![]() |
EastBay.com
fac comenzi pe www.eastbay.com ! idiul meu este : dizzy_cristi sau 0722684755 ! doar din constanta !
|
Re: EastBay.com
UP! Detalii p mess
|
10$ / produs ! comanda vine in jur de 14 zile ! comanda se face telefonic ca sa prind produsele pe stock ! nu exista probleme la vama ! doritorii ID: dizzy_cristi sau 0722684755 - CONSTANTA
|
Up!!!!!!!!
|
UP!UP!... and away... !
|
Sus^ Sus^ Sus^
|
de pe ebay nu aduci?
|
p ebay.com e riscant... ca poti sa ramai fara bani :) ca tre sa dai deobicei avans...deci nu fac :)
|
Quote:
dar aduce de pe ebay.de daca te intereseaza da-mi pm. |
Nu vrea nimeni sa il imbrac si incaltz ? :) UP!
|
Hopa Sus :d !
|
in 2 zile dau comanda care vreti ceva sa imi spuneti pe mess !
|
www.eastbay.com ! haine adidasi tot ce vreti :) ma nou comenzi si in timisoara ! pt comenzi mai mari trimit si in alte parti in tara prin curier rapid ! cei interesanti ... contactati-ma ! :D
|
Susssssssssssssssssssssssssssssssssssss! :d
|
Up! ! ! !up! ! ! !up! ! ! !
|
eram clientul tau daca gaseam marimi potrivite la incaltaminte si la imbracaminte ptr mine pe site.e cam greu cu marimile normale ,raman in stoc doar cele mari.ma interesau niste pantaloni de trening ,ceva pe negru ,marimea XL ,de preferat PUMA.
|
pei gasesti marimea aia ... dar nu prea sunt la reducere :) asta e pb ... daca gasesti ceva dami un add p mess ! spor la cautat !
|
Up! Up ! ! ! Up !!
|
Pot trimite si in tara daca doriti ! prin posta sau curier rapid ... cine e interesat ... va astept ;)
|
s u s ! s u s !
|
UP! Up! and awayyyy....
|
da`mi idu tau de mess ca am o comanda pt.tine
:-P dizi ala nu merge... |
dizzy_cristi - idiul meu ! vb akolo ;)
|
UP!!! and up again
|
Aduc orice produs de la Eastbay
www.eastbay.com Dau comenzi saptamanal. Produsele vin cam in 2-3 sapt. Comision 10$ / produs. La mai mult de 3 prod se negociaza comisionu. Produsele vin in Bucuresti si in Pitesti. [email protected] (Da'ti si voi add la messenger ca sunt aproape nonstop) 0788273390 |
=))
reclama in reclama =)) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:03. |
- Copyright 2026 4Tuning