![]() |
Masina Mea BC 92 BDG
6 Attachment(s)
Salut! dupa multe pagini citite ale acestui forum m-am decis sa va prezint si eu dacia mea:D...este o dacia 1310 an 97' albastru metalizat...acum este in lucru...am lucrat f mult timp la ea de prin martie mai exact deoarece am stat prost cu banii si cu timpul pt k sunt elev si na...greu cu banii la 40 de lei pe luna ce sa ceri:))insa eu zic ca va iesi ceva frumos ramane de vazut ce veti spune si voi...gata cu palavrageala sa pun poze!!
De aici am inceput!? |
Re: Masina Mea BC 92 BDG
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sa pun si o poza de actualitate:D insa pana aici am avut de tras nu gluma...
|
Interesant botul!
Fă şi tu nişte poze mai clare. |
Bara aia este prea rotunda pentru cn3 care este patratoasa!, pana acum totul ok, spor la treaba!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Ai putea schimba usile fata cu unele care au reglaj la oglinzi de pe interior!
Bratele de la stergatoare fa-le negre! Cumva bara fata este unita cu aripile? |
Interesanta bara fata insa parca e prea iesita inafara,distanta de la grila dintre faruri la extremitatea frontala a spoilerului fata.Bafta in ceea ce vrei sa realizezi cu masina...
|
Quote:
interesanta bara, de ce masina e..? |
Quote:
si apropo...mie imi place cum ii sta cu bara...inceputul pare foarte promitator...asa ca bafta in continuare...!!!! |
Frumoasa masina! mai fa si tu poze la ea clare si din toate unghiurile....la partea din spate ce ai lucrat??
|
4 Attachment(s)
Quote:
Bratele de la stergatoare le voi face negre Bara fata nu am unit'o din 2 motive: 1: Iarna daca va fi zapada mare si bara mea e cam joasa o voi da jos sa o pun pe aia stock doar pe timpul iernii; si 2: Imi era teama sa nu crape chitul la incheiere akolo intre bara si aripa k bani de fibra nu mai am:O... |
Quote:
|
Quote:
|
jantele asa raman sau le schimbi ca parca nu dau prea bn cu albastrul ala,parerea mea,si daca nu ii schimbi toba macar pune-i un tips ca zici ca are un bat in fund...in rest e ok masina...bafta cu ea..
|
Quote:
|
folia se pune pe interior si dai cu solutie si pe geam si pe folie...stiu pe cineva care a dat cu din ala de spalat geamuri si i sa prins foarte bine...daca gresesc cu ceva scuze
|
Quote:
Folia se pune pe interior şi pe partea lipicioasă (cea de pe care dezlipeşti folia protectoare) se pulverizează cu apă (la fel şi geamul). Nu te grăbi! |
Quote:
si legat de jante...sunt singurele care nu imi plac la masina...mai bine fa-le albe fara albastru...!!! |
ADJUDECAT! :lol: jantele le voi face albe...nici mie nu prea imi placeau cu buza albastra...face sa para janta mai mica...cand voi avea timp le voi face albe total...la toba nu vreau sa dau 50 de lei pe un r*h*t de tips care valoreaza cat o jumatate de toba aproape...asa k o voi lasa asa pana voi lua o toba sport
|
Manerele cromate schimba-le cu unele negre de plastic.
Incearca sa ii dai un polish la masina sa prinda ceva luciu , din poze nu pare a avea mare luciu. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
in legatura cu polishul...nu stiu ce sa zic...ala de care facea reclama la tv e foarte bun....am avut eu si tine bine,,,numai ca la tine daca masina e proaspat vopsita nu cred ca ii bun ca polishul iti mananca din lac si din vopsea...mai bine ai incerca cu o ceara sau ceva numai de lustruit!!!acuma orienteaza-te si tu |
Quote:
|
Va rog frumos sa imi dati un sfat.. Vreau sa imi inegresc stopurile doar semnalizarea si marsarierul... am lac si vopsea neagra dar am si folie 70% super dark black. din astea doua cu care credeti ca e mai bn sa le fac?ms anticipat:D
|
pune mana si i-ati un spray pentru stopuri ca e foarte bun...eu cu asta mi-am dat pe ale mele si arata super + ca atunci cand semnalizez sau pun frana se vede culoarea normala a fiecarui bec adica galben semnalul si rosu pe celelalte,nu negru...bafta
|
Quote:
Folia aia pe care o ai, este prea intensă şi nu se va mai vedea nimic. |
Quote:
|
Ceva noutati despre masina?:D
|
deocamdata mai nimic:D km si cam atat:D
|
frumos proiectu , numai ca jantele , raman asa sau ai alt gand ? In rest ce sa zic , arata bine , culoare e super , bafta incontinuare! Esti din Bacau ?
|
jantele sunt acum alb total. bani de trecere la 4 prez n'am sa nu mai zic de jante:)) poate cu timpul vor veni si ele, Da sunt din Bacau, Onesti:-P
|
Poate ne vedem prin Bacau cand ai drum :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mai urc si eu niste poze super extra neclare:))de dragul topicului
|