![]() |
Masini nasoale din Oradea, kitsch tuning
Am deschis acest topik ca sa ne putem exprima parerea si despre mashinile chici si nasol tunate din Oradea...din cate am vazut is multe in orash...
|
Re: Mashinile nasoale din oradea...
2 Attachment(s)
prima mashina...
|
Sa vedem cum va evolua topiku.....o sa contribui si eu cu ceva poze;)
|
asa asa :)
|
Din pakate,o sa aveti treaba baietzi...
|
Quote:
|
se referea la faptul ca sunt foarte multe masini nasoale in oradea...
|
total deakord :) si cum stai cu baku?
|
ms de ajutor :D n-am fost destul d rapida d data asta :D :D :D
da,exact la asta m-am referit...;) |
ashteptam poze si comentarii in legatura cu subiectu topicului :)
|
3 Attachment(s)
uite o mashina care era frumoasa....dar akuma e distrusa...:(
|
Quote:
|
cu atata efort putea sa aibe grija de ea...nuh?! ;)
|
Am vazut zilele trecute masina...era fara bara fatza...poate isi face alta!!!sa vedem cat o sa tina;)
|
Probabil ala cu dacia pt intercooler si-a decupat in bara si si-a pus sita!!!:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
frate cand o sa ai masina ta cumparata pe banii tai intretinuta din banii tai,la 20 de ani si 'permis de conducere' o sati dai seama ca 'atata efort' o sa ti se para uneori poate prea mult,mai ales daca mai ai si o familie pe care trebuie sa o ajuti financiar.asa ca mai vb cand o sa fii in situatia de fata.Miar placea sa-i cunosc personal pe vreo cativa din gusterii si lingaii care posteaza pe aici sa vad ce le poate capul si mai ales ceau realizat ei pana acum nu ce le-au dat parintii.asa ca hai bafta.
|
pai uite...yo nu vreau sa supar pe nimeni...dar dak nu ai suficientzi bani atunci de ce bagi in tuning...is multzi in oradea...care nu se pot numi mashini tunate numa tentative de tuning....si sa fim serioshi majoritatea is fakute in bataie de jok...dak nu ai destui bani sa faci mashina de la cap la coada...mai bine nu te baga...k dupa aia nu iese bine si lumea rade tine...Asta ii parerea mea...poate altzi is de alta parere....
|
si ink ceva...nu am zis k mashina tah ii nasoala sau chici...ii chiar faina...pakat de bara fatza...da din cate am auzit o schimbi nuh?!
|
si dupa parerea ta opelul unde il incadrezi?
ca vad ca esti bazat.inseamna ca ai si tu vreo masina tunata... sau ma insel? si tot ce faci ii sa butonezi tastatura toata ziua tre sa mai cresti frate. in fine poate ne intalnim vreodata fata in fata sa vb, sa te vad atunci.pa |
sa fiu sincer opel se incadreaza pe primu lok la mine si yo vreau sami fak un vectra b...k is mashini cu imaginatzie...nu am zis k is bazat...si nu am mashina...am numa 17 ani...bye :)
|
Sper sa va placa ce va iesi din fata la Opel oricum l-am ridicat un pic adica vreo 2 cm pentru a nu mai lovi de toate borduri si oricum va fi un model mai masiv
|
Quote:
ashteptam cu nerabdare :) ceva poze ai?! |
marius are dreptate,big mafia,vei vedea tu cand vei fi pe picioarele tale la un moment dat in viatza ca shi daca vei reushi sa mergi cu mashina la spalatorie,sau sa-i faci un plin te vei bucura,dar daca ii mai faci unele imbunatatziri ca sa-tzi placa mai mult de ea,asha ca era mai bine zic eu sa nu se deschida topicul acesta pentru a nu da nashtere la noi conflicte.;)
|
conflikte conflikte dar am de gand sa arat...k is multe mashini nasol tunate in oradea...si ma repet din nou nu am zis k opelu` lu marius ii nasol!!!!!!
|
vezi? deja s-a declansat unul............:):):):):)::)
|
sa ivit si o sa se mai iveaska....dar nu vreau sa renuntz :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Azi am fost pana la Horguem si bara era aproape gata deci in curand o sa apara!!! Nu va spun nimic despre ea o sa fie surpriza....:):)asa k nu va certati!!;)nimeni nu vrea sa vb urat despre vreo masina din oradea!
|
Gresit , bara de Vectra B doar a fost probata , va fi modificata in sensul ca va fi construita o bara noua pe modelul celui vechi cu grila impreuna si asa va fi noul model . Scuze eram cam innebunit cu prostiile si alergaleala si am uitat sa iti zic
|
Spor la treaba Horguem...
|
Quote:
poate ar trebui sa o lasi mai moale cu critica. mie nu mi-ar conveni sa fiu in locul lui marius (proprietarul), sa imi vad masina pe un topic asa penal ca asta care l-ai creat tu. ps. masina aia nu e distrusa, in decurs de cateva saptamani va fi refacuta |
e masina lui Fasie??Marius a fost coleg de clasa cu mine in clasele 10-12...
daca stiam , il cooptam de mult. ;)) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning