![]() |
E46 - BZ 06 EVG
3 Attachment(s)
va salut. detin un e46, e al 3-lea bmw pe care il detin :-P de cand am luat permisul. e o masina super ok , din toate punctele de vedere si pe langa asta un consum mai mult decat decent :D . am montat astazi un set de angel eyes pe led. o sa pun poze zilele ce urmeaza. mai montez un xenon de 10.000 k si o folie fata + spate Llumar . pun poze cu masina stock .
|
Re: Bmw e46 BZ 06 EVG
Nebunieee :D Sa-l stapanesti sanatos. planuri pe viitor ?
|
frumos e46.ce motor are ?:lol:
|
pare diesel ....
urasc xenon-ul fara lupa... as oprii la fiecare si as sparge faruriile... ce obicei idiot... |
ai dreptate cayus ..dar la e46 sunt piesele putin mai scumpe ca la e36 :-)
|
deci sa inteleg ca e 320d?:D
|
Quote:
bafta oricum!! |
Quote:
|
Re: E46 - BZ 06 EVG
Arata foarte bine...sa vedem ce o sa iasa.succes:D
|
pana la urma am pus xenon de 6000 k :rolleyes: e acceasi culoare ca si angel si plus vad mult mai bine pe drum. luni sunt programat la folie Llumar fata + spate :D caut bari de mtech 2 si jante bbs lm
|
tot nu mi-ai raspuns la intrebarea legata de motorizare :sad:
PS:schimba semnatura :lol: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
poze :-P
|
Frumos pana acum!
Altceva pe viitor ce se aude? |
1 Attachment(s)
caut o supensie sport si un volan ca in poza
|
Ceva noutati pe la masina?
|
Suspensie gasesti peste tot ,vezi in bazar reglabila incepand de la 250 euro parca ,dar dupa mine volanul ala nu se potriveste chiar deloc,dar important e sa iti placa tie.
|
Pe ce masina sa pus tipul ala de volan ?
Frumoasa masina ! Bafta ! |
Deci tu erai ala rau cu 3-arul pe blvd. Garii aseara.:lol: Am mers un pic in spatele tau, dup-aia am franat, ca deja dadeam cu capul de plafon de la gropi si denivelari. Ce-o mai alergai pe "minunatia" aia de strada. Mi-era mie mila. Sa-l stapanesti sanatos. Bafta.
|
mersi frumos . noutati o sa fie dar sa fac rost de bani :-P acum ma ocup de facultate
|
Salut.. frumoasa masina sa ai parte de ea si sa o faci cat mai frumoasa...... un sfat ar fii sa ii pui o suspensie sport si nishte jante ca va fii o diferentza foarte mare... sa pui poze si cu interiorul....:D:D:D
|
:( mi-au luat cerfiticatul ptr folii pe fata in braila.. niste nenorociti....dupa ce o dau jos imi pun 2 straturi si mai neagra :lol:
|
Quote:
|
sunt niste .....
|
Quote:
Pune-ti si tu un 35-50% luminozitate pe fata si s-ar putea sa mai treaca cu vederea unii militieni |
nu vroia ...iam zis asta ..ehh in fine ...folia o pun la loc insa acum vreau sa ma axez pe alte lucruri
|
2 Attachment(s)
:D:D:D un mic cadou...caut bara fata mtech
|
frate sper sa nu te superi pe mine dar nu au nici un farmec jantele alea pe a ta!
mai bn strangeai bani si luai m tech pt e46 si dadeau belea! dar ma rog tu stii mai bine! spor la tunat!:sad: |
mie imi plac mult :D cu o suspensie sport o sa fie bestiala masina . si o sa mai urmeze si altele
|
frumos bmw e46 sa ai noroc la el colgu sa ai grija de el ca si el va avea de tine bafta la modificat
|
mersi mersi si tie la fel :mrhappy:
|
1 Attachment(s)
salut colegu al tau e bmw e46 facelift asai?din 2002 ?da cati cp ai sub capota?si eu recent am achizitionat tot un e46 din 2001 320d 150cp cu mici modificari momentan
|
este din 2004 masina :P 150 cp frumoasa sa o stapanesti sanatos :drunk:
|
Quote:
asa am vazut in certificat 116 cp atunci in fatza blocului |
iaaaa de abea acum am vz ce scrie grasu pe aicea :lol::lol::lol::lol: ..nu stiu cand ai vazut tu certificatul meu ... si lucrul care te da de gol este ca in certificat nu scrie cati cp are la nici o masina ..*****ie doar KW .*****ie 110kw = 150 cp ...sau nu stii sa calculez ...nu stiu dece imi bat capu cu tine..team pupat . :joy:
|
are dreptate colegu pyttbull in certificat nu scrie cp scrie kw si a lui pyttbull are 110kw,Kw trebuie sa-i calculezi:-P
|
unde pot sa gasesc becuri galbene pentru faza lunga ? :D
|
mi sa bulit alternatorul :???: va sta pe bara o perioada .
|
l-am facut astazi erau carbunii :-)
|
Quote:
PS: Nu e vrajeala eram in dreapta:) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:06. |
- Copyright 2026 4Tuning