Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Deva, Hunedoara ? (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/19859-deva-hunedoara.html)

sNap7 02-07-06 23:39

Deva, Hunedoara ?

Chiar daca poate nu se stie sunt ceva utilizatori din Deva respectiv Hunedoara ca oras si judet pe acest forum.Ceva poze, opinii?

F.R.Sonic 03-07-06 22:40

Re: Deva, Hunedoara ?

3 Attachment(s)
E lume si din hunedoara!! si inca lume buna! :D ii asteptam pe aici...unde esti dadi? muicane!? etc... si poze in care eram cu 4tuning "in trecere pe la Remus sport" in germania :peace:

xxdadixx 04-07-06 16:27

Bah numa la rabla aia ai gasit sa-i faci poza/

F.R.Sonic 04-07-06 16:53

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by xxdadixx
Bah numa la rabla aia ai gasit sa-i faci poza/

din pacate da! :-P nu prea am vazut masini iesite din comun in germania...putzine tunate...si alea din pacate erau in miscare si nu am putut sa le fac poza! aaaa am vazut un bmw z3 super tunat cu un paint misto..muzica super dar avea o viteza de abea am reusit sa casc gura ce sa mai si scot aparatu s-o pozez :doh:...
Uite niste poze de la un stand mertz...masini care l-au impresionat mai mult pe fratemio + :cry2: un opel calibra in austria parasit;Partea stanga a masinii era intacta(aproape..usa era neatinsa)...mare pacat de ea:sniff:

fratzika 04-07-06 20:17

Calibra aia avea motor?.....cred ca ti-ar fi stat bine la volanul ei...tinand cont ca esti fan Opel Calibra:)Presupun ca avea si ceva muzica pe ea...:))********!!!

F.R.Sonic 04-07-06 20:24

nu, era dezmembrat motorul,cred ca-u vandalizat-o romanii nostrii:D...probabil era de ceva vreme acolo(parerea mea)..mare pacat de acea masina ca o sa ajunga un gunoi:(( totusi se mai putea salva ceva de pe ea

F.R.Sonic 04-07-06 20:28

Quote:

Originally Posted by fratzika
Calibra aia avea motor?.....cred ca ti-ar fi stat bine la volanul ei...tinand cont ca esti fan Opel Calibra:)Presupun ca avea si ceva muzica pe ea...:))********!!!

:(( nu avea nici volan macar....scaunele erau in stare perfecta totusi...:(

sNap7 05-07-06 13:58

Eheh..lume de prin zona :D Ashea mai merje ;)

F.R.Sonic 12-07-06 18:11

nu mai e nimeni????? ALOOOO!!!!!!! HUNEDOARA!!!!

Gabi 13-07-06 22:20

Baieti, regula este aceeasi ca intotdeauna. Strangeti-va cativa, incingeti o vorba aici, pe topic si... la momentul oportun, se face sectiunea! Bafta! :wink:

smoke 16-07-06 11:05

8 Attachment(s)
pt cei din deva,,, v-am pregatit ceva pe strazi:)) de la Cj va dedic un jeep tunat la SmokeDesign Cluj-Napoca,.. azi dupa-masa pleaca din atelier .. creca il vedeti pe strazi in noapte.. maine.. :)))))

F.R.Sonic 16-07-06 20:16

asteptam sa-l vedem live!!!!!!!!!!

smoke 16-07-06 20:46

acu 5 min pleca spre Deva.. dupa care nu stiu cat de repede litoral.. sper sa il prindeti pe strazi :))

F.R.Sonic 16-07-06 21:12

pai e doar in trecere?? dak nu e din deva proprietarul cu ce ocazie pe la noi? :) sa nu ma intelegi gresit:e bine venit :hug:

smoke 16-07-06 22:55

omu e din Deva/ masina e facuta de mine la Cj/ a iesit prematur din firma sa mearga in concediu... adica ,, e posibil sa o vedeti abia in vreo saptamana :), la asta am refeream .. ca mere acasa cu ''ride'u'' , si de acolo zboara in concediu la mare, de unde se intoarce home.. la voi in Deva :))

RaceDr1v3r 21-07-06 00:44

Prezent!!!!!!!!!

F.R.Sonic 21-07-06 00:52

Quote:

Originally Posted by RaceDr1v3r
Prezent!!!!!!!!!

Sa traiesti race rivere' baga o poza..o scurta prezentare... :wave:

F.R.Sonic 21-07-06 00:57

Quote:

Originally Posted by sNap7
Chiar daca poate nu se stie sunt ceva utilizatori din Deva respectiv Hunedoara ca oras si judet pe acest forum.Ceva poze, opinii?

baga si tu o poza ...o opinie :D cheama vecinii pe thread'u asta! sa ne strangem mai multi...dadixx cauta si tu o poza ca ai o gramada!!!

RaceDr1v3r 21-07-06 01:12

2 Attachment(s)
Sunt din Brad si conduc deocamdata ce se vede in poza

fratzika 27-07-06 21:19

:)salut...smoke, posteaza si tu niste poze cu Jeep-ul dupa ce ai terminat treaba...ma gandesc, ca vei face ceva poze cu el....pt. "albumul de familie"...:)

Andre3y 27-07-06 21:40

Unde e mutZU si gasca luiiiiiiii din Hunedoara,Deva :?: :lol:

F.R.Sonic 27-07-06 22:03

chiar asa!!!! Cred ca s-a mutat din oras ....cu tot cu gasca...noroc ca il tine facultatea aici:) (ti-ai rezolvat cu practica muicane? ) :paper:

fratzika 28-07-06 16:09

fast..what a f...dupa ce ai ridicat praful cu masina prin Nadast....ie te-ai gandit sa mai vi si prin Hunedoara???? Apropo.....Happy Birthday To U!!!

fratzika 28-07-06 17:57

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik
:(( nu avea nici volan macar....scaunele erau in stare perfecta totusi...:(

....ziceai pe PVT msg. sa ma prezint.....asta sunt eu "Adi"......cealalta e masina....si de condus...conduce EA:))....o cunosti???:))...eu conduc doar in WeeKend :))

F.R.Sonic 28-07-06 19:50

Quote:

fast..what a f...dupa ce ai ridicat praful cu masina prin Nadastie te-ai gandit sa mai vi si prin Hunedoara???? Apropo.....Happy Birthday To U!!!

DANKE!!! am fost in vizita pe la bunamea dar mi-a fost dor de civilizatie:) ca de drifturi cu tractoru unui prieten m-am saturat(tractoru era stock :-P )
Quote:

....ziceai pe PVT msg. sa ma prezint.....asta sunt eu "Adi"......cealalta e masina....si de condus...conduce EA:))....o cunosti???:))...eu conduc doar in WeeKend :))

Nu face nimeni cerculetze cu loganu cum face Suzi(catzaua :-p ) o sa scotocesc si yo dupa poze cu dacia mea(momentan)

fratzika 28-07-06 19:53

Nu face nimeni cerculetze cu loganu cum face Suzi(catzaua:-p ) o sa scotocesc si yo dupa poze cu dacia mea(momentan)[/QUOTE]

...cerculete clar ca nu, ea e cea mai tare, dar plecarea mea din fata de la Crama "Pizzeria Galena" a fost cu adevarat PROFIIIIIIII!!!!!Real burnOut!!!. Nu stiu daca ti-a zis Radu.....dar a fost super mese.....:)...mirosea a cauciuc ars la greu....

F.R.Sonic 29-07-06 00:13

mirosea a fum?! poate era de la pizzerie :evil_laug :twisted:

xxdadixx 29-07-06 00:48

1 Attachment(s)
Adi tu esti la Casa Alba, Loganu la Camping si raceritza e beton :) Pun o poza cu bolidu si noua sa parcare de la tzara 8)

fratzika 29-07-06 11:48

Quote:

Adi tu esti la Casa Alba, Loganu la Camping si raceritza e beton :) Pun o poza cu bolidu si noua sa parcare de la tzara 8)

sal dadi....am auzit ca suna super beton(nici nu ma puteam astepta la altceva) muzica la tine in bolid....mi-a spus Bogdan...poate ne intalnim sa facem un chef in aer liber....venim cu acumulatorii de acasza :))

PS: asteptam cu nerabdare urmatoare locatie pt. 4Tuning Day..sa speram ca e pe aproape...poate Timisioare, Cluj, Arad....Who knows????

fratzika 29-07-06 11:51

Quote:

mirosea a fum?! poate era de la pizzerie :evil_laug :twisted:

da....s-a lipit o felie de pizza pe cauciucul din dreapta fata :))

xxdadixx 01-08-06 22:47

Asta ai scris inainte sa ne intalnim la Cincis :)

fratzika 02-08-06 08:26

Quote:

Asta ai scris inainte sa ne intalnim la Cincis :)

:D ...super tare muzik la tine in masinutza, sa ascultzi toata ziulica Lill Wayne, Three Six Mafia, si tot ceea ce are bass-ul "infundat"....si poate si o manea ceva la oha sa nu se supere manelistii:D

F.R.Sonic 02-08-06 09:39

Quote:

:D ...super tare muzik la tine in masinutza, sa ascultzi toata ziulica Lill Wayne, Three Six Mafia, si tot ceea ce are bass-ul "infundat"....si poate si o manea ceva la oha sa nu se supere manelistii:D

Nu-l mai lauda atata ca ii se urca la cap:-P Nu ca n-ar fi adevarat da' si loganu tau are potentzial..mai trebuie muncit putzin la el(sound)... :) E renault'u kangoo cu geamuri fumuri cu stiker'u cu R.S. ...ala se aude belea!!!:dizzy:

F.R.Sonic 04-08-06 12:48

Quote:

Stai sa-mi pun eu Hertz'u si atunci sa vezi tu manele de calitate :lol: :lol: glumesc...(oricum m-am mai lasat de manele) ma apuc zilele astea sa pun difurile sa vedem diferentza....cum se aude celebra marca hertz :headfones pe ryde'u meu :dance:

fratzika 05-08-06 20:00

Quote:

Stai sa-mi pun eu Hertz'u si atunci sa vezi tu manele de calitate :lol: :lol: glumesc...(oricum m-am mai lasat de manele) ma apuc zilele astea sa pun difurile sa vedem diferentza....cum se aude celebra marca hertz :headfones pe ryde'u meu :dance:

...lasa vrajala...ca oricum sunt sigur ca o sa urle manelele la tine in ryde-ul tau...oricum felicitari pt. hertz-urile ce le-ai luat...mai ai nevoie de un HU calumea(Cd sau MP3 Player)..si eventual un amplif. plus tub de bassssssssssss.............

F.R.Sonic 05-08-06 21:20

Quote:

...lasa vrajala...ca oricum sunt sigur ca o sa urle manelele

La mine??? :google: :no:
...ce fain de Dadi! isi face concediu in Austria pe cand noi pe baraj :lol: ...da' las' ca'i bine si asa.
aaaaaaa mi se pare mie sau lumea din hunedoara someaza pe topicu asta:poke: ?

F.R.Sonic 11-08-06 11:19

Dadi povesteste-ne si noua cum e prin austria zilele astea ca n-am mai fost de ceva vreme(si ne e cam dor) pune o poza de pe acolo pls Cum e in concediu?

GYM 11-08-06 11:28

Afara e urat, ploua si e innorat.....ce mai faceti ? :D:D

mutzu 11-08-06 11:36

Quote:

Originally Posted by GYM
Afara e urat, ploua si e innorat.....ce mai faceti ? :D:D

Muncim, din greu :)

F.R.Sonic 11-08-06 11:41

Quote:

Originally Posted by mutzu
Muncim, din greu :)

Ce muncesti? iti faci fitzuici pt examene? ca se apropie sesiunea de toamna si tre sa bagam tare :caffine:

All times are GMT +2. The time now is 08:28.

- Copyright 2026 4Tuning