![]() |
dacia 1300
6 Attachment(s)
am pus si eu poze cu masina mea... :D
nimic interesant pe la motor... suspensii intarite si un amarat de dublu corp(nova) momentan cam atat |
Re: dacia 1300
arata foarte frumos masina,iar suspensiile alea sunt de un efect criminal.Mult succes la tuning si asteptam multe surpriza interesante.Multa bafta si astept sa ne mai vedem
|
merci frumos :D
tre sa facem rost de resurse... :( |
facem facem eu pregatesc o surpiza.O sa vezi, dar lasa vb despre mine ca am si eu thread.Tu ce ai de gand sa ii faci?
|
frumoasa masina si bine ai venit!
|
stil gordini, lasata muuult si finuta, felicitarile mele geo!
o dacie ce se face remarcata prin simplitate! bravo tati;) |
Foarte frumoara masina si foarte ingrijita...ce ai de gand sa ii faci pe viitor?...
|
Foarte frumoasa... un project car excelent. Am avut si eu 1300... e cel mai frumos model de Dacia ! Mare grija la tunat, sa nu faci vreun kitch. Mergi pe Gordini style, cu suspensie coborata, jante mai mari, bare scoase, shaved doors... in fine, ai prins ideea. N-o strica cu spoilere adaptate din fibra sau alte prostii. Simplu si curat... old school, da cel mai bine pe 1300. Succes si asteptam demararea proiectului !
|
frumoasa masina, simpla cea mai tare, sa ai grija de ea...am si eu una la fel din '72 si anu asta o sa ma apuc sa fac ceva pe la ea....partea tehnica a zis ca mi-o face tata, insa de restu ma priveste.....poate vrea cineva sa imi spuna si mie cineva unde gasesc turometru pt ea....am bord e cel original....ce marime sa aiba cauciucurile casa nu am probleme cu motorul ei original ca sa nu il stric. ast raspunsuri cat mai multe
|
Multumesc TUTUROR pt.aprecieri...m-ati coplesit...tau stie :p
ce as vrea sa fac...? ar fi multe...sa mai umblu un pic si la exterior ma gandeam sa o restilizez...sa dau barile jos o perla galbena...manere astupate (spate)poate trecerea la de la 3 la 4 prez.dar ma gandesc ca nu prea merita,as vrea sa gadil un pic motoru sau poate il dau jos de tot :D (si ii pun pedale :p )....momentan am exterior-ul in vedere :) ps: Florin Vlad...nici in cel mai crunt cosmar al meu nu m-am gandit la spoilere bafta all am sa va tin la curent... ;) |
draguta masina man ... defapt frumoasa ... sa ai grija de ea ... bafta in continuare si asteptam mai multe
|
arata bine rau masina.Tabla e in stare buna(din cate vad).ai grija de ea k e ca o printesa.ocupa-te de la mai mult la partea tehnica ca la ext. nu prea ai c face(arata ff bine).Multa bafta
|
am foarteee mare grija de ea,cu rugina nu are nici o treaba...in toamna cand am refacut-o(cap coada tinichigerie vopsitorie)am gasit 2 mici gaurele(pana atunci nu a fost pus autogenu' pe ea...mi-a parut rau dar nu am avut incotro)
ce-am uitat sa va zic...gajica e din '78 cu vreo 86mii km :) e a 2 iubita a mea pe langa prietena :D :D :D ps:cred ca-mi rupe capu' cand o sa citeasca :( :p |
Poate ar fi mers mai bine niste jante cu un design specific perioadei de fabricatie a masinii.Astea moderne dau un efect bizar.Parerea mea.
In rest nimic de obiectat,dupa cum s-a zis mai sus e o frumoasa.Punei o fundita rosie undeva.Bunicile stiu de ce:) |
Quote:
Asta ca sa elimin viitoare corectii.Scuze de off-topic Inca odata felicitari pt masina |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc inca odata pt.aprecieri...tocmai dasta ziceam ca as fi vrut sa fac trecerea de la 3 la 4 prez.pt ca la 4 prez.e o gama diversificata de jante...momentan cu astea decat de tabla..:p
ps:nu va mai contraziceti...el a zis fundita(a alintat-o) ca si cum ai zice masinuta :D |
Quote:
Nu cred ca e nevoie sa faci trecerea la 4 prezoane.Reno12 are o destul de mare varietate la jante, care se mai gasesc daca te chinui nitel si au avantajul ca nu trebuie sa-ti bati capul cu modificari de prindere si nu strica linia clasica a masinii.Dezavantajul ar fi latimea mai mica, la modelul de serie ,inclusiv gordini,era de 155 ,exceptand variantele preparate pt raliu care aveau jante mai late dar care se gasesc mai greu. Iar referitor la gordini style si scosul de bare, doar varianta de raliu avea barile scoase , cea de strada avand doar dungile alea ca diferenta estetica fata de un R12 stock.Asa ca daca ii tragi 2 dungi tot gordini style e:) https://img144.imageshack.us/img144/5...3renaul.th.jpg https://img104.imageshack.us/img104/4...13sb1eh.th.jpg Pana la urma aici e o problema de gust si in final decizia e a ta.Doar sa nu te incurci cu jumatati de masura. |
Enervanta e limita de 5 min pt corectia mesajului :cry:
Mai vroiam sa zic ca mi se pare total aiurea sa dai aspectul unui gordini la o dacie fara sa-i aduci modificarile tehnice aferente.Ar fi un miel in blana de lup, un fel de mascarici. Io zic sa nu te prostesti cu gordini.Modific-o puternic din punct de vedere tehnic dar nu te lega de partea estetica.Pastreaza-i linia originala, ca si dacia 1300 e frumoasa nu doar jafu ala de gordini:) Doar o parere.. |
da, sunt destule jante in 3 prezoane, Gotti, dar$$$$euro pe bucata e si pret adevarat..... singurele care se gasesc in tara sunt cms astea(dar parca pe langa asta mai exista un model) si cele de aro 10.
|
inca ma mai gandesc cu scosul barilor,nu m-am decis inca...cred ca o sa scot doar tampoanele alea de cauciuc si sa pastrez barile...mie sa nu am probleme cu gaborii...dar SIGUR o sa am daca le dau jos...
am gasit niste jante de tabla stil gordini pe o dacie 1301 infipta juma in pamant DAR NU LE DA de nici o culoare... :( e cu capu omu... apropo de dungi...nu stiu daca se potrivesc albe...voi ce ziceti ??dungi albe pe culoarea asta..? |
Frumoasa masina. Te incanta prin simplitatea ei. atat de simpla si atat de mishto. bafta in continuare
p.s. si daca o lasi asa d.p.d.v. estetic arata bine ;) |
Quote:
|
imi place ca e curata si bine pastrata! felicitari!
|
Are suspensii din alea de alergat pe coasta, cum aveau batranii?
|
Quote:
|
Quote:
|
ieri am confectionat niste coturi cu un nene la autogen...pt o toba de DSN...SLZ (toba de mijloc care se pune la astea...eu am pus-o in loc de finala:D) din cate am observat eu e la fel ca una sport pe interior numai ca asta e mai scurta un pic decat o toba normala de dacie...azi am montat-o se aude super frumos dar nu tare rau...numai bine cat sa te gadile pe timpan :p + o terminatie draguta cromata :D
|
Superba ... jentile alea se potrivesc de minune ..arata superb ;)
|
salz
super mashinutza shi eu m'am apucat de una din 82 sa o fac deocamdata ii fac evacuarea fara nici o toba, iar in loc de finala ceva gen aia (am zis gen) de pe Shelby GT intrebarea mea... cum ai micshorat suspensiile? sa imi zici shi mie cum sa le cobor ms mult |
Pacat ca e crem din cate stie eu R12 Gordini sunt doar albe cu dungi albastre si albastre cu dungi albe, corectati-ma daca gresesc, oricum in rest imi place foarte mult, cum ziceau si restul ramai pe aspect clasic, duce cea mai bine la o masina de varsta ei, a avut un coleg o dacie din 73 tinuta in garaj stare perfecta, putini km, a avut nevoie de bani si a vandut-o, foarte mare pacat dar asta este, oricum ce vroiam sa zic este ca arata ca-n prima zi cand a iesit din fabrica si era superba, pacat ca nu am apucat sa fac poze.
|
imi explica cineva aici cum micshorez o suspensie pe dacie 1300 sau deschid un nou thread?
|
tai niste spire din arc.
|
arcuri de nova pe fata si pe spate cele de fata taiate 2 spire am auzit ca ar merge, nu stiu daca se poate de nova si pe spate.amortizoarele intarite, pt asta vorbeste cu baietii de aici. daca mai sunt si alte solutii in afara de astea pt a cobora masina ziceti va rog ca sunt si eu foarte interesat de asta. va rog sa evitasti raspunsurile gen suspensie sport (asa ceva nai de unde).
|
keep it gordini style
|
succes la modifikt, ai putea totusi sa umbli un pik p la motor, sa o faci un pik mai nervoasa si a exterior....gordi si poate o sapcutza pt luneta;)
|
Sal ... spune`mi te rog cum ai lasato asa jos ... ce i`ai facut ? ca arata belea rau ...
|
tot asta vreau si eu sa shtiu
CUM AI COBORAT GARDA LA SOL???? |
tot asta vreau si eu sa shtiu
CUM AI COBORAT GARDA LA SOL???? |
Arcuri de nova spate, pe fata. Pe spate arcurile de fata, taiate, daca nu gasiti alta varianta. Sau arcuri facute pe comanda. Amortizoare tari (va pot ajuta eu) Bare antiruliu groase.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning