![]() |
VW Golf MKII - Car Audio
un golf 2 pregatit pt SPL si in curand si pt SQ
echipat 100 % Ground Zero |
Re: Golf mk II 100 % GroundZero
Nu stiu care e parerea voastra despre GZ dar eu unu sunt foarte multumit , din mi multe puncte de vedere.
totul a inceput cu un buget de 10.000 euro pt sistemul audio , am intrebat mai toate firmele de distributie din tare , nimeni nu voia sa faca o oferta pt un sistem de SPL si SQ in acest buget , iar ce-i care au vrut nu aveau cu ce , neavand componente destul de profesionale pt ce doream sa fac . am ajuns la Groun Zero care a fost cea mai buna oferta pret calitate . |
pune niste poze
|
13 Attachment(s)
pregatirea masinii , antifonare cu Dynamat Extreme si Dynamat Original a intrat 3 pakete de dynamat
|
11 Attachment(s)
alte poze cu masina
|
Cand spui SPL si SQ, te referi la doua sisteme diferite sau amandoua pe acelasi sistem?
|
tot respectul pt masina, dar puteai gasi ceva mai bun pt SQ, decat GZ, nu crezi?
|
ce te face sa crezi ca Gz nu suna !!! eu unul inca nu am auzit ceva mai bun ...si cum am scris mai sus nu sa oferit nici una din firme sa faca o oferta acceptabila ,iar pret calitate GZ e ideal ,nu vreau sa fac reclama , sau sa ma laud pt ca asta am eu , dar repet pret calitate e super OK !!!
|
Quote:
inca nu ai vazut conbinatia asta ? eu zic ca o sa iasa ,deocamdata suna bine ,dar se paote si mai bine . |
sincer dupa parerea mea si nu numai a mea, nu exista un sistem care sa le ofere pe amandoua la nivel competitional.
|
poti sa detaliezi sistemul? asta bineinteles daca vrei sa se afle ce ai in masina.
|
Seara buna,
Imi cer scuze ca voi deranja din nou pe aceia care nu privesc cu ochi buni testele din revistele de specialitate din Germania, dar nu pot sa trec cu vederea faptul ca din luna aprilie in revista CarundHifi subwoofer-ul GZPW 15SPL a surclasat detinatorul locului 1 in clasa de Referinta, JL 12W7... si nu numai din punct de vedere al SPL-ului! O masina care afizeaza doua sisteme, atat de SQ cat si de SPL, campioana EMMA ESPL 2005, detinatoare a mai multe trofee EMMA in sectiunea ESPL 2006 in Germania, si in acelasi timp, ocupanta a primelor locuri in clasa sa in competitii EMMA SQ este... Ford-ul Scorpio al Dl. Oliver Check, X-Plus1 Team- Germania. Profit de aceasta ocazie de a anunta participarea acestei masini, anul acesta, la finala EMMA - Romania din toamna. |
Quote:
Vei avea ocazia in toamna acestui an sa vezi cateva chiar in Romania, la Finala EMMA - Romania. |
Sistemul de pe masina lui UGOD are un potential foarte mare, numai ca trebuie avut rabdare cu setarea optima a sa. Inca nu a fost supus unei analize riguroase...
Speram ca incepand cu sfarsitul acestui an sa ne dotam atelierul de instalari din Turnu Severin cu aparatura de cel mai inalt nivel in domeniul analizei sunetului in masina, investitie care depaseste 6.000Euro... plus tratamentul special al incaperii unde vor fi efectuate testele/reglajele. Poti achizitiona cele mai performante produse, dar fara un reglaj laboriois al sistemului per ansamblu, rezultatele pot fi neasteptat de slabe. Bafta in continuare, UGOD! |
stau cat se poate de linistit. ideea era alta. sunt de acord ca exista masini de sq care sunt capabile si de spl, dar nu cred ca se pot intrece cu masini care sunt facute special pt competitiile de spl unde pt a obtine rezultate de top esti obligat la anumite modificari care nu iti mai permit sq. sunt tare curios sa vad o masina de sq care scoate la spl peste 170db.
|
Quote:
Aceste sisteme nu sunt create pentru competitii dB Drag Racing. Daca la dB Drag Racing, facem "brrrrr".... 3-7 secunde, in EMMA ESPL ascultam muzica la 154db... :-) Din punctul tau de vedere, ai perfecta dreptate! Cu mici rezerve, totusi... asupra faptului ca niciodata nu sti ce ne rezerva viitorul apropiat....! |
Ca sa nu deviem de la topic, UGod, esti invitatul nostru sa prezinti sistemul.
Noi apreciem foarte mult investitia si mai cu seama munca depusa in realizarea sistemului tau! Sper sa fi il definitivezi cat mai curand!!! |
Felicitari ugod pentru sistem si bafta la reglaje!
Cred ca masina s-a descurcat destul de bine si la brr brr, daca tin minte a luat chiar locul 1 la clasa ei... Cat despre "muzica" la 154dB, este o performanta impresionanta, dar cred ca ar merita masurate si distorsiunile... |
Am crezut sa se face referire la db drag tinand cont ca am vazut masina participand la etapa de la Oradea.
Stiu ce inseamana sa faci un astfel de sistem, cata munca si ce investitie necesita. Felicitari si spor la treaba in continuare. |
deci pt cei interesati sistemul este facut din :
HU - Clarion 938 Amplificare woofer - 2x Plutonium GZPA 1.6000D Amplificare boxe usi - 1x Nuclear GZNA 4350X Difuzor woofer - 1x Plutonium GZPW 18SPL Difuzoare usi - 2x Nuclear GZNC 1650 Baterii - 4x GZBP 12.3500 Alternatoare - 2x120 A condeuri 2x Plutonium GZPC 12.0F Conectica de la Monitor Antifonare Dynamat pt viitor mai intentionez achizitionarea unui difuzor de woofer deoarece cei 12.000 W de pe amplificatoare sunt mult prea mult pentru un singur difuzor . Iar pt cei nelamuriti cu cei 150 db , au fost scosi pe o incinta mica , pe care se asculta muzica ,nicidecum pe una pt SPL. pt SPL voi pregati o incinta mult mai mare si cu 2 difuzoare , masina nu este special pregatita pt SPL , nu vreau sa ajung la 170 db ,nici nu am cum . Este o masina de prezentare . masina cu care se paote unbla zi de zi cu ea ,si nu te incomodeaza sistemul audio . |
sa ai bafta la ea,felicitari tie shi echipei de la ground zero,tineti-o tot asha!;)
|
merci ....
|
de ce nu te referi la aceasta masina ca SQL car? asa nu ar fi nimeni in dilema pe seama aceasta.
cat despre produse strict SQ, crede-ma sant o gramada MULT mai bune decat GZ. Tot respectul pt tine, abia astept sa vad si eu sau mai bine zis sa aud si eu aceasta masina. |
Componentele lui Ugod sunt din gama Nuclear, cotate in High End.
Edit by ReLLaXX: Asteptam o comparatie intr-un mediu "autorizat" ca sa nu mai avem discutii off topic pe tema asta. Sunetul e subiectiv. :) |
Din cate am inteles Ugod a cerut o oferta pt scule din Romania deci trebuie comparat cu ceva ce se importa la noi :)
|
se va ajunge si la comparatii !!!
Acuma depinde si de cine va face comparatia. sa speram ca aceasta comparatie va fii facuta cu ocazia si in cadrul unui concurs organizat ,"cu un juriu ,albitrii ,judecatori" ca sa nu apara discutii . dat toate la randul lor mai este de lucru pe masina ... |
cea mai buna comparatie poate fi facuta la concursul emma.
|
tocmai la asta ma refeream
|
bafta frate sa iti iasa masina cum doresti si promit k vin sa o vad cand e gata !!!
|
7 Attachment(s)
ultima lucrare de azi ....
nu e mult dar sper ca in 2 zile sa termin |
tot respectul pt tine ca ai ajuns sa investesti atatia bani din propriul buzunar(am dreptate?)
|
aii ....dar o sa fac o pauza ca am ceva probleme acuma
cauza pauzei nelimitate https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=20817 |
mama ce nenorocititi
|
foarte nasol. probabil este cineva cunoscut sau care stia de existenta sculelor acolo. Nici un hot sanatos la cap nu se cara cu un difuzor ca ala dupa el. Daca sunt in tara se vor gasii pt ca nu prea ai cum sa treci neobservat cu astfel de amplificatoare in portbagaj si cine le va cumpara, mai mult ca sigur ca le va si folosii. multa multa bafta.
|
asta e ...sper sa apara pe la careva
|
probabil s-au dat afara :sad:
daca ii prinzi sa le rupi mainile ... mama lor de fraieri :evil: |
am si eu o intrebare ce ai sudat pe plafon casa tina statia??
|
Quote:
|
multumesc si mdf de cati mm sa fie sa nu se vada urat iti mutumesc
|
Re: Golf mk II
eu am pus de 22mm pt ca sunt amplifurile grele si nu am kef sa ma trezesc cu ele peste mine
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:59. |
- Copyright 2026 4Tuning