Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Magazine Machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/198314-magazine-machete.html)

FED express 09-07-10 20:58

Magazine Machete

Baieti, vara asta fac un drum Romania-Bulgaria-Grecia-Serbia-Croatia-Slovenia-Ungaria-Romania. Intrebare:Sunt ceva magazine mai bunicele de machete, exceptand benzinariile.Stiu ca in Serbia se gasesc modele mai vechi , Croatia cam asa si asa, am fost de 2 ori, dar nimic bun.In slovenia stiu ca este la Maribor si se gasesc modele rare in piata de vechituri de acolo.Acolo am gasit acum 2 ani modele vechi de Bburago.In Ungaria intrebarea este daca sunt ceva machete in Budapesta.Am fost 3 ani la rand si nu am gasit, decat cateva mici intr-o benzinarie.Poate mai siti voi.
Este prima data cand merg in Grecia, mai exact in Paralia Katerini.Sunt magazine de machete acolo??am auzit ca e oras.am sanse sa gasesc ceva?

mikkado 09-07-10 21:35

Re: Magazine Machete

Din pacate la Katerini nu o sa gasesti nimic, am fost 2 ani la rand, doar prin benzinarii cate ceva.Daca o sa ai drum catre Atena s-ar putea sa gasesti cate ceva, dar trebuie sa fii cu bagare de seama, e o perioada destul de tulbure la ei anul acesta, si ce sa zic .....drum bun ;)

schumimodells 10-07-10 07:40

In Budapesta: AutóModellSzalon

Budapest,sector XIII,str:Victor Hugo 24/B

http://www.automodellszalon.hu/fooldal.htm

axel_BMW 10-07-10 12:54

In Ungaria, ai la dispozitie colectia retroauto de la DeAgostini.
Colectia cuprinde diverse machete comuniste printre care si Dacia 1310, apare din 2 in 2 saptamani si se gaseste la orice toneta cu reviste.
Daca ai noroc, gasesti si modele din seriile anterioare. Revista costa 30 lei ( pe ea apare si pretul in lei :shock: ).
Machetele sunt frumusel facute dar, atunci cand le iei, trebuie sa te uiti atent la ele sa nu aiba stergatoare, oglinzi etc. lipsa ( se mai intampla, eu, cel putin, am una la care lipseste oglinda retrovizoare )

site : www.retroautok.com

Cea mai interesanta din vara asta mi se pare Moskwitch 408, dar urmeaza sa vedem :D

FED express 10-07-10 15:08

Quote:

Originally Posted by mikkado (Post 3506267)
Din pacate la Katerini nu o sa gasesti nimic, am fost 2 ani la rand, doar prin benzinarii cate ceva.Daca o sa ai drum catre Atena s-ar putea sa gasesti cate ceva, dar trebuie sa fii cu bagare de seama, e o perioada destul de tulbure la ei anul acesta, si ce sa zic .....drum bun ;)

da, s-ar putea sa o iau si spre Atena...sper sa gasesc ceva.Multumesc!

Quote:

Originally Posted by axel_BMW (Post 3507486)
In Ungaria, ai la dispozitie colectia retroauto de la DeAgostini.
Colectia cuprinde diverse machete comuniste printre care si Dacia 1310, apare din 2 in 2 saptamani si se gaseste la orice toneta cu reviste.
Daca ai noroc, gasesti si modele din seriile anterioare. Revista costa 30 lei ( pe ea apare si pretul in lei :shock: ).
Machetele sunt frumusel facute dar, atunci cand le iei, trebuie sa te uiti atent la ele sa nu aiba stergatoare, oglinzi etc. lipsa ( se mai intampla, eu, cel putin, am una la care lipseste oglinda retrovizoare )

site : www.retroautok.com

Bine ca mi-ai amintit.sa nu uit sa iau.Tare doar 30 de lei...Multumesc!

Cea mai interesanta din vara asta mi se pare Moskwitch 408, dar urmeaza sa vedem :D

Quote:

Originally Posted by schumimodells (Post 3506870)
In Budapesta: AutóModellSzalon

Budapest,sector XIII,str:Victor Hugo 24/B

http://www.automodellszalon.hu/fooldal.htm

Multumesc mult.Am fost odata si am vrut sa intru dar era inchis.Nici nu mi-am amintit cum i zicea.E cumva pe langa Hilton??Parca acolo l-am vazut.daca nu, si stii zi-mi un loc mai cunoscut din preajma lui.

Multumesc mult baieti si va mai astept si pe altii daca mai stiti ceva.:hug:

model collector 12-07-10 01:18

Benzinariile nu sunt magazine de machete! Cauta cu Google Maps si gasesti tot ce vrei.

FED express 12-07-10 07:49

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3511352)
Benzinariile nu sunt magazine de machete! Cauta cu Google Maps si gasesti tot ce vrei.

mda....mersi nu stiam ca gasesti si cu GoogleMaps.

DrifterGT 13-07-10 15:01

2 Attachment(s)
Am gasit eu azi cand am schimbat uleiul...

Dealer AUTO AUDI are cam asa ceva...

1:18 AUDI R8 SPYDER WHITE Limited edition 55/500 €199.99
1:18 AUDI R8 GREY €145.99
1:18 AUDI R8 BLUE €155.99

1:43 AUDI S2 €45.99
1:43 AUDI S5 €45.99
1:43 AUDI RS6 €45.99

1:50 AUDI R8 €14.99
1:50 AUDI AVANT RS6 €14.99

Daca vrei iti iau eu cateva ... vre'o 30 1:18 ... inca vre'o 20 1:43...

Si la final cu banii aia iti ei un A4 1:1 :))

Acestea sunt singurele machete ce le-am vazut aici :|

Se pare ca acolo nu s'a auzit ca e criza :)) preturi foarte foarte mici ...

Imi zice ala ... JUST €199.99 :))

Adresa este:

APR Greece

Kolokotroni 91 Argiroupoli, Athens, 16451, Greece

FED express 13-07-10 19:01

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3515281)
Am gasit eu azi cand am schimbat uleiul...

Dealer AUTO AUDI are cam asa ceva...

1:18 AUDI R8 SPYDER WHITE Limited edition 55/500 €199.99
1:18 AUDI R8 GREY €145.99
1:18 AUDI R8 BLUE €155.99

1:43 AUDI S2 €45.99
1:43 AUDI S5 €45.99
1:43 AUDI RS6 €45.99

1:50 AUDI R8 €14.99
1:50 AUDI AVANT RS6 €14.99

Daca vrei iti iau eu cateva ... vre'o 30 1:18 ... inca vre'o 20 1:43...

Si la final cu banii aia iti ei un A4 1:1 :))

Acestea sunt singurele machete ce le-am vazut aici :|

Se pare ca acolo nu s'a auzit ca e criza :)) preturi foarte foarte mici ...

Imi zice ala ... JUST €199.99 :))

Adresa este:

APR Greece

Kolokotroni 91 Argiroupoli, Athens, 16451, Greece

ma Alex, asta-i egal cu non post...pa ce-mi bagi mie aici.Crezi ca-s seic din Arabia??
De banii care-i am poate imi iau un 1/87 :-):-)...m ise par foarte scumpe si din cate vad nici nu ai mentionat vreo firma high-end.care-i faza??Poate ma lamureste careva.Stiam ca in Gracia sunt diferente mari, adica sunt cei mai bogati oameni si cei mai saraci, da tu ai intrecut masura.Oricum cred ca de asta zicea si Mikado.Daca am drum spre Atena, tre sa verific de ce-s asa scumpe.Imi iau un ciocan mare cu mine :evil::twisted::lol::lol::lol:Mersi Alex ca m-ai readus cu picioarele pe pamant.Oricum pana la urma cred ca renunt la ideeea de a mai lua ceva din Grecia-in afara de suveniruri- cred ca machete voi lua din Uungaria-caut si eu revista aia-De Agostini, sau stiu sigur ca gasesc si in Ungaria si in Austria HW Elite.Pe curand.

DrifterGT 13-07-10 19:07

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3515760)
ma Alex, asta-i egal cu non post...pa ce-mi bagi mie aici.Crezi ca-s seic din Arabia??
De banii care-i am poate imi iau un 1/87 :-):-)...m ise par foarte scumpe si din cate vad nici nu ai mentionat vreo firma high-end.care-i faza??Poate ma lamureste careva.Stiam ca in Gracia sunt diferente mari, adica sunt cei mai bogati oameni si cei mai saraci, da tu ai intrecut masura.Oricum cred ca de asta zicea si Mikado.Daca am drum spre Atena, tre sa verific de ce-s asa scumpe.Imi iau un ciocan mare cu mine :evil::twisted::lol::lol::lol:Mersi Alex ca m-ai readus cu picioarele pe pamant.Oricum pana la urma cred ca renunt la ideeea de a mai lua ceva din Grecia-in afara de suveniruri- cred ca machete voi lua din Uungaria-caut si eu revista aia-De Agostini, sau stiu sigur ca gasesc si in Ungaria si in Austria HW Elite.Pe curand.

Inafara de AUDI R8 SPYDER DELEAR EDITION si cel LIMITED altceva nu preciza... aaa ba da :)) scara 1:18 , presupun ca sunt kyosho cu un pret dublu ! Nu am putut sa ma ating de ele deoarece erau in vitrina ... oricum mai bine ei de pe ebay ... model asemanator Kyosho am vazut la 69 lire... dar nu 200 euro...
:-)

e30_eVG3n 13-07-10 20:01

Cele 1/43 pot fi foarte posibil Minichamps-uri...
Preturile mi se par ok, adica in Romania o macheta 1/43 la reprezentanta Audi este in jur de 170 ron, asa ca nu mi se pare mare diferenta...

model collector 13-07-10 21:21

Aacestea sunt preturi in bataie de joc.

FED express 13-07-10 21:32

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3516061)
Aacestea sunt preturi in bataie de joc.

maricele nu? so oricum eu am in plan daca cumva gasesc ceva sa fie 1/18, altfel nu dau banii.

steaua23 13-07-10 21:42

In magazinele de afara ai mari sanse sa nu gasesti reducerile de pe marile site-uri specializate. In italia spre exemplu, intr-un magazin de machete un Hotwheels elite costa intre 70 si 100E, adica aproximativ pretul neredus.
Cu alte cuvinte, daca eu iau maine de pe modelissimo o macheta autoart la reducere cu 40E nu trebuie sa strig "hotii" cand intr-un magazin specializat o vad la 100E.

FED express 14-07-10 08:10

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3516121)
In magazinele de afara ai mari sanse sa nu gasesti reducerile de pe marile site-uri specializate. In italia spre exemplu, intr-un magazin de machete un Hotwheels elite costa intre 70 si 100E, adica aproximativ pretul neredus.
Cu alte cuvinte, daca eu iau maine de pe modelissimo o macheta autoart la reducere cu 40E nu trebuie sa strig "hotii" cand intr-un magazin specializat o vad la 100E.

pricep...politica de comert pana la urma.interesant oricum.good to know.deci nu o sa ma astept la cine stie ce...tot mai bine e sa iau de pe autoart.ro un AA sau mai stiu eu ce.oricum vad eu ce va fi pe acolo si va anunt cand ma intorc...

FED express 12-12-10 16:09

A VISIT TO PRESTIGE HOBBIES

15 Attachment(s)
Extras de pe www.****.
Un magazin pentru colectionari impatimiti.Raiul pentru unii:wink:

Este vorba despre magazinul Prestige Hobbies din Anaheim, California.Face parte din complezul Hobby City:D.Se pot gasi mii de modele die cast, din plastic si kituri, singurele care nu se gasesc in magazin sunt automodelele RC.Machete pentru toate buzunarele, de la Maisto si Welly pana la AutoArt si Exoto.Bine-nteles, nu au fost uitati nici colectionarii de HW 1/64, carora li s-au pregatiti rafturi intregi cu asemenea bunatati.

Am spus cateva lucruri pe scurt, dar restul se gaseste in link
SI cateva POZE:

DrifterGT 12-12-10 16:11

re: A VISIT TO PRESTIGE HOBBIES

Fara cuvinte ! :o sa ai tot ce e acolo acasa... vai vai 8)

floryu2010 12-12-10 17:06

wow...:shock:

doar ca e degeaba o asemenea colectie,daca nu ai niciun BMW.:oops:

am rascolit tot site-ul,NIMIC:-P

Dark Side 12-12-10 23:05

Aici trebuie sa vii cu cateva mii de dolari si un microbuz gol... iar apoi sa ai destul timp la dispozitie... insa sa fie asta problema timpul :)))))

FED express 13-12-10 14:21

Quote:

Originally Posted by floryu2010 (Post 3891235)

si crezi ca nu aduc aia la comanda orice bmw? sa fim seriosi...
si in afara de asta, nu cred ca ai vazut tu ce au ei pe stoc, in magazie.nu cred sa nu fie vreun bimmer...

floryu2010 13-12-10 16:43

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3893870)
si crezi ca nu aduc aia la comanda orice bmw? sa fim seriosi...
si in afara de asta, nu cred ca ai vazut tu ce au ei pe stoc, in magazie.nu cred sa nu fie vreun bimmer...

Poate au...Dar nu se lauda cu ele in poze!!!

model collector 13-12-10 17:04

Pe acolo oamenii nu colectioneaza BMW, au alte standarde si preferinte. Daca nu este o legenda pe la vreun drag, vreun Indy sau Le mans neah....fara BMW. Daca nu a aparut in vreun film care sa sparga box-office-urile, iar fara BMW, poate doar al lui Bond. Nu e ca pe la noi, toata lumea colectioneaza ce vede pe strada.

e30_eVG3n 13-12-10 17:48

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3894292)
Pe acolo oamenii nu colectioneaza BMW, au alte standarde si preferinte. Daca nu este o legenda pe la vreun drag, vreun Indy sau Le mans neah....fara BMW. Daca nu a aparut in vreun film care sa sparga box-office-urile, iar fara BMW, poate doar al lui Bond. Nu e ca pe la noi, toata lumea colectioneaza ce vede pe strada.

+1
Mai bine nici nu se putea spune!

floryu2010 13-12-10 21:00

:lol:lumea colectioneaza ce ii place ,nu ce vede pe strada

lumea-feminin,subst.colectiv

Dark Side 13-12-10 21:16

Quote:

Originally Posted by floryu2010 (Post 3891235)

MC@: Ar trebui sa aiba totusi cateva BMW-uri de curse (gen M1 Procar, 3.0CSL, artcar etc.)... deci nu ma refer la astea noi. Si am vazut destul Bimmere si pe la americani prin colectii. :) ;)

model collector 14-12-10 09:38

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3895210)
MC@: Ar trebui sa aiba totusi cateva BMW-uri de curse (gen M1 Procar, 3.0CSL, artcar etc.)... deci nu ma refer la astea noi. Si am vazut destul Bimmere si pe la americani prin colectii. :) ;)

Pai asta spuneam, M1 este in mai multe variante de Le Mans, ArtCar-urile sunt participante la LeMans.

FED express 23-12-10 09:10

A VISIT TO PRESTIGE HOBBIES PT.2!

20 Attachment(s)
Iata ca am revenit si cu partea a2-a!

Se spune ca este cel mai mare magazin de acest gen, de pe Coasta de Vest!In aceasta parte, este prezentata sectiunea magazinului cu kit-urile din plastic.Un loc in care te poti pierde si poti cheltui intraga avere a matusii Tamara.
O gramada de kit-uri de plastic de la diverse firme:AMT, Revell sau Monogram.Modelele variaza de la movie stars, pana la modele de drag si drift!In magazin se gasesc atat kit-uri vechi cat si modele reeditate.
Probabil ca ar fi locul perfect in care sa te plimbi intr-o zi friguroasa de iarna!
Si mult asteptate-le poze:

timitza09 23-12-10 10:51

Re: A VISIT TO PRESTIGE HOBBIES PT.2!

Ce nu as da pentru o zi in magazinul ala.....

2010 23-12-10 11:31

Re: A VISIT TO PRESTIGE HOBBIES PT.2!

Vreau adresa exacta Emi..de sarbatori vreau sa dau o spargere la magazinul asta..

FED express 25-01-11 15:02

23 Attachment(s)
Asta vara cand am trecut prin Austria, am vazut pe autostrada un indicator, catre muzeul din micul orasel austriac Gmund.Pentru cei ce nu stiu, acolo s-a nascut Ferdinand Porsche si acolo a realizat primele modele Porsche.Inauntru pe langa cateva masini in marime naturala, matrite si un Porsche 968 taiat in jumatate, mai este o sala de cinema si...se mai gasesc...multe vitrine cu machete.Cele din muzeu sunt Porsche, in general sau machete de Broscute.La intrare, de unde cumperi bilete, se gasesc vitrine cu tot felul de machete, de la toti producatorii: Bburago, Welly, Minichamps, Autoart, Kyosho etc.Normal ca am facut poze, si m-am decis sa vi le arat.Stiu ca a trecut mult din august, dar mi-am adus aminte de ele, doar aseara.

2010 25-01-11 17:30

Mare noroc pe capul tau sa vezi asa ceva live..ai uitat sa spui ca ai plecat si tu cu un porc de acolo:!:

FED express 26-01-11 13:50

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4019849)
Mare noroc pe capul tau sa vezi asa ceva live..ai uitat sa spui ca ai plecat si tu cu un porc de acolo:!:

Da, a fost grozav.Eram in al 9-lea cer plimbandu-ma printre ele.
La fel si la Automodellszalon in Budapesta.Un loc grozav.Pacat ca n-am poze de acolo.
Cat despre porc...mi si rusine sa mai zic.O macheta frumoasa, dar la banii cu care am plecat de acasa, ma intorceam cu un 911 turbo norev sau ceva mai solid.Pacat ca nu m-am gandit ca dau peste asa ceva.Invatatura de minte pentru la anu'.

FED express 01-09-11 09:59

18 Attachment(s)
A trecut ceva timp de cand nu s-a postat aici, dar revin cu niste poze de acum ceva vreme.
Aflandu-ma la Maranello pentru a vizita muzeul Ferrari am dat peste complexul "Warm-UP" de aproape de muzeu.La "Warm-Up" se gasesc pe langa insigne, stickere si alte nebunii, o gramada de machete la toate scarile.De la cele mai mici pana la modelele Tamiya 1/12.
Asadar, o sa atasez cateva poze pentru a va face o idee cam ce era pe acolo...

2010 01-09-11 10:06

bani sa fie...

Racer21 05-09-11 21:37

Doamne ce-i acolo la muzeul Ferrari, un loc pe care mi l-as dori sa-l vad in viata asta.

FED express 07-09-11 20:19

Asa e Aline.
Aici unde stau in Germania, intr-un orasel mai mic ca Sebesul exista un magazin de machete pe 2 etaje.Inca nu am intrat, am vazut de afara, dar cand o sa am timp o sa merg sa fac ceva poze si cine stie...in orice caz, sunt foarte bazati.Chiar aici in oras este un muzeu al modelistilor navali si feroviari cu o expozitie deschisa tot anul.Sper sa revin cu poze cat mai rapid.
Tschüs ! :wink:

2010 08-09-11 07:08

exista un magazin de machete pe 2 etaje.Inca nu am intrat, am vazut de afara, dar cand o sa am timp o sa merg sa fac ceva poze si cine stie...

sper ca ai lovele la tine sa cumpi ceva frumos pentru inimioara ta...
acolo sigur gasesti HD cautat de mine!

FED express 17-09-11 22:47

10 Attachment(s)
Asadar...pozele promise.

Budingen (oras infratit cu Sebesul) se afla la 35km de Frankfurt, iar magazinul Messer ModellTechnik se afla in centrul orasului.
Am petrecut 2 ore in magazin.
Primul set de poze, restul maine.
In oras se afla de asemenea un club al modelistilor (navali si feroviari in special) care organizeaza si expozitii in fiecare luna.Va dati seama ca magazinul era un adevarat paradis.

FED express 18-09-11 08:48

15 Attachment(s)
Continuam cu cadrele...

Zignum 18-09-11 11:29

Bine ca la noi nu sunt astfel de magazine ca sigur as muri de foame :D

ps: Cat de mult as vrea sa ajung si eu intr-un magazin de acesta

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning