![]() |
Idei de vacanta!
Idei de excursii de locuri unde sa ne petrecem vacanta de vara! locatii exotice sau mai putin exotice si scumpe si ieftine! ;) sa ne facem fiecare cate o idee! :)
|
Re: Idei de vacanta!
Hmmm... Pentru mare, cu toate ca nu prea ne convine noua romanilor, recomand Albena, in Bulgaria. Ieftin, curat, buna mancare :D plaja buna, servicii excelente.
Iar pentru petrecareti, Nisipurile de Aur, la vreo 40 de km de Albena(parca). |
Spania - Aldaia , Alaquas , acolo am stat, m-a spart, e alta lume , deci , pur si simplu ai senzatia ca ai ajuns pe alta lume ;)
As vrea sa-mi petrec restul vietii acolo , o singura chestie ar mai fii de spus, si singurul motiv ptr care nu m-as duce, ca as simti lipsa anonimilor... si deci , nu as ramane acolo ptr totdeauna decat daca ar ramane si ei .. anyway , e superb , Spania ... mi-a placut la nebunie |
Vacanta asta as vrea sa merg in Tunisia , Maroc , Egipt...pe acolo ... n`am fost....a fost cineva? Detalii pls
|
vezi pe www.christiantravel.ro ...super oferte, chiar dak majoritatea nu sunt pe site, dak dai un mail cu cam ce ai vrea se pot face si "custom" cu exact ceea ce doresti ;) doar k e din constanta agentia :rolleyes2
obraznick...am fost in tunisia si e foarte oarte tare, e total altfel de ceea ce stiu europenii, si oamenii si mancarea si decorul..si in plus conditii super bune la pret mic, mai mult e avionu pana acolo:rolleyes2 |
Pai asta voiam eu , ca oferte am , pareri ale celor care au fost pe acolo
|
pe 1 august,dupa admitere .. destinatia IbiZa ! Ma duc sa`l caut pe Dezbracatu` :))))
|
merita ibiza...dar cam usturator din cate stiu :rolleyes2
|
nu ii nimeni cu muntele peaici ?:D .. sincer eu as trage un hike de vreo 10 zile prin fagaras si apoi poate peafara dar tot la munte ...
|
mi se pare inutil muntele vara...mergi la deal k sa cobori la vale :rolleyes2 iarna eu sunt cu schiu si imi place la munte, da vara e degeaba
tot marea e cea mai tare... |
hahaha eu sunt cu muntele..pe langa mare... dar imi place cu masina,bicicleta,ATv ... nu prea imi place pe jos tot timpu' cu cortu e super dar cu conditzia sa nu vina ursu peste tine :lol:
|
Quote:
|
tuningboy, sunt de acord cu tine... 7 zile cu cortu ... si nu te plictisesti...si de urs....n-ai frica k nu vine dak lasi focul aprins peste noapte:D:D... la munte mi se pare ca ai mult mai multe alegeri in materie de distractie: catarari, drumetii, atv etc ... pe cand la mare...plaja & drinkin' :P, nu zic k nu ii fain la mare...doar ca ii mai fain la munte..
|
.....eu zik sa mereti in vacanta afara dak va permite buzunaru si dak aveti pasaport scoruri mai bune servici mai bune si conditii nu vrajeala....;)
|
devil..in afara e cum zici tu.. scoruri mai mici la cazare si astea..dar nu uita ca ai sa vrei sa iei ceva tzoale de acolo.. si alte cacaturi ...astea costa ca dor nu ajungi in fiecare zi acolo ... parerea mea
|
Da dar cand iesi afara nu-ti mananci de sub fund .... parerea mea ... nu te zgarcesti la orice....daca tot te duci....merita sa intri putin in atmosfera locurilor de acolo intr-un fel sau altul...
|
Quote:
|
fetele..nu-s o probl nicaieri..doar ca-s mai uratele :-) in spania,unele vin ele la tine..asa ca..it`s ok..:-) vara asta,tenerife..cam spooky,dar merita..:-P ca destinatia afara,la munte,elvetia e superba..;) si austria e dragutza,si mai aproape.dar si la noi in tara,sunt o gramada de locuri f frumoase la munte,care merita din plin vazute!la mare..mai putin..:rolleyes2
|
asa e..pt munte austria, elvetia si italia fac toti banii, mai ales pt schi, nu se compara cu romania la partii si la facilitatile de pe partie, e ca in filme...nu se poate descrie....pacat ca faci 2 zile cu masina pana acolo, ca nu poti sa iei avionul cu schiurile si claparii dupa tine :evil: ..dar merita
si ca preturi cazarea e la fel ca intr-un hotel decent de 3* in poiana, da cu conditii mult mai bune...mancarea, drumul (benzina, carte verde etc.) scumpesc afacerea...dar repet merite fiecare eurocent :lol: ;) cat despre fete parca sunt mult mai deschise decat la noi..pt ca sunt pe teritoriu neutru nici la ele acasa nici la noi :rolleyes2 asa k profitati :lol: 8) |
Quote:
....crede`ma k afara agazti mult mai usor k la noi.....akolo nu e lumea asa pretentioasa ....ideea e sa gasesti ceva pe gusturile tale dak erai fata aveam ce sa iti recomand da k baiat nu pot sa iti zik dekat , k in marea britanie te nenorocesti dak te duci ....suta de kg la fete e ceva destul de obisnuit ..... |
Quote:
....pana la urma pleci? :lol: dormi pe drum sau bei? sa ma anunti k sa stiu ce rugaciuni sa iti dau sa iti faca la biserik :twisted: ce vak sunt..... |
Vara asta iau ca destinatie Halkidiki,in grecia prin septembrie!! De fapt ma fredoneaza fata la cap sa merem!! Numa ca io mi`as skimba tubu din portbagaj!!!! nasoala meserie!! in fine orikum cred ca ma duk !nu`i skump ! mai skump m`ar costa la mamaia 10 zile!! iar de fete ce sa va zik celor singuri!! p`afara toata lumea stie engleza! si prin grecia!! plus ca la noi is o gramada de m****e si figurante!! asa ca omu` cu topiku daca vrei grecia vara asta ia`ti zboru in halkidiki!! vreo 250 euro 10 zile avion alea alea 3 mese si stai la 3 stele + o zi la salonik! merita banu numa sa stai cu curu`n apa aia super albastra si curata!!!
|
3 Attachment(s)
ceva poze . . .
|
HMM...interesting ideea cu halkidiki:twisted: ...oricum..cu fetele era o gluma..dar se pare ca toti avem aprox aceeasi viziune despre ce se intampla acum la noi in tara :oops: :oops: ..am mai gasit in malta...ceva ff fain !! tre sa ma hotarasc pana nu apune soarele peste noi :lol:
|
adevaru e ca avem tara frumoasa dar nu e cine s`o arata la lume!! asa ca . . . asteptam pana cand avem si noi servicii cat de cat . . . . ca abia astept sa vad ziua aia cand o sa`ti vina la masa c****ii astia de ospatari tineri zambind kiar daca ei nu`si mai vad capu` de treburi,si n`o sa mai fii servit ca din c*r !!! dar se pare ca mai e mult pana akolo!!! orikum merita o oprire in viena sau in germania orikunde intr`un restaurant!!! si sa bei un suk!! te simti altfel in ciuda faptului ca cica`s mai reci ca noi! is mai reci ca nu se pupa atata!! dar . . . in fine!!! ai bani de vacanta? Du`te afara!! asat`i sfatu` meu!!!
|
Quote:
|
mercik de sfaturi! :D
|
5 Attachment(s)
Saptamana viitoare sper sa putem pleca si noi in concediu
Am ochit Costa del Sol - Spania ~ 600-650 de euro 4* 8zile/7nopti ori daca nu , am vazut ceva f interesant in Turcia , Lara Antalya .... Hotel LaresPark 5* + .... ultra all inclusive ~ 600-650 de euro 8zile/7nopti |
ioi ca nu m`as duce`n turcia ! nush de ce ! :P
|
Quote:
....hahahhahaha :lol: dupa cate ai patit somnifere iti mai trebuie ......sa imi iei ceva de akolo si sa mi`l aduci k sa ai motiv sa mai vi la mare :-P .... |
salutari din Antalya . E bine aici . scoruri relativ mıcı . Servicii ıreprosabıle , doar ca nu prea ma pot obısnuı cu tastatura asta , e aıurea rau
|
ahahhaha...si cum draq n-ai vazut tu elicopeteru' prabusit nu stiu degeaba degeaba traiesti:lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:47. |
- Copyright 2026 4Tuning