Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina Mea BC 92 BDG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/199868-masina-mea-bc-92-bdg.html)

BC 92 BDG 20-07-10 11:00

Masina Mea BC 92 BDG

6 Attachment(s)
Salut! dupa multe pagini citite ale acestui forum m-am decis sa va prezint si eu dacia mea:D...este o dacia 1310 an 97' albastru metalizat...acum este in lucru...am lucrat f mult timp la ea de prin martie mai exact deoarece am stat prost cu banii si cu timpul pt k sunt elev si na...greu cu banii la 40 de lei pe luna ce sa ceri:))insa eu zic ca va iesi ceva frumos ramane de vazut ce veti spune si voi...gata cu palavrageala sa pun poze!!

De aici am inceput!?

BC 92 BDG 20-07-10 11:02

Re: Masina Mea BC 92 BDG

Quote:

Originally Posted by BC 92 BDG (Post 3530513)
Salut! dupa multe pagini citite ale acestui forum m-am decis sa va prezint si eu dacia mea:D...este o dacia 1310 an 97' albastru metalizat...acum este in lucru...am lucrat f mult timp la ea de prin martie mai exact deoarece am stat prost cu banii si cu timpul pt k sunt elev si na...greu cu banii la 40 de lei pe luna ce sa ceri:))insa eu zic ca va iesi ceva frumos ramane de vazut ce veti spune si voi...gata cu palavrageala sa pun poze!!

De aici am inceput!?

scz de claritatea pozelor:|

BC 92 BDG 20-07-10 11:12

1 Attachment(s)
Sa pun si o poza de actualitate:D insa pana aici am avut de tras nu gluma...

andi_cimpean 20-07-10 14:19

Interesant botul!

Fă şi tu nişte poze mai clare.

Ingerasul99 21-07-10 21:42

Bara aia este prea rotunda pentru cn3 care este patratoasa!, pana acum totul ok, spor la treaba!

BC 92 BDG 23-07-10 23:24

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3533988)
Bara aia este prea rotunda pentru cn3 care este patratoasa!, pana acum totul ok, spor la treaba!

multumesc! bara stiu ca vine un pic "ciudat" insa nu am avut alta alternativa decat sa ii pun o prelungire la aia stock si am zis k parca da mai bine asta...

Ingerasul99 24-07-10 00:24

Ai putea schimba usile fata cu unele care au reglaj la oglinzi de pe interior!
Bratele de la stergatoare fa-le negre!
Cumva bara fata este unita cu aripile?

adi.schumi_tm 24-07-10 18:54

Interesanta bara fata insa parca e prea iesita inafara,distanta de la grila dintre faruri la extremitatea frontala a spoilerului fata.Bafta in ceea ce vrei sa realizezi cu masina...

Sonny™ 25-07-10 21:03

Quote:

Originally Posted by BC 92 BDG (Post 3538742)
multumesc! bara stiu ca vine un pic "ciudat" insa nu am avut alta alternativa decat sa ii pun o prelungire la aia stock si am zis k parca da mai bine asta...

interesanta bara, de ce masina e..?

andutzu85 26-07-10 10:36

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3542100)

seamana a octavia sau suberb cred...!!!

si apropo...mie imi place cum ii sta cu bara...inceputul pare foarte promitator...asa ca bafta in continuare...!!!!

Cosmin-SNR 26-07-10 16:38

Frumoasa masina! mai fa si tu poze la ea clare si din toate unghiurile....la partea din spate ce ai lucrat??

BC 92 BDG 27-07-10 09:33

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3538828)
Ai putea schimba usile fata cu unele care au reglaj la oglinzi de pe interior!
Bratele de la stergatoare fa-le negre!
Cumva bara fata este unita cu aripile?

Din pacate de acum nu le mai pot schimba deoarece masina este vopsita insa am pus oglinzi cu reglaj interior adica fara reglaj am luat doar oglinzile si le-am facut un suport vezi in atach:D
Bratele de la stergatoare le voi face negre
Bara fata nu am unit'o din 2 motive: 1: Iarna daca va fi zapada mare si bara mea e cam joasa o voi da jos sa o pun pe aia stock doar pe timpul iernii; si 2: Imi era teama sa nu crape chitul la incheiere akolo intre bara si aripa k bani de fibra nu mai am:O...

BC 92 BDG 27-07-10 09:34

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3542100)

Bara este de Fiat Albea penultimul model parca..

BC 92 BDG 27-07-10 09:35

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3543892)
Frumoasa masina! mai fa si tu poze la ea clare si din toate unghiurile....la partea din spate ce ai lucrat??

la spate m'am descurcat cu ce am avut:D uite in ultima poza din atach

cozmin23 27-07-10 09:40

jantele asa raman sau le schimbi ca parca nu dau prea bn cu albastrul ala,parerea mea,si daca nu ii schimbi toba macar pune-i un tips ca zici ca are un bat in fund...in rest e ok masina...bafta cu ea..

BC 92 BDG 27-07-10 09:41

Quote:

Originally Posted by BC 92 BDG (Post 3545304)
la spate m'am descurcat cu ce am avut:D uite in ultima poza din atach

App am o mare rugaminte la voi:O Am cumparat folie omologata pt geamurile laterale spate si luneta...acum am nevoie de niste instructiuni cum sa o pun pe pachet scrie ca merge cu o solutie anume pentru folie care trebuie pulverizata pe geam si partea lipicioasa a foliei apoi dupa ce le pui una peste alta sa tragi cu o racleta sa iasa surplusul ala si sa se lipeasca:|....deci eu vreau sa stiu in primul rand pe ce parte sa pun folia pe interior sau ext.?aaa acolo la instructiuni mai scrie si ca se poate da cu sampon pentru copii:lol:in lipsa solutiei speciale...dati'mi si mie niste detalii cum ati pus voi daca ati pus folie...

cozmin23 27-07-10 09:44

folia se pune pe interior si dai cu solutie si pe geam si pe folie...stiu pe cineva care a dat cu din ala de spalat geamuri si i sa prins foarte bine...daca gresesc cu ceva scuze

andi_cimpean 27-07-10 10:11

Quote:

Originally Posted by BC 92 BDG (Post 3545326)
App am o mare rugaminte la voi:O Am cumparat folie omologata pt geamurile laterale spate si luneta...acum am nevoie de niste instructiuni cum sa o pun pe pachet scrie ca merge cu o solutie anume pentru folie care trebuie pulverizata pe geam si partea lipicioasa a foliei apoi dupa ce le pui una peste alta sa tragi cu o racleta sa iasa surplusul ala si sa se lipeasca:|....deci eu vreau sa stiu in primul rand pe ce parte sa pun folia pe interior sau ext.?aaa acolo la instructiuni mai scrie si ca se poate da cu sampon pentru copii:lol:in lipsa solutiei speciale...dati'mi si mie niste detalii cum ati pus voi daca ati pus folie...

Îţi recomand apă normală şi să foloseşti un prosop şi nu o racletă pentru că vei zgâria folia.
Folia se pune pe interior şi pe partea lipicioasă (cea de pe care dezlipeşti folia protectoare) se pulverizează cu apă (la fel şi geamul).

Nu te grăbi!

andutzu85 27-07-10 11:16

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3545386)
Îţi recomand apă normală şi să foloseşti un prosop şi nu o racletă pentru că vei zgâria folia.
Folia se pune pe interior şi pe partea lipicioasă (cea de pe care dezlipeşti folia protectoare) se pulverizează cu apă (la fel şi geamul).

Nu te grăbi!

exact asa cum spune si andi...asa am pus-o si eu...
si legat de jante...sunt singurele care nu imi plac la masina...mai bine fa-le albe fara albastru...!!!

BC 92 BDG 27-07-10 12:21

ADJUDECAT! :lol: jantele le voi face albe...nici mie nu prea imi placeau cu buza albastra...face sa para janta mai mica...cand voi avea timp le voi face albe total...la toba nu vreau sa dau 50 de lei pe un r*h*t de tips care valoreaza cat o jumatate de toba aproape...asa k o voi lasa asa pana voi lua o toba sport

Ingerasul99 27-07-10 18:58

Manerele cromate schimba-le cu unele negre de plastic.
Incearca sa ii dai un polish la masina sa prinda ceva luciu , din poze nu pare a avea mare luciu.

andutzu85 27-07-10 19:35

Quote:

Originally Posted by BC 92 BDG (Post 3545660)
ADJUDECAT! :lol: jantele le voi face albe...nici mie nu prea imi placeau cu buza albastra...face sa para janta mai mica...cand voi avea timp le voi face albe total...la toba nu vreau sa dau 50 de lei pe un r*h*t de tips care valoreaza cat o jumatate de toba aproape...asa k o voi lasa asa pana voi lua o toba sport

la dacie orice toba i-ai pune are acelasi sound specific...indiferent de toba pe care o alegi....daca vrei sa nu cheltuiesti prea mult fa-ti una home made...din tabla sau inox...eu asa am avut pe batranioara si suna binisor!!!!numai ca la un moment dat o sa te zapaceasca si o sa revii la originala inapoi cu tips:lol::lol::lol:

BC 92 BDG 27-07-10 19:54

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3546571)
Manerele cromate schimba-le cu unele negre de plastic.
Incearca sa ii dai un polish la masina sa prinda ceva luciu , din poze nu pare a avea mare luciu.

Masina are luciu insa este prafuita in poze ca o tin in garaj de vre-o 2 saptamani de cand este vopsita..si totusi i'asi da si un polish stii cumva pe la cat duce pretul? la polish k manopera o fac eu:D

BC 92 BDG 27-07-10 19:56

Quote:

Originally Posted by andutzu85 (Post 3546671)
la dacie orice toba i-ai pune are acelasi sound specific...indiferent de toba pe care o alegi....daca vrei sa nu cheltuiesti prea mult fa-ti una home made...din tabla sau inox...eu asa am avut pe batranioara si suna binisor!!!!numai ca la un moment dat o sa te zapaceasca si o sa revii la originala inapoi cu tips:lol::lol::lol:

Nu stiu ce sa zic...am auzit niste tobe sport puse pe dacii care sunau chiar bn:???:oricum asta e cam ultimul amanunt care ma intereseaza:D

andutzu85 27-07-10 22:20

Quote:

Originally Posted by BC 92 BDG (Post 3546699)
Nu stiu ce sa zic...am auzit niste tobe sport puse pe dacii care sunau chiar bn:???:oricum asta e cam ultimul amanunt care ma intereseaza:D

asa si trebuie...gasesti u un tips mai ieftin sa ii pui pana atunci..
in legatura cu polishul...nu stiu ce sa zic...ala de care facea reclama la tv e foarte bun....am avut eu si tine bine,,,numai ca la tine daca masina e proaspat vopsita nu cred ca ii bun ca polishul iti mananca din lac si din vopsea...mai bine ai incerca cu o ceara sau ceva numai de lustruit!!!acuma orienteaza-te si tu

BC 92 BDG 28-07-10 07:31

Quote:

Originally Posted by andutzu85 (Post 3547017)
asa si trebuie...gasesti u un tips mai ieftin sa ii pui pana atunci..
in legatura cu polishul...nu stiu ce sa zic...ala de care facea reclama la tv e foarte bun....am avut eu si tine bine,,,numai ca la tine daca masina e proaspat vopsita nu cred ca ii bun ca polishul iti mananca din lac si din vopsea...mai bine ai incerca cu o ceara sau ceva numai de lustruit!!!acuma orienteaza-te si tu

Ms de sfat ma voi duce sa ma interesez la magazine.

BC 92 BDG 02-08-10 15:58

Va rog frumos sa imi dati un sfat.. Vreau sa imi inegresc stopurile doar semnalizarea si marsarierul... am lac si vopsea neagra dar am si folie 70% super dark black. din astea doua cu care credeti ca e mai bn sa le fac?ms anticipat:D

cozmin23 02-08-10 16:01

pune mana si i-ati un spray pentru stopuri ca e foarte bun...eu cu asta mi-am dat pe ale mele si arata super + ca atunci cand semnalizez sau pun frana se vede culoarea normala a fiecarui bec adica galben semnalul si rosu pe celelalte,nu negru...bafta

andi_cimpean 03-08-10 13:25

Quote:

Originally Posted by BC 92 BDG (Post 3559270)
Va rog frumos sa imi dati un sfat.. Vreau sa imi inegresc stopurile doar semnalizarea si marsarierul... am lac si vopsea neagra dar am si folie 70% super dark black. din astea doua cu care credeti ca e mai bn sa le fac?ms anticipat:D

Vopea (puţină, faci treaptat treaba) + Lac.

Folia aia pe care o ai, este prea intensă şi nu se va mai vedea nimic.

BC 92 BDG 03-08-10 14:06

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3561222)
Vopea (puţină, faci treaptat treaba) + Lac.

Folia aia pe care o ai, este prea intensă şi nu se va mai vedea nimic.

Ms de sfat!:D

tomita 28-10-10 12:57

Ceva noutati despre masina?:D

BC 92 BDG 04-11-10 17:36

deocamdata mai nimic:D km si cam atat:D

Cosminel HAD 05-11-10 19:36

frumos proiectu , numai ca jantele , raman asa sau ai alt gand ? In rest ce sa zic , arata bine , culoare e super , bafta incontinuare! Esti din Bacau ?

BC 92 BDG 06-11-10 06:35

jantele sunt acum alb total. bani de trecere la 4 prez n'am sa nu mai zic de jante:)) poate cu timpul vor veni si ele, Da sunt din Bacau, Onesti:-P

Cosminel HAD 06-11-10 09:32

Poate ne vedem prin Bacau cand ai drum :D

BC 92 BDG 06-11-10 21:14

Quote:

Originally Posted by Cosminel HAD (Post 3789118)
Poate ne vedem prin Bacau cand ai drum :D

cu mare placere...te voi anunta cand voi trece

BC 92 BDG 09-11-10 17:52

4 Attachment(s)
Mai urc si eu niste poze super extra neclare:))de dragul topicului

BC 92 BDG 09-11-10 17:53

Quote:

Originally Posted by BC 92 BDG (Post 3798470)
Mai urc si eu niste poze super extra neclare:))de dragul topicului

a 3-a poze e mai veche inainte de a face cv la ea iar ultima e mai recenta doar joantele sunt vopsite alb total akm

Cosmin-SNR 09-11-10 18:09

Quote:

Originally Posted by BC 92 BDG (Post 3798475)
a 3-a poze e mai veche inainte de a face cv la ea iar ultima e mai recenta doar joantele sunt vopsite alb total akm

de pe ce masina este bara fata? Frumoasa masina :D da bara spate las-o simpla, ca arata mult mai bine asa :D

BC 92 BDG 09-11-10 18:18

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3798515)
de pe ce masina este bara fata? Frumoasa masina :D da bara spate las-o simpla, ca arata mult mai bine asa :D

bara fata este de fiat albea, bara spate stiu k arata cam urat si eu asi lasa'o simpla dar sa vad cum fac pt ca va trebui sa o revopsesc daca ii dau jos prelungirea aia..

All times are GMT +2. The time now is 00:07.

- Copyright 2026 4Tuning