![]() |
E30 - 2.5 24v Campina
2 Attachment(s)
Cam asa incepe povestea....
|
Re: E30-Campina
Lunga rau povestea asta. Daca nu pui si tu un minim de informatii despre masina....care-i rostul ?! Poze se pot etala pe hi5, descrie mai mult masina!
In fine, felicitari pentru ce se vede in poze, arata frumos. |
9 Attachment(s)
Dupa luni de munca ,nervi si stres masina este 80%...gata.....Si cam asta a iesit....Masina are un motor 3.5 un pic modificat:D.....de acum incolo mai multe va va mai spune Radu
|
era si cazul sa apara topicul.....
daca aveti DGH-u de campina de ce sa nu fie si LAF-u de campina?.....:lol: bafta domnu....si asteptam peripetiile prin care ai trecut..... |
..am auzit zvonuri despre masina asta....cum ca ar fi potenta rau ...si eram curios si eu de ea...tre sa recunosc ca am ramas surpins placut....frumoasa...sa ai noroc de ea si sa auzim de ceva victime..
|
He he...bravo....abia astept o tura cu ursu' asta...poate chiar diseara domnu' Radu cand iti fac o vizita:D
Felicitari si sa-l vedem in actiune:-) |
Planuri mari pentru o masina mare. Succes.
|
De cand asteptam poze...nici nu imi vine sa cred ce a iesit din coaja aia :)) si pun pariu ca nu e tot.Multa bafta in continuare.asta nu e LAF de Campina e SMG de campina :))
|
in sfarsit radule....sper ca ne vedem maine la o samantza....vezi ce faci sa apara dungile alea ca la boh ca prea seamana...si stiu ca iti placeau;)
felicitari pt ce a iesit...abia astept sa o aud live:twisted: |
frumos , mai multe detalii despre ea ? ? un filmulet ceva... ,bafta cu masina !
|
Foarte interesant proiectul ! Si eu sunt curios sa vad cine ii sta in fata :evil:
|
stopurile sunt pe led?
|
Da stopurile sunt pe led si sunt si de vanzare ca lui radu nu prea ii plac, prefera ceva original :-) dak te intereseaza sunt noi doar pe masina asta montate si au costat 150euro.
Insa se vor vinde la un pret mai subtii. |
Maine poimane poate vezi si TXA sau MOM de Campina :weee::peace:
Trage bine ursu lu Radu.atat pot spune momentan |
foarte frumoasa
kitu de mt2 e fibra sau plastic....?? daca e de fibra , mai ai matrita...poate faci mai multe :) zic si eu ...mai sunt doritori p-aci |
multumesc de urari, dar trebuie sa spun ca nu ma asteptam la atata munca si stres, drumuri la bucuresti, la targoviste, etc. dar se uita toate astea cand auzi anvelopele si motorul la maxim. sper sa revin si cu un filmulet si ceva "specificatii"...;)
|
re: E30 - 2.5 24v Campina
tare bestia.....pacat ca nu ai avut roate la ea...ce draq sa o ti dreapta sau sa pleci cu biscuitii aia pe 14.........:))
oricum se aude frumos si se vede ca masina are potential..... multumim echipei campina ca ne-au onorat cu ursuletii..... bafta....... |
campina e fortza...baietii pe masura...mereu o placere sa va avem alaturi
|
Quote:
mai e de munca la ea dar important e k am ajuns la ploiesti ( peripetiile de la intoarcere nu le mai spun...:lol: ) deci sa se inginga gratarele.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mi-am luat ceas suplimentar de apa si am rezolvat problema usor....cred ca e cea mai buna solutie... |
2 Attachment(s)
Quote:
p.s. poate are cineva proiectoare cu lupa. merci. |
Pffffff,asta e coaja aia paradita,care arata ca dupa razboi?:lol::lol::lol:
Felicitari Radu ai facut ceva extraordinar din ea.Bafta in continuare sa rupi cat mai multe rivale!:D |
Quote:
|
bomba jantele......sa le invarti cu placere....:D
|
nu e cam inalta?:-P
|
Bai ce jante pericol ti-ai luat:D....oare la cine am mai vazut eu modelul asta?:lol:
Bravo....acum a inceput sa arate intr-un mare fel.....suspensia e cam inalta si probabil ca voi avea si eu aceeasi problema dupa ce o montez....in rest rosul asta iti ia ochii de nu se poate :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos ursuletul,imi plac mult spoturi si mai ales vopseua :!: Multa Bafta si spor la tunat!
|
Quote:
Poate ma ajuti cu un link catre site-ul sau firma de unde a achizitionat stopurile ...poate au si pt model pan in 87! Ms anticipat! |
Quote:
|
Quote:
Multumesc anticipat! |
probat aseara cu soft normal - nu trage cum m-am asteptat, cu soft fara limitare trage dar incinge, deci trebuie sa ajung la wpp pentru soft personalizat la axa sport. in rest sunt multumit...
:D:D:D |
Daca dai Brockurile, let me kno, te rog frumos. Pe langa asta, frumoasa masina, frumos reconditionata. Presimt o piesa de muzeu mergatoare :)
|
Quote:
|
Quote:
Un weekend placut |
| All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2026 4Tuning