![]() |
Informatii despre Dacia AG 08 CDC
4 Attachment(s)
La rugamintea unui prieten am facut acest topic, este in cautarea acestei dacii AG 08 CDC, cei ce au informatii despre aceasta masina, unde se afla care este proprietarul actual, masina din ce am inteles este la vanzare dar amicul meu a pierdut datele de contact.... poate puteti sa-l ajutati
Poze:arrow: |
Re: Informatii despre Dacia AG 08 CDC
din cate am inteles masina ag 08 cdc a fost lovita grav mai precis s-a dat peste cap pe undeva pe langa craiova asa am auzit nu sunt 100% sigur
|
1 Attachment(s)
M-am informat si am inteles ca masina a fost vanduta la dero si a fost un eveniment cu premii si a castigat-o cel care a vandut cel mai mult asa am auzit si cred ca asa e ca l-am sunat pe unul din fostii proprietari si am inteles ca dupa ce a fost castigata de baiatu de la dero s-a dat peste cap langa craiova.am sa pun o poza cu masina de la evenimentul dero
|
pacat,inca o dacie care s`a dus...unicul sgm:"legendele raman vesnice!"...frumoasa vorba:>
|
da pacat de ea, dar asta este
|
Da exista intradevar.Trec zilnic pe langa ea:) Si banuiesc si in grija cui este:D:D
|
pune o poza si te cred
|
2 Attachment(s)
scuze pentru calitate.sunt facute cu telefonul....
|
ma bucur ca nu este casata inseamna ca informatiile mele sunt eronate in fine ma bucur ca e bine daca te rog ai putea merge sa intrebi daca nu o vinde?
|
Unde mai anume se afla masina asta? Vad ca are nr de Bucuresti,
Se mai afla in Bucuresti? Daca da, unde:-P poti sa-mi raspunzi prin PM |
Quote:
|
Daca dispar jantele alea .. o sa fi tare cautat :lol::lol:
|
Quote:
|
Masina se afla undeva la periferia bucurestiului la iesirea pe autostrada soarelui,undeva spre cartierul sau comuna 23 august in curtea unei fabrici,da si eu trec pe acolo in fiecare dimineata si se poate observa foarte bine.
Are cineva jante de aro 10 in 3 prezoane de vanzare? |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Poze noi cu aceasta masina, pacat de ea ca sta abandonata intro curte:( mare pacat:( poate se gaseste cineva dornic sa o salveze:) ca masina merita zile mai bune....
Poate reusesc zilele astea sa ma duc sa o vad live Mersi Nemo pentru poze:) |
bai ma lasi, cum zace saraca acolo, se pare ca "cei mai frumosi ani" au trecut....si se pare ca cineva a umblat pe la motor si la interior:sad:
dau o cola celui care o salveaza de acolo si o readuce pe picioare ;) |
Sta nemiscata din locul ala cam de jumatate de an daca nu ma insel...trec in fiecare zi pe acolo....
|
unde mai exact?
|
in curtea service-ului Top Ten AG in Cartierul 23
|
Dar nu se stie a cui este masina si daca au fost luate elemente de pe ea sau motor cutie interior ca vad in pozele puse de voi ca capota ii deschisa adica umblat pe la ea.
|
Quote:
|
Firma aia nu are birou de informatii sau ceva de unde sa stiti a cui ii masina si ce are de gand cu ea.
|
Din ce stiu eu, masina a fost facuta pentru un concurs la detergentul DERO si mise pare ca a fost castigata, acum cel care a luato a depozitato aici.... nu stiu ce sa zic... cu prima ocazie o sa dau o tura sa o vad si eu live si o sa-mi fac tupeu sa deschid si capota sa vad daca mai are Alpinul pe ea....
|
Hai YGS ca ne-ai facut curiosi sa vedem daca mai are motorul.Bea o bere sa iti vina curajul sau niste tuica:)).
|
din cate am inteles...masina sta acolo de mult timp, nimeni din service-u ala sau din curtea aia nu stie nimic despre propietar,dar cert este ca nu se vinde (intreaga sau pe piese)
PS: nu este nici inmatriculata... |
masina a fost adusa la reparata pentru ca cedase motoru am vb eu cu pasnicu de acolo intro seara si a zis ca a fost adusa de 2 pusti la reparata a fost facut mot la ea cap coada (alpinu)si de un an de zile sta acolo a stat in hala 8 lini de zile un an si dupa sau hotarat sa o dea afara mecanici acum am venit acei baiatei si au zis ca o sa achite si sa o ia de acolo nu am mai trcut sa vad da o sa ma duc sa vb cu directoru firmei.
|
Pacat daca ii adevarat ce ai spus tu acolo ca ii gata sufletul din ea;)
|
1 Attachment(s)
masina este total completa:lol:
|
Quote:
|
Foarte bine ca a ramas cu motorul ala pe ea;)
|
foarte frumoasa masina dar nu desenele ela pe ea .
|
stati linistiti....ca masina aia nu se vinde....daca era de vanzare era de mult data....+ ca sunt sigur ca se cere o suma mult prea mare ...si nu stiu cati dintre voi ar fii dispusi sa o plateasca......
|
Quote:
|
esti culmea morocove
|
Quote:
|
Acum, dupa jumatate de an, mai este intreaga?
|
Da este intreaga. Te intereseaza?
|
da este intreaga.este in acelasi loc in care era si acum jumatate de an....neatinsa ,o vad in fiecare zi....
|
Sunteti atatia care stiti exact unde e masina si intr-o ora ati putea afla exact daca se vinde. Ce tot atatea discuti,luati-va unul inima-n dinti si vorbiti cu cel care se ocupa de service-ul respectiv,sa stim o treaba!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning