![]() |
Suzuki Samurai
6 Attachment(s)
Se vinde Suzuki Samurai :
- Fabricatie: 1984, - 9,000 km, motor refacut - Transmisie: manuala, Putere: 75 CP (55 kW), Cilindree: 1300 cm³, benzina, - Numari de usi: 2/3, - 4x4, carlig remorcare, tapiserie piele, jante aliaj, inchidere centralizata, alarma, servo directie, - xenon, proiectoare ceata, cadru de protectie 4 Proiectoare cu XENON pe fata + 2 cu XENON pe spate, Faruri BI-XENON - bara ARB - Troliu de 4 TONE - Cele mai mari cauciucuri radiale de 33" inch are 2.5 metrii masina inaltime:lol: - Caroseria asablata si refacuta in totalitate + sasiu + arcuri - Bucsi POLIURETANICE + multe ale piese NOI - Guarna de vapor - Scaune de piele de M3 - Bord imbracat in piele cu clinometru de pajero PENTRU MAI MULTE DETALII 0721.120.278 |
Re: Suzuki Samurai modificat ptr.pasionati Offroad
pret????
|
Re: Suzuki Samurai modificat ptr.pasionati Offroad
Da scuze 6000 E
|
Re: Suzuki Samurai
Salut,am tot sunat pe numarul dat si ...nimeni:cry:!
|
scuze suna acum va raspunde cu siguranta,omul are fff mult de treaba ,are service auto...:D
|
up...
|
apppp
|
Salut mai e valabil? Da-mi te rog pe PM ultimul pret.
|
sal Veve,te as ruga sa il suni pe proprietar pe nr. afisat, numai el poate sa iti dea un pret final,ms pentru intelegere:D
0721.120.278 |
aaaap
|
up up pentru o super masina :D
|
inca lavabil
|
up...
|
pretul se discuta,sunati cu incredere :D
|
discutabillllllll,sunati,lavabil :D
|
inca de actualitate ,o masina deosebita numai jantele si cauciucurile au fost 2000E ,preparata offroad ptr. pasionati pret discutabil 0721.120.278 :rolleyes2
|
Poti sa trimiti pe email cateva poze cu scaunele de M3 ? Si cu interiorul te rog.
Merci . |
2 Attachment(s)
interior...
|
inca inca inca
0721.120.278 |
e pe injectie?
|
foarte frumoasa sa o stapanesti sanatos. up de la mine...
|
Quote:
ms foarte mult Zaf pentru aprecieri in masina au fost investiti f multi bani:evil: |
totusi nimeni,masina pentru cunoscatori...
|
inca de actualitate...nu ptr. mult timp,up
|
scuze motor 1300 cm3 8) inca de actualiate
|
inca de actualitate masina acesta a fost conceputa ptr. locuri virgine neexplorate de pe linga Buc. si nu numai:lol::lol: faceti va un cadou de craciun,uuppp
|
se mai vinde inca...
|
se vinde inca :shock:
PENTRU MAI MULTE DETALII 0721.120.278 |
pacat ca e masina de furat ochii doar si nu de ce sustii tu (treaba cu locurile virgine). motorul ala de 1.3 + 33"-uri = nasol in teren. cu un motor de 1.6 16v ar fi total alta treaba dar in combinatia actuala mi si frica sa ma gandesc cum ar putea urca o panta noroioasa. si mi frica sa ma gandesc si la tensiunea din planetare care este.
fara suparare dar prea multe laude pentru o masina de garaj ... de expozitie |
1.inteleg parerea ta...nu era cazul de off topic aici este un anunt de vinzare a masinii nu prezentare masina mea...
2.dupa cum am vazut banuiesc ca vbesti din experinta obs. ca si tu ai una :D 3.masina este a varului meu(stiu cu siguranta unde s a bagat cu ea omu e pescar nebun/explorator:lol: in masina au fost investiti peste 4000Esi in modificari) eu sunt total afon la asemenea clasa de masini, mi e imi plac berlinele si masinile de putere 4.pentru orice nelamuriri si informatii dati un telefon si programativa la un test drive :lol: O Seara Buna |
nici nu imi trecea prin minte sa fac offtopic dar prea multe laude am citit pe-aici (e adevarat si mie-mi fura privirea masina asta) dar daca vine un neavizat intr-ale offroad-ului o sa creada ca aceasta-i masina masinilor la cum o lauzi.
ideea e ca viitorul proprietar daca vrea s-o bage in paine ori pune maxim 31-uri ori un motor de 1.6 16v si atunci e masina adevarata. asta-i singura chestie care vroiam s-o scot in evidenta. bafta la vanzare varului tau. |
C.O.R.E.C.T in tot ce zici, eu spun ce mi a zis varu'' ,o foloseste strict pentru peste si munte :D apropo pretul este total discutabil:twisted:
|
S a mai ieftinit intre timp 5500E up
|
Siiiiii ,s a dat, rog un moderator sa inchida :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning