![]() |
Casalini 500 GLX Tuning
7 Attachment(s)
Am 16 ani si mi-am luat o jucarie din`asta mai micuta , pana la 18 ani.
Am atasat cateva poze cu ea , pentru a-mi da idei cum sa o tunez , adica eu in principiu m-am gandit ca in fata , pentru ca nu prea are "gura" , sa o decupez dreptunghilar cu colturi rotunde si sa-i pun plasa tip fagure. Astea sunt pozele de cand am luat-o insa acum am pus 1000W pe ea in spate 6+1 (4 inalte + 2 medii + Mac Audio de 480W bass). I-am pus leduri care sa lumineze pe bass...si de aici nu prea mai am idei. Dati-mi si mie cateva idei pe care le voi pune cu siguranta in practica. M-am mai gandit sa-i fac acoperisul negru si sa-i iau un roof sa-l pun sus pe capota , iar antena aia ma cam enerveaza si as vrea sa-i pun una tip shark care lumineaza la viteza. Astept parerile voastre. |
Re: Casalini 500 GLX Tuning
Hai sa o luam pe rand!
1) Nu cred ca ai 1000W REALI pe masinuta, daca sunt PMPO inseamna ca ai mai putini W reali. 2) NU, repet, NU pune antena tip coada de rechin cu luminite & shit. O dai in kitsch si o sa ajunga pe threadul dedicat! 3) Pune o poza cu fata masinii si o schita pentru a ne da seama cum ar arata ideea ta cu bara decupata. PS: Draguta masinuta! :) Pacat ca mie mi se par inutile! :mrgreen: |
Fata masinii : http://www.allcarpictures.com/pictur...dea-500002.jpg
Cum vreau sa arate http://www.rossiauto.it/public/products/99.JPG |
Quote:
Lasa spoilerul fata asa, iar cel spate si porbagajul eventual fale cat mai simple (fara stergator, clante si ce mai is) vopseste jantele, etc. Se pot face multe.. De curiozitate,ce motor are? |
Spre surprinderea mea se pare că are un motor făcut de Mitsubishi, de vreo 523 de cm3 şi 4 kw.
Deci dacă faci nişte obrăznicii pe la el cred că sari de 45 de km/h, viteza maximă. |
Quote:
Mersi ! |
haha faza cu limitatorul imi aminteste de scutere :P oricum nu arata rau masinuta(serios) pentru ceea ce este.bafta in continuare.
|
Ce consum scoti cu ea?
|
Quote:
|
dao intrun copac...mai bine merg cu dacia, am mai multa incredere in ea :))
|
frumoasa o mai ai?
|
Quote:
|
decat sa merg cu masinuta asta de jucarie mai bn astept 2 ani....ce treaba are orasul din care sunt ... dhaaaa desteptule
|
Am vazut si prin Oradea una....
|
Foarte frumoasa micuta!:D
|
Quote:
|
ce urata e ... dar la 16 ani esti boss cu ea ... altu moare si asa n-are !!! mergi cu ea la scoala, bagi pustoaicele in boala ...bravo
|
e draguta la exterior si e intretinuta bine , eu as schinba jentile alea cu ceva mai sporty si as vopsi imitatia aia de lemn din interior. a si am o intrebare , si eu am 16 ani si vroiam sa stiu cat te-a costat scoala ...
|
Deci masina e geniala :X pacat ca nu erau cand aveam eu 16 ani :)) . Banuiesc ca esti in febra tuningului "fast and furious" :)) ,nu stiu cam ce distanta au gaurile pentru prezoane pentru ca ai putea pune niste jante de tico sau matiz dublate vopsite alb lucios,nu stiu ce suspensie are ca sa o poti cobora,parasolar mare pe parbriz si o folie mai slaba pe geamurile laterale,folie neagra pe stopuri,daca sti pe cineva care lucreaza cu fibra sa iti faca niste faruri custom cu lupe negre ca idee,fara accesorii din talcioc pe ea,ar fi bine si niste bari putin mai umflate sa o latesti putin,in rest la motor nu iti baga nasul ca niciodata nu o sa scoti putere din ea...doar daca iti permiti atunci da scaunu din drapta jos si pui un motor de hayabusa dar sa iti pupi parintii si sa iti iei adio de la viata ca la experienta care o ai in condus si la cati pomi si masini sunt pe marginea drumului nu te vad bine :)).
Ca idee fa-ti un virtual tuning si incearca sa pastrezi idei cat mai simple si lini cat mai fine un contrast intre culoarea caroseriei si jante intre caroserie si faruri/stopuri si totul va fi ok si foarte placuta. Scoate-ti din cap ideea cu turbina electrica aia la 500 ron e mai slaba ca un aspirator ;) masina ta tre sa fie low and slow ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
stati mai cuminti acasa, la 16 ani va mananca sa iesiti in trafic |
Skype fi tu fericit cu corsa ta ;) banuiesc ca a ta face drifturi.In plus omu are dreptate de la 16 ani la 18 ani te saturi de condus si daca tu crezi ca ce are el nu se numeste masina atunci cred ca ai nasul foarte sus de nu mai vezi lumea de el ;).
|
da adevarat te saturi de condus cutia aia, la 18 ani cand urci intro masina normala iti dai seama cat de penibil aratai in mixeru ala :)
|
Quote:
Maşina aia deserveşte perfect scopul pentru care a fost făcută! Pentru oraş, este numai bună...nu mai vorbesc de faptul că o persoană de 16 ani, o poate conduce īncă de la frumoasa vārstă! Partea proastă ar fi legată de preţ. Sunt foarte scumpe! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning