![]() |
passat VR6 vs~180cp
din ce imi aduc aminte pana acum
vs-e30 2,5 12v....2-0 vs-e30 2,5 12v....0-2...si-a luat revansa cu alta pompa de benzina:-P vs-passat 1,9tdi softat 1-0 vs-e36 318is 1-0 vs-honda civic 1,8 +140cp....2-0 vs-e30 2,5 12v...0-2 vs-citroen bx 1,9Td foarte umblat...0-2 vs-vectra sfi umblata...0-1 sigur mai sunt care nu imi aduc aminte....asa ca ....care va stiti...postati aici:lol: pana una alta...ne vedem la cupa cocean precizez ca masina are 1400 de kg...toate la locul lor....si 174cp plus un filtru sport.....fara butoane ascunse sau cine stie ce harti:lol: |
Re: passat VR6 vs~180cp
harta europei o ai?.....ma intereseaza sa ma duca pina la baicoi.........:)
|
Quote:
acetona mai cumperi?...am gasit vreo 2 sticlutze......valuta forte...nu gluma:lol::lol: |
Mamaaa ... ce lista lunga ... care din 2.5 alea e 2.6-ele??? :P
Bafta la omorat ursi ... mai umbla si tu la el ca are potential ... nu il marita! |
Quote:
|
soft ai ??daca nu ai si vrei eu am avut vr6-2.8 ..si am un soft ...de la ABT parca nu mai stiu exact .. foarte smecher ... la mine imi mergea masina foarte bine cu el , mult mai rotund si sincer tragea si foarte bine ...din ce an e masina ta ?
Nu vreau nici un ban pe soft !pt ca esti din oras cu Boby mom!(membru anonymous ):) |
Quote:
bobi_grigore |
da-mi tu add ca nu prea am timp acum sa intru pe mess... turboboys2002
Ai noroc softul e de la ABT ! eu l-am avut pe masina si tragea ceva de genul asta ... https://www.youtube.com/watch?v=hLxRkmA2olQ deci cand e imi dai un buzz .. cel mai bine noaptea. si iti dau softul! |
Atentie la ce cod de motor ai... Nu merge la toate. Recomandarea mea e sa-ti pastrezi epromul original si sa scri softul ABT pe altul (gasesti in comert, e ieftin, mi se pare ca iti trebuie cu 12 pini, picioruse cum s-or numi alea). Ca sa nu ai batai de cap, poti sa-ti pui si soclu sa le schimbi cum vrea muschiul tau. El din fabrica vine direct pe placa ECU-ului.
Daca te intrebi de unde stiu, am avut VR6, eu i-am dat softul lui Toba^ si spre norocul lui, i-a mers.. mie nu :) |
Quote:
saru'mana bucuresti:hug: |
opa ... se umfla muschii pe tine boss :D
|
asa suntem noi cei de la anonymous ...:D
|
Quote:
|
nu boss... ca am mai `vartit niste suruburi si e mai bine :twisted: daca arunci bancheta aia din piele si scaunu din dreapta va fi si mai bine pt tine :twisted:
|
Quote:
De abia astept sa vad cum trage veretele softat ...:D Bafta la softat ... sper sa iti mearga! |
abia astept sa vad daca merge softul...pana una alta caut cip cu 12 pini si pe cineva bun sa mi-l scrie...restul e can-can:twisted:
-mihaistan- nu arunc ba nimik din limo;)....vrei sa ma trezesc cu vreun airbag in muian?:lol:...prea multe cabluri..fire si alte prostii...pt ce...vorba lu jakalu'....it's just for FUN -alexone----trebuie tati sa mearga....ca prea mi-o fur....tzzzziii-ai dreaq de ursari:lol: hai.....ja' la carutza ca va fura rumanii maine cupa KOEcean:peace: |
Suna-l pe Teo, ca a terminat concediul, el poate sa ti-l si scrie...daca nu ai numarul suna-l pe Skama ca lucreaza cu el...
PS: Te-ai uitat la codul ala??? |
Daca o sa-ti mearga.. sa faci ceva kilometrii cu el pus ca sa-si faca reglarile. Teoretic dupa ce-l pui, primul semn ar fi un raspuns mult mai bun la pedala de acceleratie. Filtrul de aer, il ai stoc?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
nu se intampla boss nimic .... fa un efort si lasa macar bancheta si ce mai ai prin portbagaj .. se simte ... asta daca tot vrei sa arzi ursarii :twisted: saptamana asta o sa vin si eu mai "chel" sa facem treaba
|
Quote:
Daca ai varianta cu fisa centrala ai toate sansele sa-ti mearga, daca ai delcoul "pe motor" din care pleaca fisele spre bujii.. s-ar putea sa nu mearga. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
bafta la softat.... |
Incearca-l si vezi :D Parca a lui Toba avea delcoul pe rotund - el iti poate zice cel mai bine. Eu il aveam ca tine dar pana la urma.. nu e o regula sa nu iti mearga :D.
Testeaza-l.. asteptam parerile :D |
fi sigur ca o sa-l testez;)....da-mi add la bobi_grigore....vreau sa te mai intreb ceva
|
da eu aveam delcoul pe rotund ...
|
1 Attachment(s)
am vb deja cu cineva...vineri ma duc la el...sa speram ca merge
asa ca vineri ne vedem cu sau fara soft la cupa KOEcean cu mare drag....premii substantiale:twisted::twisted: |
frumoasa seara....
vs-206 s16.....1-0 vs-323 e36.....1-0 vs.e30 2,5......0-1 vs.e30 2,5 24v...0-1 ai dreaq ursari:help::anger: |
Traiasca ursariii ... daca faci o data efortul de a o goli o sa ramanem surprinsi toti. Sper sa nu ai chef niciodata ..,:twisted:
|
Quote:
|
Dupa ce o resoftezi si o golesti:lol:...iti acord revansa:D
|
Quote:
|
Nu mai vi si tu cu "bestia" pe la noi ...??
|
Quote:
maine...am fost si vinerea trecuta dar nu s-a tinut nimik |
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa seara...fara prea multa aglomeratie sau bataie de cap
rezultate..masina tot neumblata vs golf 3 vr6.....prima data egal....a doua oara o masina mi-a dat el vs A8 2,8 benzina : 1-0.... 2 masini vs e36 325 24v : 0-1...o masina vs e46 325 : 0-1....jum de masina |
Bine ca m-ai anuntat si pe mine mah:sad:.....stiam ca daca se face ceva da-ti de stire, ca sapt. trecuta am venit degeaba si nu mai plec decat daca stiu sigur ca se strange lumea...
|
Quote:
|
ce ai facut man cu softul ?? merge ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning