e urata asa sus...daca o lasi mai jos o sa arate bine...si niste folie pe geamuri...aaa...si masca e cam urata...si eleronu e cam ciudat... nu stiu ce sa zic despre el... in schimb culoarea este SuPeRbA :oops::oops:

adi.schumi_tm 06-08-10 13:13

Arata bine masina ta,ce nu imi place e spoilerul fata.Ai putea vopsii ochelarii,grila si oglinzile in culoarea caroseriei,ar da mai bine zic eu.Bafta

faustino 06-08-10 13:15

Pedalele sunt gandite pentru varf-calcai?

Alex30 06-08-10 13:36

Quote:

Originally Posted by faustino (Post 3567937)
Pedalele sunt gandite pentru varf-calcai?

La asta ma gandeam si eu :lol:

ON: Arata bine batranica pentru anii pe care ii are...de meritat merita sa investesti in masina asta numai daca vrei tu sa faci ceva din ea. Daca vrei sa te apuci de ea asigura-te ca nu ai probleme cu rugina mai intai si apoi restul.

Ps: Nu imi place spoilerul spate

b0by1 06-08-10 13:49

hmmmm ... eu asa am cumparato , nu am mers cu ea . As vrea sa ma apuc de tablarie la ea , dar chestia e ca nu prea am timp !! :(
Sunt multe chestii care ma deranjeaza si pe mn la ea , astept pareri pt cand ma apuc de ea :D

dog99 06-08-10 13:49

vopseste plasele de pe bari si de la grila,fale negre,o sa arate mai bine cu ele negre,si neaparat lasata mai jos si o sa fie alta masina;)

andi_cimpean 06-08-10 14:01

Nu-i stă bine astfel "tunată"!

Dacă într-adevăr vrei să atragi atenţia prin bun gust, încearcă să o aduci la o stare cât mai originală!

BlueAngel 06-08-10 14:07

Ca sfat da jos toate plasticele de pe ea,bari eleroane chestiile alea chipurile puse sa umfle aripa...culoarea este foarta frumoasa si da super bine cu putin nichel pe ea,bari nichelate dar da bine si cu barile negre,tablaria vezi unde ai gauri scapa de ele si de rugina,si cum ziceau toti daca iti permiti las-o mai jos.Succese

b0by1 06-08-10 14:10

V-a trebui sa ma invatati si pe mn :P . Cum o cobor mai jos ? :D

b0by1 06-08-10 14:24

actipildu cu 4tuning , cum fac rost de el ? :D :D

NXdev 06-08-10 14:48

Salut si felicitari pentru achizitie..sunt super masini sportivele astea.Ai putea la inceput sa vopsesti interiorul ala ca e cam ciudat .De coborat garda..poti taia 1 spira din arcuri.

Alex30 06-08-10 14:49

Quote:

Originally Posted by b0by1 (Post 3568045)
V-a trebui sa ma invatati si pe mn :P . Cum o cobor mai jos ? :D

Pui mana pe un flex si tai arcurile :-)

Quote:

Originally Posted by b0by1 (Post 3568087)
actipildu cu 4tuning , cum fac rost de el ? :D :D

Nu stiu ca si eu caut...

MarioCrT 06-08-10 15:15

Cred că cele mai bune modificări pe care i le'ai putea aduce ar fi :
- bara faţă dată jos ,schimbată dacă nu o să o foloseşti pe post de plug
- eleronul arată oribil , deci dat jos
- pentru un aspect mai frumos , jante cu niste anvelope mai mari pe spate , aripi umflate .Jantele merg si astea da reconditionate văd că sunt strambe :rolleyes2
- suspensie mai joasă si parasolarul ala cu "naic" să dispara :D
Spor la modificări .

NXdev 06-08-10 15:18

Ai spus tot ce trebuia spus:D

popasan 06-08-10 18:31

Boss, geamurile de pe spate din plexi, sunt functionale? Adica etanseaza bine.

andi_cimpean 06-08-10 19:43

Chiar că, mai ales că văd că sunt geamuri custode.

b0by1 06-08-10 22:02

Quote:

Originally Posted by popasan (Post 3568561)
Boss, geamurile de pe spate din plexi, sunt functionale? Adica etanseaza bine.

da boss sunt extensibile (se deskid ca la citroen c1)

Snoopz 07-08-10 10:00

Stiu Dacia asta..tin minte ca am vazut-o acum vreo 5 ani,mic fiind si credeam ca alerga cu ea pe coasta :lol:.(minte de copil de 9 ani :)))
Am zis ca a ajuns la remat,dar it's alive
Am si eu o intrebare..de ce are doua intrari pentru rezervor?

b0by1 08-08-10 12:14

Quote:

Originally Posted by Snoopz (Post 3569478)
Stiu Dacia asta..tin minte ca am vazut-o acum vreo 5 ani,mic fiind si credeam ca alerga cu ea pe coasta :lol:.(minte de copil de 9 ani :)))
Am zis ca a ajuns la remat,dar it's alive
Am si eu o intrebare..de ce are doua intrari pentru rezervor?

intreaba-ma sa te intreb :-??

Dacia Sport BR 10 TCM 09-08-10 15:16

Salutare...stiu ca masina era si inca este la bazar de vanzare, din cate am inteles tu esti noul proprietar??? sau.....
Daca ai drum prin braila sa ma anunti si pe mn poate ne intalnim sa ne cunoastem si noi la e cafea, evantual le facem si o sedinta foto:lol: :lol:

b0by1 09-08-10 22:13

Quote:

Originally Posted by Dacia Sport BR 10 TCM (Post 3574083)
Salutare...stiu ca masina era si inca este la bazar de vanzare, din cate am inteles tu esti noul proprietar??? sau.....
Daca ai drum prin braila sa ma anunti si pe mn poate ne intalnim sa ne cunoastem si noi la e cafea, evantual le facem si o sedinta foto:lol: :lol:

ok , da-mi add nike.boby

Sonny™ 12-08-10 11:58

frumoasa daciuta, imi place culoarea dar ai grija la detalii pentru ca ele fac diferenta...de exemplu galbenul de la interior nu are nici o treaba acolo...;)

b0by1 12-08-10 13:17

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3580700)
frumoasa daciuta, imi place culoarea dar ai grija la detalii pentru ca ele fac diferenta...de exemplu galbenul de la interior nu are nici o treaba acolo...;)

frate eu asa am luato :D
in curand sper sa ma apuc de ea :D

Cosmin-SNR 12-08-10 22:38

Quote:

Originally Posted by b0by1 (Post 3580890)
frate eu asa am luato :D
in curand sper sa ma apuc de ea :D

Avem incredere in tine ca poti scoate ceva superb din acea sportiva ;) MULTA BAFTA CU EA!!!

b0by1 13-08-10 14:49

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3582193)
Avem incredere in tine ca poti scoate ceva superb din acea sportiva ;) MULTA BAFTA CU EA!!!

Sa speram :D
Cand o sa am timp de ea , ma apuc :D

RobertRFG 14-08-10 22:15

Sfaturi si iar sfaturi.....daca face ceva mai iesit din comun cu spoilere ce are???Deja e ceva obisnuit aici sa se spuna : bare stock,sa fie mai joasa,folie,etc.....omu isi face masina cum vrea el....atata timp cat nu o umple cu fel si fel de chestii inutile eu zic ca e bine....
Sa stapanesti sanatos masina....

Off:Cosmin_SNR schimba varsta aia de la avatar ca doar se stie ca ai 14 ani...in plus modul de a te exprima te da de gol si,iar in plus tu aberezi cam mult pe toate topicurile si te dai mare cunoscator....(am zis eu ca nu mai postez pe aici datorita "cunoscatorilor" dar uite ca nu m-am putut abtine)

b0by1 15-08-10 02:24

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 3585931)
Sfaturi si iar sfaturi.....daca face ceva mai iesit din comun cu spoilere ce are???Deja e ceva obisnuit aici sa se spuna : bare stock,sa fie mai joasa,folie,etc.....omu isi face masina cum vrea el....atata timp cat nu o umple cu fel si fel de chestii inutile eu zic ca e bine....
Sa stapanesti sanatos masina....

Off:Cosmin_SNR schimba varsta aia de la avatar ca doar se stie ca ai 14 ani...in plus modul de a te exprima te da de gol si,iar in plus tu aberezi cam mult pe toate topicurile si te dai mare cunoscator....(am zis eu ca nu mai postez pe aici datorita "cunoscatorilor" dar uite ca nu m-am putut abtine)

bine frate daca tu spui ca am 14 ani , nu ma pot contrazice ca doar esti "cunoscator" ce mama ***** , pai nu ? ma pun eu cu tn ?
oricum ms de sfaturi ;)

tmkrf 15-08-10 03:49

toate bune si frumoase ,,, da e prea plina masina ...
sper sa o faci cat mai vrumoasa daca alegi sa investesti in ea .... bafta:D

Sonny™ 15-08-10 11:35

Quote:

Originally Posted by b0by1 (Post 3586198)
bine frate daca tu spui ca am 14 ani , nu ma pot contrazice ca doar esti "cunoscator" ce mama ***** , pai nu ? ma pun eu cu tn ?
oricum ms de sfaturi ;)

nu era vorba de tine in legatura cu varsta...era vorba de Cosmin-SNR, care asa face pe fiecare topic...;)

RobertRFG 15-08-10 14:42

Quote:

oricum ms de sfaturi ;)

Tu nu ai inteles.....Nu era vorba de tine ci de Cosmin_SNR si stai linistit ca nu ma consider vreun cunoscator....mie unu masina imi place cu toate ca are si cateva minusuri gen eleronul ala.....

Alex30 15-08-10 14:49

Quote:

oricum ms de sfaturi ;)

A spus "Off:Cosmin_SNR schimba varsta aia"...Vezi ca te ataci singur :lol:

Ai grija cu sportiva ;). Sa pui poze cand te apuci de modificat la ea...bafta cu proiectul

b0by1 16-08-10 01:17

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 3586220)
toate bune si frumoase ,,, da e prea plina masina ...
sper sa o faci cat mai vrumoasa daca alegi sa investesti in ea .... bafta:D

ms frate , sper sa fac cv frumos din ea , dar prima imi trebuie timp pentru ea :)

MarioCrT 18-08-10 13:54

Quote:

Originally Posted by b0by1 (Post 3588063)
ms frate , sper sa fac cv frumos din ea , dar prima imi trebuie timp pentru ea :)

Chiar asa de ocupat esti la 18 ani ? Ar putea sa fie si banii , nu cred ca e o rusine sa spui ..

cRbL 18-08-10 14:30

Clean, Low, stock. Culmea e ca nu te costa nici un ban treaba asta.

b0by1 18-08-10 22:24

Quote:

Originally Posted by MarioCrT (Post 3593532)
Chiar asa de ocupat esti la 18 ani ? Ar putea sa fie si banii , nu cred ca e o rusine sa spui ..

pai chiar ca nu prea am timp frate ....... is plecat din tara momentan..

b777kap 24-08-10 22:26

interesanta masina , ai putea in prima faza sa pui niste roti cu 4 prezoane si sa o lasi mai jos.

Alexis_PSA 25-08-10 12:29

frumoasa culoarea pe masina cum au spus si colegii mai sus sa o pastrezi cat mai curata si las-o mai jos ca e cam inalta pt o sportiva si fa ceva cu interiorul ala ca nu se pupa bine cu ext , si sa ai grija la detalii la imbinari etc ... au un mare efect asupra masinii , succes in continuare

All times are GMT +2. The time now is 17:00.

- Copyright 2026 4Tuning