Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Baston telescopic cu electrosoc (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/199542-baston-telescopic-electrosoc.html)

rizea.vlad 17-07-10 18:25

Baston telescopic cu electrosoc

Vreau sa imi iau si eu asa ceva, pana acum am avut unul normal, luat din Sir, dar l-am uitat intr-un hotel :oops: , acum vreau sa imi iau unul mai bun, si dispun de max 200lei, ce firme bune exista, k m-am saturat de porcarii, ala din Sir, dupa 2-3 folosiri se clatina varfu ca dreaqu. M-a ajutat foarte mult ala, de multe ori intimidare, dar de cateva ori chiar l-am folosit(numai eu stiu in ce cartier stau :sad:). Si vreau daca dau un ban sa iau unul de la o firma buna, si problema e ca nu cunosc niciuna, poate cunosteti voi?! Pana acum l-am gasit pe asta: http://www.atlantic-shop.ro/83,basto...lectrosoc.html ,e bun? Ma gandesc ca la asta cu electrosoc, e misto k cu cat e el mai mare, mai musculos, cu atat cade mai tare! :twisted: Stiu sa il folosesc, nu il flutur toata ziua, daca asta va ingrijoreaza!

Frizz 18-07-10 03:13

Re: Baston telescopic cu electrosoc

Bercea :lol: in ce cartier stai de iti trebuie asa ceva?

Oricum, eu am avut unul Made in Germany cu lanterna in cap. Nu mai retin numele, oricum eu am dat 50 € pe el.

Succes si ai grija.

rizea.vlad 18-07-10 09:12

Stau in Drumul Taberei(ne e ca Giulesti sau Rahova sau ...., dar e foarte aproape), iesi din bloc dai de tinai,drogati,betivi,boschetari, chiar acum 2-3 zile am auzit de un prieten care s-a intors acasa cu 3 coaste rupte :evil:
Tot cu electrosoc si al tau? Daca e, 50E pare ok pentru ceva de calitate.

mihai88 18-07-10 13:55

off:ce te iei de giulesti?giulesti nu rimeaza cu jungla
aici ti-o furi doar daca esti prost

la 14 ani iti trebuie electro cucu?:lol:
interesant.....:D

rizea.vlad 18-07-10 14:28

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 3526372)
off:ce te iei de giulesti?giulesti nu rimeaza cu jungla aici ti-o furi doar daca esti prost

la 14 ani iti trebuie electro cucu?:lol:
interesant.....:D

Stiu giulestiul, stiu ceva oameni acolo si stiu "obiceiurile" :-) si e cam jungla...

mihai88 18-07-10 20:11

:lol::lol::lol::lol::lol:
eu stau in mijlocul giulestiului si te pot asigura ca nu e deloc jungla
tare as fi curios ce oameni cunosti si ce obiceiuri sunt

da PM ca m-ai facut curios :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

mitza mtb 18-07-10 23:52

Si eu stau in Rahova , si in afara de daia mai mari care fac " glume glumete " de tine , nu prea e cu bataie si dastea .. + ca aia smecheri care se stiu , chiar nu se baga in seama cu lumea si vorbesc frumos , nu sunt .. " ba asta , eo's sm3k3r si b4z4t ;) "

Whatever, nu e considerat arma alba bastonu ?

StoRo 19-07-10 12:20

Mai nu e jungla acolo cine sti ce probleme ai tu sau ce te face sa crezi ca ai fi o tinta. Dar oricum un baston deala merita ca e bun si practic:)).

skoda boy 19-07-10 13:31

Un baston telescopic nu te ajuta sa devii Bob Sapp .Daca esti prost iei bataie si cu pistolul in mana ;)

rizea.vlad 19-07-10 20:13

NU sunt tantalau, nu mi-am luat-o niciodata, dar daca sar 3 nebuni pe tine, ce mai faci, ii iei la bataie pe fiecare in parte, asa daca il prjesti pe unu, se retrag toti, eu bantui giulesti, ferentari, rahova la 3 noapte si vad ce spun, si bastonu ala e chiar folosito.

ON: Ce firme bune de bastoane telescopice cu prajitor stiti , ca pana luni vreau sa comand unul!

mihai88 19-07-10 20:18

nu ma pot abtine:lol:

tu la 14 ani "bantui" prin giulesti,ferentari,rahova?:lol::lol::lol:
nu vb de ferentari si rahova pentru ca nu am treaba acolo
dar un lucru iti pot spune,la ora 3 noaptea se doarme in giulesti
...bine ca mai dai de 1 ratacit ,asta e peste tot

P.S:
lasa draq bastoanele ca te prinde jandarmeria si o sa te faca aia sa te ca3I invers

rizea.vlad 19-07-10 21:54

Data viitoare cand mai dau prin giulesti seara iti filmez, sa vezi ce e la 2-3! Populatie, dar tu zici ca nu vezi decat 1, dar ce drq crezi ca stam si in mijlocu strazii si asteptam mascatii sa ne ia pe sus, e te inseli.

turbonettaİ 19-07-10 22:52

Ce dilema existentiala ai tu... ce fel de baston sa iti cumperi...
Eu iti recomand sa faci ceva mult mai constructiv decat sa cutreieri seara prin cartiere, spre ex citeste o carte.
So... micule Bercea, stai linistit:lol:.

PS: da-mi si mie nr tau de tel... in caz ca am probleme, sa vii cu bastonul ala fermecat

rizea.vlad 20-07-10 11:37

Ma doare capu, carti, carti si iar carti, am invatat, am intrat la liceu, acum e vacanta, m-am decis pana la urma la o firma deja l-am comandat, si am garantie 2 ani :o(Made in Germany). 207 lei cu tot cu transport

dragos002 20-07-10 15:03

Mai degraba iti mai strangeai bani si iti luai un pistol :)):lol::lol:

rizea.vlad 20-07-10 16:52

Ce drq sa fac cu un pistol de jucarie, app stiu pe cineva are un pistol de airsoft si chiar doare porcaria aia(daca la ala te referi).

andi_cimpean 23-07-10 10:26

Ţine-te de şcoală!
Vorbeşte respectuos cu oamenii din jurul tău!

Dacă le respecţi pe astea două nu îţi trebuie baston.

mitza mtb 23-07-10 15:19

Ia zi boss , ai intrat in Lovinescu ? ( Vlad )

StreetStyle22 23-07-10 15:31

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3537213)
Ţine-te de şcoală!
Vorbeşte respectuos cu oamenii din jurul tău!

Dacă le respecţi pe astea două nu îţi trebuie baston.

Toti au probleme,toti is atacati pe strada....Hai nu o mai arde in impresii pe forum,la 14 ani sa ti-o iei in bot aiurea,e doar daca esti bagator de seama prost si fara bun simt si ai fost crescut de animale,nu de parinti.
Nu cred ca se leaga nimeni de tine,decat daca vorbesti a proasta.

rizea.vlad 25-07-10 19:29

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 3537828)
Ia zi boss , ai intrat in Lovinescu ? ( Vlad )

Am intrat, la mate-info. Dar beleaua e ca nu stiu pe nimeni acolo, stiu in PTTR, in Cuza si Moisil !:D

P.S. Daca mergeti in fuckuing beach, sa evitati hotelul Chaika, detalii pe PM!

Si ca sa fiu si on-topic, bastonul trebuie sa soseasca zilele astea.

mitza mtb 26-07-10 01:36

Quote:

Originally Posted by rizea.vlad (Post 3541897)
Am intrat, la mate-info. Dar beleaua e ca nu stiu pe nimeni acolo, stiu in PTTR, in Cuza si Moisil !:D

P.S. Daca mergeti in fuckuing beach, sa evitati hotelul Chaika, detalii pe PM!

Si ca sa fiu si on-topic, bastonul trebuie sa soseasca zilele astea.

Poate picam amandoi in clasa :) . Tot la mate-info am intrat.

Dodo_998 26-07-10 02:48

Pe giulesti pe la pod pe acolo e jale. Cunosc acolo pe cineva si stiu.. Abia asteapta baietii sa treaca cineva pe acolo. Chiar aseara stateam acolo cu cineva si dintr-o data aud tipete.. Cand ma uit, se bateau vreo 4-5 :)

rizea.vlad 08-08-10 18:40

Azi mi-am luat "jucaria" :twisted:

radu.3 09-08-10 10:13

Mai bine te apucai de lupte libere sau ceva sport de contact. Cum crezi ca arata un copil de 14 ani cu venele dilatate[parca asta vroiai pe alt topic] si cu un baston mergand pe strada?

Penibil, iti spun eu...durule :lol:

22VIN 09-08-10 15:35

Am si eu un dispozitiv normal cu electrosoc (ca asta), il tin in usa de la masina, nu se stie cand am nevoie. Nu ma complic cu bate care-s considerate arme albe, ma gandeam sa-mi iau si permis de port-arma pentru pistol cu bile de cauciuc, dar e destul de complicata procedura. Pana acum nu l-am folosit decat ca sa-mi sperii prietenii, fug de mananca pamantul cand il vad si il aud :lol:. Plus ca-i bun pentru lanterna destul de puternica pe care o are in cap. Am dat doar 80ron pe el, dar suna al naibii de amenintator cand apesi butonul de electrosoc.

rizea.vlad 09-08-10 15:39

Al tau e misto ca are si arcul acela electric in cap si ala sperie cel mai mult , la mine doar se aude :lol:

@Radu Pai il tin in buzunar si nu se vede, venele inca nu sunt dilatate destul, deci nu arat penibil :-P

22VIN 09-08-10 15:57

Quote:

Originally Posted by rizea.vlad (Post 3574136)
Al tau e misto ca are si arcul acela electric in cap si ala sperie cel mai mult , la mine doar se aude :lol:

@Radu Pai il tin in buzunar si nu se vede, venele inca nu sunt dilatate destul, deci nu arat penibil :-P

E de 1500KVolti, asta presupun ca inseamna 1.5mil volti.
Demonstratii:
1milion volti: https://www.youtube.com/watch?v=evUby...eature=related
tot 1mil volti pe un gandac:lol:: https://www.youtube.com/watch?v=IeWy_...eature=related
1.5mil volti: https://www.youtube.com/watch?v=3exLmIM1taQ
https://www.youtube.com/watch?v=hqnlq...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=04v4NaUwDR4 (asa face si al meu, pe viu e chiar de speriat)
2mil: https://www.youtube.com/watch?v=hbFT5...eature=related

Ce e sub 1milion e mai mult de "keep back", ce e peste 1 milion, daca stii unde sa aplici socul, iti da timp suficient sa fugi. In clipurile de mai sus oamenii isi dau socuri scurte, cand te ataca cineva dai cat poti de lung:lol:.
Pe mine m-a fascinat mult ca dispozitiv, de mult vroiam sa iau unul.

rizea.vlad 09-08-10 20:47

Al meu e de 800KVolti, si la puterea asta, tot il descurajez si dupa il bat cu bastonu :twisted:

Frunza 09-08-10 21:11

salutare,am vazut subiectul si am zis sa-mi postez parerea.
Lucrez ca agent de paza dar parerea mea e ca mai bine te-ai descurca cu un sprey (mare preferabil,dar daca e mare o sa fie intrebari) si pe langa astea trebuie gandit ce anume deti la tine la un posibil control din partea politiei la anumite reclamatii,iar cu un spray asupra ta politia nu o sa-ti faca nimic decat niste declaratii.

Pentru a actiona cu electr. trebuie sa fi langa el.Sunt curios sa vad ce ai putea face cand unul de 130 de kg te prinde de maini :D

Ca avantaje(sprey),actionezi cu el pana la 3-3,5 m.:-)

Tzzantaru 09-08-10 21:43

Quote:

Originally Posted by rizea.vlad (Post 3574808)
Al meu e de 800KVolti, si la puterea asta, tot il descurajez si dupa il bat cu bastonu :twisted:

am tacut din gura pana acu , dar nu ma pot abtine.cand o sa dai de unu mai hotarat te bate cu bastonu ala in mana si dupa aia doar de amuzament te mai si curenteaza cu el.

22VIN 09-08-10 22:58

Quote:

Originally Posted by Frunza (Post 3574858)
Ca avantaje(sprey),actionezi cu el pana la 3-3,5 m.:-)

Da, dar din cate stiu despre spray-urile alea, freonul se duce destul de repede, deci s-ar putea sa te trezesti ca nu face niciun fas cand ai nevoie de el (in caz ca nu l-ai folosit cateva luni inainte).
Dar aparatul asta se mai descarca, daca te prinde momentul cu el descarcat, din nou, esti ca si batut. Te mai faci si de c*cat:lol:
Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 3574961)
am tacut din gura pana acu , dar nu ma pot abtine.cand o sa dai de unu mai hotarat te bate cu bastonu ala in mana si dupa aia doar de amuzament te mai si curenteaza cu el.

Ideea lui este ca, prin parait si arc electric sa-l sperie pe respectiv. Si crede-ma ca face urat. Daca nu se sperie ai 2 variante:
- ori stii sa te misti rapid si il curentezi
- daca esti unul de-ala de se sperie si de umbra lui mai bine fugi, ca vorba ta, ti-l ia, te bate cu el si te si curenteaza
Asta e valabil si pentru bate, cutite, daca nu stii sa le folosesti mai bine nu te bagi, ca s-ar putea sa ti-o iei chiar cu armele tale.

M-am uitat acum pe aparatul meu si vad ca e de 1.8 mil Volti, nu 1.5.

rizea.vlad 09-08-10 23:08

Eu nu sunt vreun fraier sa nu pot sa il bat pe unu, dar daca se pen 4-5 pe mn ce fac...am avut baston, stiu sa il folosesc, doar ca unii suferinzi simt nevoia sa se dea mari in fata pizdelor si sa se ia de tine ca te vad singur, k daca e numai unu, il bat si fara baston. Spray am NATO scrie pe el, dar e frectie la picior de lemn, cu ala dadeam in clasa inainte sa vina profa de franceza care era alergica la toate plantele posibile si imposibile pe lumea asta.8)

Frunza 10-08-10 01:14

mai pe fata, asta incercam sa zic si eu :D

Frunza 10-08-10 01:15

Quote:

mai pe fata, asta incercam sa zic si eu :D

Tzzantaru 10-08-10 10:09

@Amphetamine : stiu ca face urat , are si vara-mea o caramida care curenteaza.face intr-adevar ca toti dracii.partea proasta la el e ca nu poti da decat de la 1m(sau depinde cat de lunga ai creanga) si daca nu te misti cum trebuie...e vai si amar

@Rizea : nu stiu cum e la voi in bucuresti acolo da in brasov a cam trecut "smardoiala" asta de noapte prin cartiere si oricum de la o vreme sunt cam pustii ca ba unu e plecat in italia , ba unu lucreaza pe nu stiu unde si se sparge gasta.ce mai raman mai sunt pustanii la care nu-ti trebuie baston electric ca daca dai in primu , restu fug.

ca idee generala : aia care sunt cu adevarat smecheri n-o sa se ia in veci de tine ca mergi noapte pe strada.au alte treburi mai importante decat magarii deastea.

aia care se iau de tine pt chestia asta deobicei sunt oameni care ii vezi pe cocalari . c o m.adica baietei imbracati in roz sau cu haine mulate si scrie pe ei "de puta madre"(si singuru lucru care il au mare e gura) care in sinea lor se cred atat de smecheri de parca ei au inventat cartieru.si la astia ca la pustanii de care ziceam mai sus e de ajuns sa dai 1 sau 2 din ei ca restu nu mai sar.

cum spunea cineva mai sus , juma de an sau 1 an de judo/lupte/karate sau orice fel de sport de contact te ajuta mai mult decat bastonu ala electric

radu.3 10-08-10 11:14

rizea, te rog eu nu te mai uita la filme cu Steven Seagal ca iti fac rau. Esti vreun mafiot in devenire sau care-i treaba cu "daca e unu` il rup singur, da daca se pun 4-5 pe mine..."? adica...nu cred ca se ajunge chiar in halu asta, sa sara 4-5 pe tine doar asa, la jM3k3r!E :???: .

Plus ca daca-s 4-5...poate apuci sa "curentezi" unul, poate doi...da` tot mai raman 3-4 si ti-o iei in freza.

Astept cu nerabdare sa ne spui cum si unde l-ai folosit 8).

nea_gogu_de_la_gaze 10-08-10 12:33

Doamne fratilor...vrea si omu' sa aiba cu ce sa se apere si ii sariti toti in cap:lol:
E mic intr-un cartier destul de aiurea,incercati sa-l intelegeti,era vreunu dintre noi "cu idei mai bune" cand eram la varsta lui?
Varianta cu spary-ul mi se pare mai "aplicabila" in situatiile de genu decat un baston telescopic cu electrosoc.Dupa cum a spus cineva mai sus,poti sfarsi cu el in te miri ce parti daca nu stii sa-l folosesti calumea.
Gasesti sa vina si 4-5 daca li se pun pata,nu-i asta problema,uitati ca indienii sunt mai curajosi in stoluri decat daca sunt unu la unu?Dai in unu,poate mai apuci sa l frigi si pe al doilea dar dupaia oricum ti-o iei,macar na...cum era zicala "mori cu ei de gat"
Omule,sa stapanesti sanatos noua scula si sa nu auzim ca a fost nevoie sa o folosesti:lol:

Tzzantaru 10-08-10 18:45

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 3576168)
Doamne fratilor...vrea si omu' sa aiba cu ce sa se apere si ii sariti toti in cap:lol:

da nu s-a luat nimeni de el..ii explicam doar niste chestii.

Quote:

E mic intr-un cartier destul de aiurea,incercati sa-l intelegeti,era vreunu dintre noi "cu idei mai bune" cand eram la varsta lui?

nu ca as fi fost mai breaz cand eram la varsta lui da macar stateam pe curu meu.mai cunosteam prin cartier diferite persoane da cu toate astea cand ieseam noapte si ma intorceam singur nu bagam pe nimeni in seama si chiar daca zicea cineva ceva imi vedeam de drum nu ma opream sa ma dau smardoi(ca prin 2000 daca erai noaptea , singur prin cartier atat iti trebuia , sa i se para cuiva ca te uiti stramb la ei...)

Quote:

indienii sunt mai curajosi in stoluri decat daca sunt unu la unu?

de obicei indienii nu se strang gasca prin cartierele altora ca ii zapacesc "localnicii"

Quote:

Dai in unu,poate mai apuci sa l frigi si pe al doilea dar dupaia oricum ti-o iei,macar na...cum era zicala "mori cu ei de gat"

daca nu esti tare pe curu tau si vezi vreo 4 insi mai hotarati ca vin spre tine e o idee buna s-o lasi asa cum si sa te rogi ca te tin plamanii sa scapi de ei.

am vazut batai de 2 pe 1 si nu au iesit frumos..eram cam pe la 16 ani si stateam in casa si ma uitam pe geam in fata blocului cand au sarit 2(ceva mai hotarati ce-i drept) pe 1..a impartit ala saracu vreo 2-3 pumni da la un moment dat unu din ei l-a luat de cap si nush cum l-a invartit de la pus in fund..in secunda 2 de la alalalt i-a venit un picior drept in bot...si de acolo nu s-a mai ridicat decat cu targa

cu putin noroc cand te trezesti s-ar putea sa-ti lipseasca vreo cativa dinti..si nu cred ca-i placut sa te duci sa-ti puii altii si o viata intreaga sa ai probleme cu ei...

nea_gogu_de_la_gaze 11-08-10 08:40

Pai aia e ideea sa nu inceapa sa se dea smardoi pe acolo cu bastonu telescopic,am crezut ca e doar strict pentru auto-aparare,daca face pe smardoiu e alta mancare de peste :lol:se gaseste imediat cineva care sa-l arda.
Cel mai bine e sa stai linistit si sa-ti vezi de treaba ta:-)
Ziceam de "intunecati" in general,daca se intampla sa treci printr-un cartier in care ei sunt b0$$i gen Rahova,Ferentari,atunci poti fi sigur ca ai dat de dracu si niciun baston telescopic sau spray paralizant nu te mai scapa:lol:
Sau da...dupa cum ai spus si tu,uneori sunt suficienti si 2 ca sa i dea omoru,a cam pierit "obiceiul" cu unu la unu

All times are GMT +2. The time now is 08:10.

- Copyright 2026 4Tuning