![]() |
Corsa mea
3 Attachment(s)
Aceasta e Corsa mea, este model 2005 cu un motor diesel de 1.3, i-am modificat toata evacuarea, i-am pus jante pe 17" shi bagat un amplificator DLS CA23 cu un JBL CS1204 T, se aude foarte bine, mashina in ciuda jantelor mult mai mari decat din fabrica se comporta bine, astept pareri.
|
Re: Corsa mea
pai ... jantele parca sunt aduse din america .. tzin eu minte ... oricum sunt bestiale ...:D :D e frumusica cu jantele alea .. ii se potrivesc .. numa bine ...
p.s : ce modificari vrei sa ii mai aduci ? :D :D |
foarte tare, imi plac jantele tale de mor! prima data cand le-am vazut la pescarus am ramas socat, mai stii?
abia astept sa vad si eu jbl-ul in miscare.... sa vad ce poate.... bafta andi in tunarit! |
Ms TAU, ce as mai vrea sa ii fak..... as vrea neaparat kitul exterior de la carzone specials Blitz, nush de ce dar cred k pe jantele astea o sa fie genial de frumoasa, un flash tuning, o turbina noua un intercooler mai mare refacut interiorul cu scaune de curse am vazut eu unele marfa rau la Isotta nush exact cum se cheama, o cutie cu 6 trepte, shi nush ma mai gandesc sunt prea multe modificari care as vrea sa i le aduc, pacat k banii nu cresc in copaci k nu sunt pushti de bani gata k n-am un servici bine platit sau k nu am nush ce firme care sa imi aduca bani sa ii intorc cu lopata..... Asta e mergem inainte shi poate in doi trei ani, va fi complet gata. Dak e cineva care are idei bune pentru Corsa mea in privintza modificarilor sau la cine sa apelez pentru pretzuri bune, anuntati-ma...
|
|
Wow am cam salivat juma de ora :lol: ms pt poze Mondeo... la inceput cand am cumparat mashina am fost suparat k are un motor prea mik, k este o mashina prea mik pentru mine, shi am fost total nemultumit... dar cu timpul am inceput sa vad k de fapt este chiar bine sa ai o Corsa este o mashina dragutza care are potentzial mare de tuning... in rest consuma cam mult(nu ma intrebati cum conduc... cifrele vorbesc de la sine 8% aproximativ in Bucureshti)
|
Sa sti ca Corsa este foarte fragila, nu stiu de cand o ai dar jantele alea nu-i fac bine (caseta de directie costa peste 600 euro), un rulment peste 3 milioane, bucsa mare sare de 2 milioane etc. Arata super, parerea mea decat sa dai banii pe spoilere mai bine o cobori, pe jantele tale ar arata bestial. Poti vopsi partea rosie din stopuri, oricum nu se aprinde nimic acolo.Iar daca ai airbaguri in scaune eu zic sa nu le schimbi. Sa ai parte de ea si daca-i mai aduci modificari scrie-le aici :P
P.S. Si eu am tot corsa |
Apropo Mondeo crezi k o sa gasesc bodykit in genu alora pentru ca sunt prea meseriase.....
|
marfa rau jantele...imi plac super mult..dar spune-mi is mie ce dimensiuni ai la cauciucuri?
:D |
Pt xxdadixx: Imi dau seama k nu ii fak bine, shi eu vreau sa o cobor prea mult, dar nu reuseste nimeni sa ma ajute, ce imi propun majoritatea este o suspensie full sport bilstein, eibach, H&R... dar coborarea este de 3 cm.... prea mult o sa stea fix pe cauciuc :(... cat despre stopuri m-am gandit la stopurile pe led negre de la FK, pretul de catalog este 260 de euro (foarte bine) cand am aflat la cat ajung in lei, era sa fak infarct.....14 mil cam mult pentru nishte nenorocite de stopuri... Dak cunoshti pe cineva care sa imi modifice suspensiile sa fie tzapene anunta-ma (ies din discutie cele reglabile deoarece sunt foaaaaarte scumpe in jur de 1400 de euro) eu vroiam pneumatice dar nush cum fak rost de 2000 de euro...
|
205/40/R17 cauciucuri japanesssse foarte bune...
|
masinutza in sine imi place mult... jentile la fel.. dar parerea mea ca nu se potrivesc cu masina nush :rolleyes2
|
apropo cat ai dat pe jante?
|
1 Attachment(s)
Arata bine pe masina, si eu am avut pe fosta jante pe 17 cu acelasti tip de cauciuc, vreau sa spun ca se tocesc destul de repede la forja, la un balonas mai mare in curbe masina mai "jongleaza" si din cauciuc daca e inalt, 205/40/17 este foarte mic si in curbe nu mai are de unde sa jongleze si le toceste ( nu stiu daca m-am facut inteles :)) ), faza tare e ca nici nu se gasesc cauciucuri ca alea la second.. si noi si costa enorm mult. Eu am gasit reesapate dar 215.45.17...
o poza cu masina pe 205/40/17 |
Quote:
|
800.000 lei
|
super masina ..propietarul este un nebun :D andi continua ce ai inceput cu masina si nu te opriiii...jantele sunt bestiale,masina merge super..iar andi este un baiat de nota 10
|
jentzile is nebunie...dar la exterior nu teai gandit sa schimbi cate ceva?! ma refer la body kit....
|
M-am gandit normal k m-am gandit shi vreau sa imi pun kit-ul de la Carzone specials Blitz, sau shi mai frumos sa imi faca cineva pe comanda un body-kit cu tot cu aripi umflate, k in pozele trimise de Mondeo....
|
chiar am vrut satzi rekomand carzone specials am vazut un kit care arata super pe corsa...da ii in jur e 1000 de euro...orikum...am vb cu un tip din bukureshti care face acelashi kit din fibra de sticla...si ii la juma de pretz k originalu :)
|
:lol: Mishto e bine ideea e k eu vreau sa ii shi umflu aripile sa arate mai bine putzin vreau sa fie toata custom, dar problema e k nush cum fak k o sa am nevoie de mashina shi dak o las pt kituri exterioare trebuie sa astept cam o luna pana sa mi-o faca cum vreau eu, nu mai zic de preturi k toata lumea zice k dom'le iti iau atata shi la sfarshit cand iti zice pretzul total realizezi k tre sa te vinzi pe tine k sa poti acoperi factura:lol:
|
pai kitu ar fii in jur de 14 milioane....+vopsitu +instalatu nu cred k intreci 20 de mil...
|
Pai ar fi cat de cat bine asha.... dak e shi il cunoshti pe om shi face treaba buna... as incerca sa fak rost de bani... oricum dak e il rog pe Mondeo sa imi dea toate pozele cu cele doua Corsa rosie shi argintie, k dak e sa ii arat la om cum vreau sa arate...
|
uite itzi pun poza cu kitu care imi place mie pt corsa...nu is preten cu tipu sau ceva de genu...am vb numa cu el...k ma interesa kitu si lam intrebat numa un pretz...si ink ceva ai mai putea sa ii pui stopuri clare sta f bine pe corsa!!
|
2 Attachment(s)
pozele......
|
Eu vreau sa ii pun stopuri cu led, dar in momentul de fatza trebuie sa ma limitez la ceva anume pentru ca vreau suspensii pneumatice, cu reglare din mashina a inaltzimii shi a duritatii.... shi costa de o sa ma rupa... baga pozele repede, dar dak sunt alea de la Carzone specials kitul blitz il shtiu e prea marfa...
|
stopuri cu leduri...pot sa vb cu unu de aici din oradea...dak chiar te intereseseaza si in legaturke cu suspensile...cam pe la 1500 de euro am vazut pt golf...sincer nu cred sa fie asa diferentza mare de pretz...numa bine :)
|
Super tare masina... O vad des pentru ca stam in acelasi cartier si iti spun sincer, prima data cand am vazut jentile am ramas blocat vre-o 2 minute... :lol: Cad super bine pe masina... Felicitari si bafta in continuare! 8)
|
Quote:
am vazut undeva oferta pt acel bodykit in jur de 800e daca nu ma inshel :) btw: nu incerca decat un kit original iti spun din proprie experientza (oricum il rezolvi pe ... CASCO :D) |
Ar fi super la pretzul ala, iar bodykitul asta cu jantele care le am cred k ar fi crima curata :twisted: :twisted: dak afli de unde erau pls let me know
|
Dupa parerea mea kit-ul Zender arata cel mai bine: https://img485.imageshack.us/img485/1...lber5601el.jpg
|
Marfa din fatza ce pot spune, dar imi place shi Blitz-ul de la carzone specials shi cel postat de Mondeo, nush vom vedea pana la kit de caroserie trebuie sa apara o suspensie custom sau una pneumatica
|
spor la tunat :)
|
Dak shtie careva un magazin de tuning care este serios de la care sa imi pot comanda nishte suspensii care sa nu coboare mai mult de 2 cm va rog ajutati-ma k nush la ce firma sa ma duc... k la micsorare de doar 2 cm n-am gasit pe nimeni shi nush ce sa fak.... pls help....
|
singura solutie este suspensia reglabila care ajunge undeva pe la 1000 de euro(cred) pt masina ta altfel n-ai cum doar 2 cm...ar mai fii solutii da mi-e lene acum....
|
Am intrebat deja de o suspensie reglabila... problema e k suspensiile reglabile sunt de la -3 la -6... asha ca nu e de foarte mare ajutor. Dar ca firme? Shtie cineva o firma serioasa???
|
Greu cu tuning-ul in Romania trebuie sa cunoshti multe persoane care sa faca treaba buna, k altfel n-ai nici o sansa... dak te duci la ateliere de tuning iti cam iau pielea de pe tine. Am ajuns la concluzia k nu pot pune o suspensie sport asha cum imi doream, din cauza k imi coboara mashina prea mult... asha ca m-am decis sa caut pe cineva care sa imi faca caroseria de la A la Z in fibra de sticla shi capota sa o pastrez pentru cand o sa mai strang bani sa ii pun o capota din fibra de carbon. Momentan am gasit pe cineva in Bucureshti care mi-a fost recomandat de TopLine sau ceva de genu acesta (se ocupa cu reconditionari de mashini shi multe alte modificari) am ajuns la cei recomandati shi am mici retzineri in privintza lor(la bani sunt ok, chiar super ok), asha ca m-am intors aksa am mai cautat shi i-am gasit pe unii la Oradea care lucreaza shi mai ieftin.... dar e totushi la Oradea... shi sincer nush ce sa fak... pt k este mult de munca la mashina operatia durand peste doua saptamani... Dak e cineva care shi-a facut mashina undeva shi a fost multzumit shi baietzii au avut pretzuri bune anuntzati-ma shi pe mine in timp util(inainte sa fac vreo prostie).
|
Vezi ca mi se pare ca suspensia de GSI coboara masina in jur de 1,5-2 cm cat despre un kit exterior eu zic sa iti iei unul original.
|
kit original, cea mai buna metoda de tuning in rate ...CASCO
|
Da de accord cu voi in legatura cu kitul original, dar la kit original nu primesc shi aripi custom.... iar eu am mare nevoie de aripi custom... fiindca atinge shi imi papa din cauciuc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning