![]() |
E36 - simplu
17 Attachment(s)
Salut.Sunt de ceva timp pe forum...si in final m-am gandit sa arat si eu masina mea..nu e cine stie ce...dar e buna...e un 316i din 94....dupa cateva investii serioase(suspensii...articulatie..directie etc) pot sa spun ca este impecabil tehnic dar si optic...am pus niste angel-eyes-uri home made...finala inox...se aude destul de frumos...niste jante cu buza..pe 15.."strato" parca...2 le-am vopsitt....celalalte le terminj de vopsit weekendul asta...Va urma o scurta modificare la interior...bord cu airbag si in dreapta...nu stiu de ce dar imi place cum da...scaune cu tapiterie piele si textil...fete de usi piele...deocamdata...pana ce mai apar si alte sfaturi/idei...mai strang cate ceva in pusculita..am sa pun cateva poze cu masina cum arata cand am luat-o si cum este acum...pozele sunt facute pe parcursul a cateva luni....din "dotare" a mai venit cu casetofon JVC legat la o magazie cu 12cd-uri tot jvc, 2 statii kenwood, tun de basi...s-au mai vopsit bandourile toate...va urma buza bara spate...si intr-un viitor un motor de 1.8 is..cam atat
|
Re: E36-simplu
stie cineva de unde cumpar acele de la kilometraj dar vreau din alea rosii cum sunt la M3.....si pret informativ ceva..
|
Re: E36 - simplu
o bara fata de M cu lipp`ul acela de evo i-ar trebui si e treaba buna:lol:
|
da dar e scumpa...m-am ghandit la bara aia care e in general pe compacturi si sa-i pun buza....plus ca aia de evo e multi bani...
|
1 Attachment(s)
ceva de genu
|
Quote:
|
Salut ... Frumos pisicu si imi place ce idei ai,dar nu crezi ca jentile alea sunt chiar prea mici ptr o asa masina ? :) eu unu nu vad sa se potriveasca ...
|
1 Attachment(s)
cam asa ar trebui sa arate:-)
|
sunt mici....dar...cand o sa am mai multe finante o sa schimb pe 16....dar vreau tot cu buza...si azi s-a montat si filtru de aer sport..
|
Quote:
|
pentru ace, desfaci ceasul si le vopsesti tu , in rosu.
|
Feumoasa pisica ! Bafta cu ea !
|
Quote:
jante de alea am eu de vanzare daca vrea cineva... bbs rs gt :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@ manu22. Vezi ca are road runner la semnatura link catre magazinul lui. Da asa e, mai nou vezi M-Technik peste tot, da nu poti blama chestia asta. E ca si cum ai zice ca o tipa seama prea mult cu Adriana Lima. ;) |
Ce consum are jucaria ta?
In oras normal Si in oras la distractie gen 5/10 semafoare scartz |
Quote:
|
3 Attachment(s)
un mic update...jantele acum s-au vopsit in negru mat si lac de protectie peste...au fost incaltate cu michelin pe spate 205/50/15 si continental 205/50/15 pe fata.vreau sa cumpar solutie pt curatat injectoare...
|
Imi place :) cat a costat masina?
|
frumoasa mata...ar fi trebuit sa vopsesti si manerele albe si ai dreptate bara aia e comuna tare...;)
|
m-am gandit si la manere...dar poate o sa fie fara manere in viitor si de aia...bara inca nu am gasit ceva convenabil...acum urmeaza alte modificari...nu la exterior
|
Salut, am vazut ca cauti cite ceva pentru masina si am hotarit sa iti vad si masina. Ce tine de acele din bord, le vopsesti nu cu spray ci cu marker rosu :)
|
Re: E36 - simplu (exemplu doar)
4 Attachment(s)
Un ex de BMW compakt ...:shock:
|
Quote:
|
Sa ai spor..Bafta :) Frumoasa;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
i-am vopsit acele in rosu , iar la filtrul de aer o sa ii fac in primavara separator de caldura.sincer nu ma prea intereseaza asa mult viata motorului asta pt ca o sa vin un is.dar mai dureaza.Bafta!
|
ai folie si pe fata sau mi se pare? nu te opresc gaborii,sau te ai pe bune cu ei ?? Frumoasa masina :-)
|
mersi frum,nu am folie pe fata...e geamu cu o tenta mai inchis..asa mi se pare si mie...si cu "baietii"...castigi mult si numai daca le vb frumos, crede-ma!! ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am dat ceasurile jos prin volan,ci pe langa volan.ti volanul drept,apropii ceasurile de volan,si rotesti de volan si de ceasuri impreuna in partea dreapta(a pasagerului) usor.o sa iasa usor.la bagat faci invers, spre stanga.Bafta!
|
Quote:
|
Dc vrei motor 18 is , eu zic ca un motor 1.6 este perfect pt vremurile astea este perfecta cat despre filtrul acela sport scapa de el , un k&n iar sta mult mai bn , din ala mai scumpicel ..... , sfatul meu incepe cu puterea apoi cu exteriorul , si asi vre sa stiu si eu consumul in mers extrem de sportiv adk cat ti-a mancat cel mai mult
|
nu mai am filtru acela...am pus unul sport de calitate conic etc..mai multe detalii nu stiu...vreau 1.8 is pt ca are interne forjate...imi da senzatie ca rezista la turatie mare mult timp are mai multi cai....consumul nu e cu mult mai mare...taxele nu sunt exagerate in comparatie cu taxele pt 1.6....are si el minusuri dar eu privesc plusurile...consumul...alergata fffff rau cam 15%...schimbat numai in 5-6ooo ture...omorata mai pe romaneswte...la drum lung la viteza mare consuma ff putin...la 160 la ora,mers constant pe A1 aveam in jur de 7 la suta....sunt multumit de consum..nu ma plang !
|
Este bun si 1.8 is , foarte buna alegere eu am vrut sa spun doar ca 1.6 e mai economic si pe vremurile astea cu benzina ar fi mai bun dar depinde si de cum te porti cu el succes in continoare si lasai manerele la usi vopsestele albe sunt mult mai practice manerele , cat despre jante mai mare pe 16 pt ca cu cat le pui prea mari influenteaza puterea si evindent consumul doar la motoare mari is jante mari cum sunt cele de la modelele ///i-EM
|
Quote:
|
Spun si eu ce cred.... adk ce am auzit de la alti posesori ca 1.6 consuma cu Mult mai putin ca 318 si nu ar fi asa mica diferenta de consum acum nu stiu sigur e posibil sa ma fi inselat si plus ca 316 is foarte cautate de asta zic daca vre o data o vinde o sa o vanda mult mai scump din cauza ca 316 este foarte rar 318 e raspandit rau
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:42. |
- Copyright 2026 4Tuning