![]() |
Inca un accident
6 Attachment(s)
Ieri la Sfantu Gheorghe, persoana care detinea motocicleta ia dat unui prieten motocicleta si acesta a intrat in curba cu viteza mare si a intrat in stalp cu ea.
|
Re: Inca un accident
si omu..omu a patit ceva? da-o draq de motociclete ...
|
Omu a murit, doar ce vroiai sa pateasca daca a intrat frontal in stalp.
|
naspa..sorry pt el.... se mai si supravietuieste nu e obligatoriu sa mori;)
|
si acel prieten ... care coinducea motocicleta avea permis categoria A ?
ca dak nu e cam nasol ... nu ca asa nu ar fi ... srry pt cele intamplate ... |
Pai si daca nu avea A ce mai conteaza ? Ce crezi ca ii mai face dosar post-mortem ? Sau ca il amendeaza ? Oricum pacat de el si de bike.
|
pai ... legislatzia zice ca si ala care da masina .. respectiv moocicleta la unu fara permis .. in cazu asta A ... are dosar penal .. sau asa ceva ...
|
pacat tot mai multi is....
|
R.I.P... Condoleante familiei si celor apropiati....
|
R.I.P , Condoleante
P.S : no offence dar omu daca nu stia sa "o calareasca" si sa o stapaneasca de ce l-a mancat in fund ?...doar ca sa se dea mare ? |
Dumnezeu sa-l odihneasca .. vara continua .. rugati-va sa nu mai vedem asemenea accidente ..
|
si asta e doar inceputul verii. Dumnezeu sa'l odihneasca in pace
|
Quote:
|
si accidentul asta l-am vazut,singuri morti care i-am vazut au fost motociclisti...R.I.P!
|
R.I.P condoleante familiei
|
Dumnezeu sa-l ierte si condoleante familiei...
apropo...cine era femeia aia in costum din pozele 2,3,4?...mama sa?:shock: |
R.I.P.
Este un mare pacat sa asistam la aja ceva din ce in ce mai des si sa stim ca suntem neputinciosi in fatza mortii iar in fata autoritatilor la fel. Si eu imi doresc sa incalec un motor ( calaresc o mopeda) dar din ce vad aici imi este frica sa ma plimb si cu "saracia" mea. Nu ma refer la accidentul asta dar in general cele datorate neatentiei in trafic. Aici mai intervine si lipsa de "cultura" moto ca sa zic aja ... La noi se promoveaza centura de zor eu cred ca in paralel cu centura sa promoveze si acest clip ... Este foarte sugestiv.... Cu totii meritam sa traim http://video.google.co.uk/videoplay?...cycle&hl=en-GB |
Mare pacat ca au lok atatea accidente din cauza vitezei excesive si neatentziei la volan....sau in acest caz la ghidon..;)
|
Condoleante :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning