![]() |
E36 - GFA
7 Attachment(s)
Am revenit pe forum cu ganduri noi si o noua masina pt care am de gand foarte serios sa o fac pe placul meu. Masina este adusa din Germania pe platforma direct in fata casei.Au fost proprietari din 95'-10' niste batrani.
Msaina nu a fost forjata absolut deloc. Toti la care am dato sa o conduca (evident cu mine in masina) au spus ca se comporta impecabil. Ca planuri de viitor ar fi multe...kit-ul M,schimbat toba,farurile,foliat,schimb bujii,ulei,filtru....etc etc iar in final vopsit complet.Toate usor dar sigur..banii nu cresc in pom :rolleyes2 Detalii: BMW 316i 1995-limousine,102 cp,cutie manuala 5 trepte,interior crem negru |
Re: E36-GFA
mi-a stat inima ... asa arata pisicuta mea cand am luat-o aceeas culoare nr rosii de HD :D sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea
|
Re: E36-GFA
Da....arata ok masina,dar sunt in mari dubii cum sa ii fac culoare....rosu nu mai vreau si nici alb....poate un white pearl...N U S T I U :shock:
|
Re: E36 - GFA
ar da bine cu alte jante si kit de m-technik sau macar barile vopsite in culoarea masinii :-)
|
Frumoasa masina ! pentru inceput ar merita o pereche de jante mai stralucite ! si barile vopsite in culoarea masini !
p.s Interiorul e superb ! |
Ms ms :D....vopsitul va fi la final de tot,iar kit-ul de M nu va fi in totalitate. Vreau doar sa iau bara fata de M si un difusor spate pt barile astea stock,iar pragurile raman astea originale...fie ca ma credeti au' nu...pragurile de M....nu stiu...nu prea imi plac mie da' na...cine stie
|
Quote:
|
Quote:
EU UNUL SUNT MANDRU DE EA....CA FIECARE DE MASINA LUI:) |
Frumoasa masina,interesant interior,dezamagitor motor..speram sa iasa ceva frumos din ea :D Asteptam sa vedem ce-i faci..
|
Quote:
Asta e parerea mea,dar sunt deschis si pt alte pareri si lucruri spuse. Fiecare cu dreptul lui. p.s.--ms de laude dar si de interior trebe sa ma cam ocup ca s-a lasat capitonajul de pe plafon |
Quote:
|
Drept ii ....poate o sa caut in viitor un 2.0...max 2.5 si evident vor trebui facute n modificari :shock: iar legat de interior ma voi ocupa si de ala...dar cu timpul
|
Am 2intrebari ...care ma puteti ajuta:
1) Cum pot schimba luminile din bord?...si m-ar interesa si luminile de la butoanele de unde se deschide geamul,butonul de la tigara...etc (daca cineva de pe HD vedeti intrebarea...HELP ME) 2)Ceva bujii bune pt e36 care cunoasteti.....? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Culoare ? Cu interiorul ala foarte tare, nu cred ca merge ceva mai bine decat Estoril Blau.Mai ales ca nu am vazut pe la noi Sedan Estoril.
|
Quote:
|
Quote:
|
Superb acel albastru "Estoril Blau", e deosebit. E plin de negru, gri, rosu sau alb, insa gusturile nu se discuta :) Bafta si indiferent de ce vei alege sunt sigur ca va arata bine ;)
|
Ms abby3325 :) cineva mi-a dat o idee aseara....dc nu o fac stock toata decat "replica de m"? adica se referea sa ii trag o culoare eleganta..metalizata,geamuri foliate si banii care ar trebui bagati pe un kit de M si alte cealea de M sa ii folosesc pt reconditionat interiorul incepand de la A-Z
Mentionez ca ideea mi-ar surade! Ar fi ceva si asa si sa aibe eventuale surprize la motor....Astept si alte pareri |
Absolut de acord ! Nu vad de ce nu ar putea fi deosebita chiar si stock, mai ales daca ar fi de la A la Z aranjata (estetic, mecanic si interior) ;)
|
Quote:
|
Anytime ;)
(Apropo, sunt din Aiud, jud. Alba, in fine, 20 min distanta, deci oricand, numai sa ma anunti) :) |
|
|
ideea cu un kit de replica M e buna ... dar tot mai buna e ideea sa faci interiorul si sa-i umblii la motor ... cu banii care-i bagi in kit mai bine faci ceva la motor. eu unu ptr varianta asta aj opta. oricum Succes si cat mai multe idei
|
5 Attachment(s)
Am cateva exemple frumusele.....bine exceptand si kit-ul M...da noa....sa privim partea plina,adica.....sedan/limousine
Eventual as prea lua de la M.....bandourile pt ca dau extraordinar de bine |
sincer ... 2 poze imi plac aia cu fosta masina a lu` preparatu si deasupra pozei .... :) la celelalte nu vad ce idei ar putea lua...
|
4 Attachment(s)
Intrebare.....ma tot bate capu sa cumpar o admisie Simota si spune cineva ca nu se potriveste la masina ca nu "intra" in spatiu alocat pt asa ceva.Eu unul nu cred
|
Quote:
|
Quote:
|
Le schimb le schimb dale incolo ca is bune de fier vechi....ce sa-i faci...ata ete.
|
1 Attachment(s)
Cam pe aici as vrea sa bata ideea mealegata de masina.....culoarea am deciso dar acuma cine stie cum va iesi
|
sincer ... mai merge lasata si .. alte jante n`ai gasit ?
|
Quote:
|
Quote:
Iar legat de jante astea mi-au venit in cap pe moment ;)) eu zic ca da bine...sau daca nu o pereche...negre |
Quote:
|
Sunt N poze cu E36 de unde te potzi documenta si potzi vedea niste jante frumoase ... acuma tu stii cel mai bine... Te asteptam cu pozele de la bord.
|
7 Attachment(s)
Ceva poze cu masina si cu "ala micu de 1.6" :drunk:
Pozele de la bord.... nu reusesc nicicum sa fac ceva clar noaptea m-am tot chinuit de numa dar nu imi iasa cum vreau...oricum mai incerc,iar in principiu lumina e un albastru mai deschis. Mie imi plac...8) Pana si lumina de la mp3 player am setat-o sa bata acelasi albastru :oops: Si pe aceasta cale multumesc si lui florin-NFS care a stat intr-o noapte sa puna plasma! Vin cu berea sau cu ce bei tu....:D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning