![]() |
dacia logan
3 Attachment(s)
noua mea masina care in curand o voi tuna.
astept sfaturi... |
Re: dacia logan
ai inceput foarte prost cu chestia aia cu GTI !!!!!
si iti zic ca posesor de logan daca nu ai bani multi si vrei sa o faci pe bucati nu o mia fa si bucurate de ea asa cum e ....... nu o sa iti recuperezi banii niciodata si performante nu prea o sa ai de la motorul asta.......... |
daca chiar vrei uite vezi ca e una gri frumoasa foc pe aici si uitate pe la cea a lu vlad care e BETON
|
TufY,da de a mea ai uitat? :lol:
|
3 Attachment(s)
se baga careva sa`mi faca kitul asta ? :D
|
Sa stapanesti sanatos masina fara evenimente rutiere. In primul rand poti incepe cu o pereche de jante spitate...dupa mine jantele reprezinta 50% din valoarea estetica a masinii...
bafta la tunat....:-) |
mersi mersi....
totusi nimeni nu se baga sa faca un asemenea kit ? platesc bine ! :D |
cu eleronul te pot ajuta eu...dar cu adaosurile de spoilere...am alt model;)
|
alt model nu ma intereseaza.... cat vrei pe eleron ?
sper ca e modelul asta sau ceva foarte asemanator nu clasicul stil evo de il au toti taranii pe dacii ! |
yackone te poate ajuta! stai pe capul lui k iti poate face si spoilerele! si te asigur ca e marfa de calitate! a vandut peste tot prin tara produse din fibra si nu a avut nici o plangere!
|
Quote:
|
chestia aia cu GTI am facuto expre sa vad ce reactie are lumea pe aici :D
apoi am rupt I`ul si a ramas doar GT.... parca ala dadea mai bine :-P iti dai seama ca nu am umblat cu ea asa ca arata catastrofal :o |
momentan am pe ea pneuri KORMORAN 185/65/15 care sant de toata coma ! am pus o frana brusca pe asfalt si a sarit cauciucul cam cat o palma de pe pneul fata stanga.... crestele alea s`au tocit rau de tot.... culmea ca nu a fugit deloc masina intr`o parte sau ceva....
as vrea sa pun pe fata 195/65/15 si pe spate 205/65/15.... eu am vazut un LOGAN care avea 205/*/* si pe fata si pe spate dar la o asemenea latime nu se solicita prea tare servo ? nu exista riscul sa cedeze vreo piesa, ceva ? sand putin nedumerit.... ori pun 185/65/15 fata si 195/65/15 spate... ori 195/65/15 fata si 205/65/15 spate :?: un sfat ar fi bine venit ! |
Pune 195/60 R15, arata bine sunt mai late si nu ai eroare la vitezometru, daca pui 195/65 sau 205/65 o sa arata a roti de camion si o sa ai si eroare ;)
Bafta cu masina, la ce vrei sa-i faci! |
mai, eroare o sa am daca pun */60/15 nu */65/15 ... 100 %
pt ca cele originale sunt pe 65 ! da pe mine ma intereseaza mai mult daca nu soliciti prea mult servo daca`s mai late gumele sau ceva.... |
GRESIT, Cresti latimea(195), scazi talonul(60) si pastrezi marimea jantei(15) si e bine. Nu ai probleme cu servo la marimea asta, sunt care au 215/45/R17..
|
frate nu te supara, dar dupa matematica mea de clasa a 5`a cred ca gresesti....
din tot ceea ce zici tu nu inteleg ce legatura are latimea cu inaltimea ! daca janta e pe 15 si kilometrajul e calculat dupa pneu de 65 rezulta un diametru X ... daca pui janta pe 15 si in loc de 65 pui 60 rezulta un diametru Y .... chiar nu inteleg.... a, tot dupa matematica mea eventual daca inlocuiesti jantele si sa zic pui pe 16 e necesar sa schimbi balonul pentru a pastra diametrul sau cel putin sa fie cat mai apropiat de cel dat de fabrica ! :?: :?: :?: un preamarit sa ne lumineze mintile si noua |
sa iti explic eu mai pe inteles: 65 ala de care vb tu reprez 60% din latimea anvelopei(60% din 185). Cu cat ai o anvelopa mai lata treb sa iei o garda mai mica, altfel vei avea un monstruletz, care te va insela si la kilometraj.
Vb f serios, intreaba si tu la firme care stiu, nu la toate vulcanizarile. |
AAaaaaaaa si am uitat sa-ti zic.Pe jantele de 15" ar fi bine sa pastrezi cauciucurile pt ca oricare alta marime te va insela la kilometraj.Vrei ceva mai lat, schimba cu 16" sau 17"
|
aha, bine, am inteles :D .... credeam ca sunt 2 lucruri total diferite :-)
oricum, e bine ca am invatat ceva, sa nu ma mai auda si altii ca scot baliverne 8) dar momentan nu am bani pentru alte jante si pneurile trebuie schimbate neaparat.... deci vor ramane jantele originale pe 15.... deci imi recomandati aceeasi marime ? totusi un 195 cu 60 nu ar merge ? |
Ma bucur ca ai inteles:D . Deci conform calculelor ca sa nu ai eroare de kilometraj poti pune 195/60 R15 (asa am si eu ;) )
|
am 195/55 si da mai bine mai lat cauciucul dar si talonul mai micutz..........
|
195 cu 60 sau 195 cu 55 ??? la care eroarea de kilometraj e mai mica ?
|
Apropo de tuning pe logan :) stie careva vre-un dealer autohnot de body parts... exclus chestiile alea de plastic pentru taximetristi... care le vad pe toate loganele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning