![]() |
Essen MotorShow 2003
3 Attachment(s)
In perioada 28nov - 7dec a avut loc salonul auto, de la essen, unde baza sunt... mashinile modificate.
|
3 Attachment(s)
inc-un rand de poze...
|
da tekno desi am vrut si eui neaparat sa merg la essen dar din pacate nam ma reusti anul trecut am fost :lol: :lol: :lol: intradevar ce vezi acolo nu vezi niciunde :lol: :lol: :lol:
|
hehe cata
de s4 ala nu zici nimic? :D :D :D :D |
:lol: :lol: :lol: ce sa mai zic :shock: :shock: :shock: arata fain am mers si cu s4 din ala nou lam avut 2 zile de la audi ca si proba merg destul de bine :lol: :lol: :lol:
|
si tu ar trb sati faci ceva la ext la masina zic eu, chiar daca nu extreme tuning macar un spoler fata putin diferit fata de ala de serie, mai aerodinamic daca se poate, deci tuning din asta cu stil, adica cum e si masina ta, facuta cu stil
parerea mea :D :D :D :D :D :D |
:lol: :lol: :lol: :lol: lool spoilerul de pe fata imi place cel mai mult :lol: nu las schimba pt nimica in lume lasa sa vezi cum arata masina in realitate cu totul si cu totul altceva decat in poza :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
da ma rog
sunt eu cam chior eu ma gandeam la ceva de genul ...................... dar nu e cazul si cred ca tiai dat seama de ce ........... :D :D :D :D :D :D :D |
:lol: :lol: :lol: lasa ca vezi masina la vara :lol: si o sati placa sigur :lol: tie iti place extrem tuning nu?? :lol: asa ceva am avut pe golf mam saturat un rs4 arata bine doar asa cum este de fabrica parerea mea :lol: :lol: :lol: :lol:
|
nu nunuuuuuu
nu ai inteles eu ma refeream la faptul ca sunt chior si nu am vazut bine pozele cu masinuta ta! pai nu e spoiler de fabrica de rs4? eu in toate pozele cu rs4 pe care le am toate au acelasi spoiler |
:lol: :lol: lool ba da asta este spoilerul original :lol: :lol:
|
eee stii tu ca ma prind mai greu
oricum spoilerul imi place sa nul schimbi PAREREA MEA! :D :D :D :D :D :D :D |
:lol: :lol: :lol: stai linistit ca la exterior nu schimb nimica pe mine ma intereseaza cum sa scot mai multi cp :lol: asta este cel mai important lucru pt mine :lol: :lol: :lol:
|
auzi cata uite daca vrei facem o afacere!
fi atent, eu zilele astea imi voi da jos bateria aya care am prinso de capota ,stii tu aya de la care dau drumu la nos, si daca vrei ne intelegem noi cumva si tio dau tie deci eu tiam zis am ajuns cu a mea la 435,718 km /h dar e mai greu sa dai drumu la nos :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
super masini
:2gun:
Misto masini te3no, tine-o tot asa. |
tot eu sunt te3no
Te3no, cu care ai zis ca ma lasi sa te plimb deseara :)))))))))))))))))) :2gun:
|
genial mai ciclist...
ma tot mir... de unde eshti mah? loooool PS doar pt tine ciclist shi pt cursa de azi: FERRARI :poke: :flamed: :chainsaw: :censored: sucks ass! |
meeeeerda ferrari
|
Quote:
|
am zis merda farrari nu cu e ci cu a de la mar
|
aia am intzeles... da nu intzeleg ce e \"merda\" :D :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning