![]() |
Diorame-Garaj Auto 1/24 & 1/43
8 Attachment(s)
Dupa cum scrie mai sus diorama mea este facuta din lemn este la scara 1/24 pentru moment nu am destule accesorii pentru ea dar am comandat cateva la de la 2010.Inauntru intra 3 machete 1/24 plus alte componente pe parcurs cand voi avea timp voi ma face cate ceva la ea.
Accesoriile sunt: Set jante Set cauciucuri Masa de lucru MatchBox O piesa de motor |
Re: Diorama 1/24 Facuta din lemn
4 Attachment(s)
Inca niste poze piese care sunt facut astazi
Accesoriile sunt: Nocturna-Adica bec suspendat :D Euro palet Ridicatoare pentru masini (Nu stiu exact cum se numesc sa imi zica careva va rog frumos) O piesa pe masa MacthBox :P |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ceva nou a sosit pachetul de la 2010 mersi mult de el :X
Accesorii noi: Semn parcarea interzisa 6 Roti de, decor 6 Jaloane Trusa de scule Butoi Canistra Mecanic Pompa de ulei |
Imi place cum a iesit diorama, bine ca ai lasat doar ce este 1/24
Acum ai si mai multe accesorii in ea.. |
Interesanta idee. Astept sa vad ce iese :-) Vad ca ai si figurine, accesorii & stuff, foarte frumos, si par la scara, adica nu sub/supra-dimenisionate. Bafta cu projekt`ul :-)
|
Quote:
|
Frumoasa diorama ta, chiar o sa urmaresc evolutia sa :)
|
2 Attachment(s)
Pentru astazi am facut o cutie pentru roti,am pus inca un o nocturna(un bect) si o poza de grup sa imi ziceti cum a iesit si ce as mai putea sa pun.Cei care detin diorame ori 1/18 ori 1/24 am nevoie de niste sfaturi cum fac dulapuri?
|
FRUMOS. TINE-O TOT ASA!
|
2 Attachment(s)
Pentru astazi o piesa la care ma ajutat foarte mult DrifterGT mersi frumos domnu deci este vorba despre un dulap si o poza cu totul
|
arata ok per ansamblu ... mai trebuie retusat oricum, banuiesc ca mai ai de lucru la ea ... iar dulapul nu arata bine deloc, fa-l din alt material (plastic, lemn)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma bucur sa vad tot mai multe garaje auto!
Pt rafturi/dupat poti folosi carton mai suptire,dosar sau cutie de parfum si lipestel cu picatura. Bafta! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am facut o masa de lucru sper sa va placa e din carton
|
waw .
a iesit chiar foarte fain...imi place. doar ca acolo unde vin manerele poti sa tai o scobitoare si sa faci chiar niste manere,sa para mai real...oricum foarte fain;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Pentru astazi avem un frigider si la masa de lucru i-am facut usile sa se deschida astept pareri idei si critici si o poza de grup cu garajul
|
Foarte frumoasa diorama man, incearca sa faci un polizor, o menghina si cam gata cu ea:!:
|
Foarte Frumoasa diorama , incepe sa se apropie de final ! 8)
|
Quote:
Quote:
|
arata destul de bine pana acum ... hai ca usor usor se ajunge la 100 % ;)
|
Quote:
|
astazi am realizat un dulap mult mai bine realizat decat cel precedent pozele maine
|
5 Attachment(s)
Pentru astazi o poza cu noul dulap facut mult mai bine cu scoci decat cu aracet si mi-am cumparat 3 paznici adevarati si rai plus 2 masini noi bagate la revizie si stikere pe 2 machete
|
Parca e mai bine cu noul dulap, dar catelusii aia nu prea merg man:!:
|
E fain dulapu , si garaju si ce ai in el ! dar cei cu dita capu ala la caini :)) ?
|
Quote:
|
Jantele alea de pe Ferrari dau bine agatate pe un rastel ceva , intoarse se vede bine buza mare si modelul jantei pe spate si intradevar catelusii sunt cam "ciudatei".
|
Cred ca cainii aia ai tai au vreun TBC sau vreo gripa deaia de-s asa umflati, vezi ca mananca cu sare si fac hipertensiune:lol::lol::lol:
A iesit foarte fain diorama...ce-i mai faci:?: Parerea mea e ca-r trebui un banc cu scule, polizor, menghina-cum zice si domnu' Costi-bravo, o realizare faina:!: :dance: P.S: Le intergrezi si pe cele de la mine pe acolo?...cand vor veni, desigur. |
Quote:
|
Eh intepati de albine, i-a calcat masina li s-a umflat capu`:lol: Ar fi tare daca ai gasi un fel de platforma pe care sa urci macheta la care "se lucreaza" , ar fi super, dar e cam greu de gasit asa ceva, numai daca iti confectionezi tu
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Astazi a sosit un pachet mare de la Fed express unde am si cateva piese pentru diorama :
Set jante 1/24 4buc 2 Mecanici Lego Si o usa Am mai lucrat la masa mecanicului unde am pus o bucata de burete,o poza de grup cu totul si cu 2 supercaruri |
5 Attachment(s)
Am un Ford Mustang GT 2006 1/24 am toate componentele la el dar are lipici dinala pe el cu ce pot sa il curat va rog help
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:36. |
- Copyright 2026 4Tuning