![]() |
Top Speed
2 Attachment(s)
Hey! Am si eu doua imagini cu top speedul meu din Underground 2 si Most Wanted!
Let's do this....it's on!!!(ptr cunoscatori):D :lol: La Underground mai mergea da' am belit un shift si la Most Wanted am intrat in zid! :cry: Astept replici.......:arrow: |
Re: Top Speed
Nu puteai si tu sa faci pozele alea jpeg? Is 4 Mega jumate luate impreuna :|
|
e lenea prea mare...
|
1 Attachment(s)
top speed...:twisted:
|
1 Attachment(s)
lamborghini murcielago
|
1 Attachment(s)
Carrera GT
|
nu mai am screenshoturi ca mi-am formatat hardu dar va pot spune ca am atins
-410km/h cu skyline in underground 2(free roam) -398km/h cu murcielago in most wanted(circuit) -386km/h cu rx-7 in underground(drag) -382km/h cu GT-1 in porsche(circuit) fara cheat-uri. |
https://www.youtube.com/watch?v=hprSh...h=carrera%20gt
uitativa la asta si dupa ce va reveniti ...mai uitativa odata :) |
Mda.....am gasit si eu pe net un trainer ptr MW cu care ii dau F5 parca si imi tot dubleaza viteza.....asa am ajuns si eu la 1500 km/h!!!!!!!
|
care vrea traineru , ca il am si eu prin pc :))
|
Am gasit un filmulet cu viteza maxima atinsa la mw de vre-un CHEATER!
https://video.google.com/videoplay?do...q=top+speed+mw |
poate nu ma credetzi da eu cu un sl full tuning am atins 392 kmh. am fakut poza dar a trebuit sa fak format sh nu mai am poza sh nici joku. sl avea upgrade-uri de la junkman.
|
410 ku skyline???????????? yo am fost cu skylina sh am atins maxim 388 sh nu mai intra. de restul nush ce sa zik. da la skyline...
|
Quote:
da stii ca se pot modifica si rapoartele cutiei dee viteze...ia mai gandeste-te... |
bha sincer mam gandit sh la asta inainte sati scriu
bha sincer dak u ai mers cu 410 cu skyline modificat pe dyno........ jos palaria.... stii mekanika frate |
La nfsu 2 imi place k sunt sprinturi pe autostrada si bagi 300 lejer!!!aaa si sa nu uitam de drag-uri;)
|
chiar k ii fain. yo mama dus maxim cu 388 cu mustang skyline sh g35
|
412,6 cu skyline
|
Quote:
|
recordu meu in nfs mw e de 413 kmh cu murcielago,cine nu crede,instalez jocu si fac o poza..in celelalte nfs-uri nu mai stiu
|
Quote:
|
Quote:
|
eu te cred, ca am scos ~410 cu Pontiac GTO... deci se poate, dar f greu
oricum vitezele in NFSU2 sunt foarte departe de realitate, ca la 400 km/h nu mai intelegi prea mult din ce se intampla in jurul tau, ceea ce nu se intampla in joc... merg cu 50 la ora prin oras si de fapt merg cu ~15 dupa cum vad ca se duce masina? da-o-ncolo de treaba :lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Top speed in Carbon
Cu RX-7 faceam draft iar cu Skyline aveam doar pro engine si street tires :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning