Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Solenza abandonata Kogalniceanu (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/199869-solenza-abandonata-kogalniceanu.html)

ceoby 20-07-10 11:05

Solenza abandonata Kogalniceanu

Stie cineva ce e cu o solenza crem abandonata la kogalniceanu de ceva timp (minim un an) sau cine e proprietarul ?

valib 21-07-10 12:09

Re: Solenza abandonata Kogalniceanu

ai putea sa intrebi in jur pe acolo......sau sa lasi un bilet in parbriz (poate poate)

andi_cimpean 21-07-10 22:20

Vecinii ştiu īntotdeauna!

Grizzy 21-07-10 22:58

stiu si eu solenza aia de acolo... se pare ca sta de ceva timp pe tusa
pacat de ea ca e si scala (din cate imi amintesc :???: )

ceoby 02-08-10 12:04

Am fost la politie si am intrebat de ea dar au spus ca nu pot sa imi ofere nici un fel de informatii, singurul lucru care il pot face e sa declar ca am fost accidentat de aceea masina, dar problema e ca nu are nici numere, chiar nu pot sa o uit tinand cont ca muncesc in zona si zi de zi o vad cum zace...

andi_cimpean 02-08-10 13:55

Vecinii omule!

Trebuie numai să mergi aşa mai pe seară cānd se strāng copii/bătrāni la scară şi să īntrebi a cui este respectiva maşină!

Mai mai ca sigur ţi se va spune că este a cuiva care a plecat īn Spani/Italia.

ceoby 04-08-10 08:54

Am intrebat toti vecinii si nimic, zi-ci cai fantoma masina aia , nimeni nu stie nimic de ea decat ca sta de mult timp acolo.M-as simti Sherlok Holmes daca as afla pana la urma a cui e masina.Ma tot intreb insa de ce sta acolo, chiar daca ar fi murit proprietarul nu cred ca nu a ramas nimanui mostenire, iar sa fie plecat pe la Spanioli nu cred ca ari fi plecat toata familia si ar fi abandonat o masina care probabil inainte sa fie parasita merita si peste 3000$.

tribeca 02-09-10 22:01

Salut,

Dar de ce vrei sa stii a cui este? vrei sa o cumperi sau vrei piese de pe ea?

Rasputin 03-09-10 13:03

Quote:

Originally Posted by tribeca (Post 3630226)
Dar de ce vrei sa stii a cui este? vrei sa o cumperi sau vrei piese de pe ea?

Vrea sa o fure si se intereseaza daca mai exista proprietari, multumit.

B-32-TYC 03-09-10 20:56

1 Attachment(s)
Dar de Lancia Delta Integrale care sta parcata de 1 an str negustorii langa un liceu...str da in mosiilor si iese la rond rosseti.?

tribeca 06-09-10 10:46

Quote:

Originally Posted by Rasputin (Post 3631441)
Vrea sa o fure si se intereseaza daca mai exista proprietari, multumit.

Am inteles, dar nu ar fi mai bine sa o fure direct si nu sa intrebe pe unul din cele mai accesate forumuri auto? :))

ceoby 03-10-10 12:07

Masina nu vreau sa o fur, as vrea sa o cumpar cu totutul, dar pana o sa gasesc proprietarul cred ca o sa ajunga la 8 ani vechime

tribeca 05-10-10 14:03

Quote:

Originally Posted by ceoby (Post 3699188)
Masina nu vreau sa o fur, as vrea sa o cumpar cu totutul, dar pana o sa gasesc proprietarul cred ca o sa ajunga la 8 ani vechime

La politie ai intebat? Ar trebui sa iti poata spune o adresa macar a proprietarului din acte sau macar atunci o sa afli daca e furata si abandonata.

ynp_46 06-10-10 14:34

politia nu o sa iti dea niciodata date, informatii, etc.

tribeca 06-10-10 21:05

Quote:

Originally Posted by ynp_46 (Post 3706893)
politia nu o sa iti dea niciodata date, informatii, etc.

e totusi o situatie speciala, poate proprietarului i-a fost furata si nu stie de ea. macar asa o gaseste omul. zic si eu....

Relu_GTT 06-10-10 21:44

de ce vrei neaparat solenza aia ? sunt destule solenze de vanzare

ynp_46 06-10-10 22:37

probabil pt un pret foarte mic, pt ca masina sta acolo de cel putin 1 an jumate

tribeca 07-10-10 21:52

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 3708109)
de ce vrei neaparat solenza aia ? sunt destule solenze de vanzare

probabil ca aia daca sta de 1 an acolo, nu are km prea multi la bord. totusi ma gandesc daca nu o fi aparut rugina.....

B-99-SAA 07-10-10 21:59

Sincer, mi se pare o discutie inutila si o cauza pierduta... O masina care sta de 1 an jumate sau 2 pe bara, motoru poate trebuie refacut, multe chestii ar trebui inlocuite (consumabile, bucsi, pivoti, si diverse care mai apar pe drum), rugina probabil a dat in ea... si pentru ce? Pentru 300-400 euro care ii scutesti, si de fapt muncesti de-ti sar capacele si poate nici nu iese cum vrei tu... In fine, cum a zis si colegu mai sus, sunt ogramada de Solenze de vanzare si chiar pomana unele, pe criza asta....

All times are GMT +2. The time now is 15:02.

- Copyright 2026 4Tuning