![]() |
ce as face intr-o situatie ca asta?
salut oameni buni, sunt nou pe aici si am o nelamurire. Cunosc o fata de cand eram mic, dar nu aveam nici un interes pentru ea,dar vara asta a venit la bunici(ea locuind la Bacau si eu locuiesc in Onesti) in a 2-a saptamana de la inceputul vacantei, a venit ea pe aici si eu eram putin interesat de ea, dar a spus ca va pleca si nu se va mai intoarce aici. Ea a plecat si peste cateva zile o prietena mi-a zis ca se va intoarce... eu eram fericit. Pana la urma urmei ea a venit din nou si pur si simplu am o slabiciune foarte mare pt fetele brunete, si cu zilele m-am indragostit de ea,si de-al lungul saptamanii am vrut sa-i vorbesc dar nu puteam sa "vrajesc" cand ea era afara cu fetele si alti prieteni de ai mei. Aveam de gand sa o conduc pana acasa, dar eu prost si timid :sad: si greu imi prind curaj. Azi am aflat o veste proasta, ea vorbea cu noi si a zis k maine dimineata va pleca, cand am auzit asta imi venea sa plang pt faptul ca nu aveam o sansa sa-i zic ceva, ea a plecat acasa eu am mai stat afara si am obeservat ca venise din nou afara, dar erau multi baieti pe afara :sad:, si am plecat si eu acasa din cauza ca am febra :shock: si aveam frisoane fiind FOARTE dezamagit de actiunele mele pt ca am avut destul timp sa vorbesc cu ea. Intrebarea este daca pot sa ii cer cuiva id ei sau nr ei de telefon ca sa-i zic ca o sa-mi fie dor de ea SAU sa-i zic ca as fi vrut sa te cunosc mai bine?etc.... si nu sunt sigur daca se ma vai intoarce vara asta. Va rog eu lamuriti-ma sunt trist ca ma tot intreaba prietenii de ce sunt asa de tacut si linistit fara sa zic nimic.
Multumesc anticipat. |
Re: ce as face intr-o situatie ca asta?
Da, fa rost de id-ul sau telefonul ei (desi telefonul e mai de efect), si spune-i ceea ce vrei sa-i spui. Totusi, ai grija sa nu insisti pana la dracu cu treaba asta, capteaza-i atentia dar n-o coplesi.
Bafta! |
trebuia sa te duci direct la ea si sa ii spui...auzi mami ai 2 sanse ori mergem la mn ori la tn :lol:
|
avand in vedere ca esti putin mai timid, un id ar fi cel mai indicat. in scris pe messenger iti poti controla mai bine emotiile si poti stabili o intalnire viitoare ;)
|
asa e tng , imi pot stabili o intalnire cu ea doar daca mai trece pe aici, dar poate uit de ea pana vine... oricum ms de ajutor am sa-i zic ca as fi vrut sa ne fi cunoscut mai bine :D
|
C*cat, nu messenger, e jenibil.
Vrei sa-i spui ceva, ii spui fata in fata. |
Pai nu "auzi" bre ca e timid si cand a avut ocazia i-a fost frica?
Din cate am inteles domnisoara in cauza posibil sa nu revina prea curand in zona, asa ca ti-as sugera sa iti vezi de treaba. Momentan ti s-a pus pata pe ea, dar o sa iti treaca repede, iar data viitoare cand mai apare daca nu ai ceva mai bun de facut te duci direct si rezolvi, nu mai astepti sa treaca timpul. |
pai azi m-a intrebat o fata daca imi place de ea, pe urma a zis "stai linistit mai vine vara asta" daca vine eu ma duc pur si simplu la ea sa-i zic ca sunt atasat de ea sau o iau cu usurelu sau ce sfaturi mai aveti ?
|
Te duci, privesti in jur, il alegi pe cel mai mare baiat din jurul ei si pe cel mai smecher, il pocnesti, de preferabil apoi sa nu mananci bataie rau, te consoleaza si pac pac...
SAU Iei niste sticlute din alea mici de vodka sau bagi 2 guri de palinca, fleoscani niste winterfresh si adio timiditate. |
ce gluma buna sindrom :)) chiar am ras, dar acum vorbesc serios chiar ma duc pur si simplu la ea sa-i zic ca sunt atasat de ea sau o iau cu usurelu(adica ma refer la faptul ca eu voi incepe sa-i vorbesc ca un amic apoi peste cateva zile ii zic ca imi place de ea?)
|
Din atatea femei pe pamant si la 17 ani ti-a picat tocmai pe aia. E simplu, te faci bagat in seama, o faci sa rada si o scoti la cico
SAU Te duci la ea si ii ceri prietenia. |
bai si cand imi imaginez cum e sa ii zic "m-am atasat de tine" sau "vrei sa fii cu mn?" imi bate inima la maximum si imi e frica ca o sa rada de mn sau nu stiu ce. Al dr*cu ma fac de rusine pe forum.:shock:. pai daca va veni nu am sa-i pot zice din prima ca imi place de ea etc... trebuie sa vrajesc... sa o conduc pana acasa nu? (apropo sindrom ce inseamna cico?)
|
da nu trebuie sa-i zici din prima "m-am atasat de tine" sau "vrei sa fii prietena mea". ia-o si tu mai usor.cand incepe sa-ti bata inima , respira adanc si incearca sa controlezi emotiile.vezi si tu cum se prezinta situatia din jur , si da-o la vorba.intreab-o ce mai face , daca ii place pe acolo , in general chestii de genu(care n-au teoretic nici un dumnezeu da faci conversatie)...daca sunteti un grup mergeti cumva undeva cat mai aproape de casele lor si cat mai departe de a ei :)) .o conduci frumos acasa , si pe drum din vb in vb ai sa o simti daca "coopereaza" sau nu.
ai si tu mai multa incredere in tine..ce tot atatea emotii , atata timiditate...daca vrea bine , daca nu...ghinion.n-are ce sa se intample rau. PS : "te scot la un cico?" e un pamflet la "vrei sa iesim la un suc?" |
Quote:
Poti sa-i transmiti foarte simplu "imi place de tine, dar ai grija ce faci cu informatia asta" |
Eu, din toata faza asta n-am inteles un lucru: ai vorbit ceva macar cu "saraca" fata?
|
N-a vorbit:)). Momentan hotaraste ce va face daca va veni :twisted::twisted:
|
Si daca nu vine?
|
si daca vine??:rolleyes2
|
eu am inteles tot ce a zis Tzzantaru, si am sa va zic daca vine pentru ca ea tine legatura cu o prietena :-) si este foarte probabil sa-mi zica daca va veni, sau poate vine fara sa-mi zica nimeni. In fine, daca nu vine asta e imi gasesc alta fata si gata. Daca vine am sa va zic cum e situatia:D
|
Quote:
Destinde de multe ori atmosfera. :lol::lol::lol: |
daca te duci si ii spui ca te-ai atasat de ea o sa zica ca esti bolnav..te duci frumos ..imbracat in rapper..cu 2-3 lantzuri de gat...iei 3-4 mil la tn incepi sa arunci in stanga si in dreapta cu banii..apoi il pui pe un prieten de-al tau sa te sune si vb despre afaceri, bani , masini , gabori etc de fata cu ea sa pari interesant si la final ii zici baby, trb sa iti marturisesc ceva...cand sunt in preajma ta parca numai sunt eu...cred ca m-am indragostit..ai niste ochi minunati..etc:lol: si gata e a ta
|
:)))) cum gandeste alex. Am sa procedez in felul in care a zis alex dar nici chiar asa da' asemanator. Si tot am sa-i zic ceva de genu "trb sa iti marturisesc ceva...cand sunt in preajma ta parca numai sunt eu...cred ca m-am indragostit..ai niste ochi minunati..etc"
|
Quote:
|
atunci n-am sa-i zic asa. Am sa o iau mai usor.
|
nici macar sa nu incerci sa fii "rapper" sau "bo$$ da bo$$"...fii tu insuti..bine, cu ceva mai multa incredere si curaj , ca daca iti ia 10minute sa formulezi o propozitie si aia balbaita iar n-ai facut nimic.
|
sau mai poti face faze dalea sa trimiti o fata sau un baiat pe care il cunosti bn sa ii spuanc a iti place de ea..si dupa aia va intalniti etc etc...gang bang :lol:
|
Quote:
Fii serios, nu trebuie sa pari altfel decat esti. |
Foarte dragut, aproape toti il luati la misto :evil:
Fa-ti curaj, vorbeste cu ea normal, fara sa te balbai, incearca sa dirijezi dicutia spre niste subiecte care sa le puteti aborda amandoi (ca sa nu faci monolog). Incearca sa te porti normal si sa fii o companie placuta. Curaj, nu o sa te manace (cel putin nu din prima :lol:) deci nu ai ce pierde. |
fii tu insuti omule caci daca te dai a fi altceva mai devreme sau mai tarziu adevarul va iesi la iveala, si nu miroase bine in caz ca se leaga ceva; cat despre lanturi si impresii cu discutii de bani si afaceri, sunt puerile si penibile, daca pica la asa ceva atunci mai bine lasa; vorba lui @virus: incearca sa te porti normal si sa fii o companie placuta
|
Frate, daca vrei sa iasa ceva, du-te la ea si ia-o din prima: <<Hai sa trecem peste toate procedeele tipicare care de fapt si de drept maresc timpul necesar pentru a ajunge la un rezultat final. Amandoi o vrem asa ca hai sa zburam peste partea de dating and shit. Vrei sa ne futem?>> I-o dai pe tava repede fara drept de replica. Daca o mai scoti si la o plimbareala pe scuter, a ta e toata noaptea.
|
ok oameni buni, multumesc de sfarturi (aici se poate da +1 la respect, eu sunt obisnuit cu alte forumuri si daca se poate cum dau +1?) :D
|
Uite aicea de la unu de varsta ta un sfat buuuun de tot.In ziua de azi fetele cu capu pe umeri si care se respecta umpic pe sine nu pun botu la boss de boss da nici la Romeo si Julieta.O inviti frumos la un suc,la o plimbare,la o prajitura(intotdeauna merge prajitura:lol:) dar nu prin intermediul prietenilor,cunostintelor etc.pur si simplu o inviti.Dupa te imbraci cat mai comod si placut vizual,si o iei frumos la pas cu ea.Atunci incepi sa discuti toate nimicurile posibile pentru a omora 2 ore de mers pe jos.Mare grija,in acest timp nu iti trada sentimentele pentru ea,ca daca te vede ca esti disperat ai puso.O fata cat timp te doreste e numai a ta,cand stie ca poate sa faca orice din tine deja cauta altceva.Asa.... dupa 2 ore de plimbat, sigur i se face sete/foame.Si atunci o duci undeva ,unde stati jos si puteti bea/manca ceva.Nu shaorma in picioare,nu Mc.Donald's,oriunde altundeva:o terasa,o cofetarie.
La finalul serii nu spui:sti ceva? Te iubesc. Ca nu merge deloc treaba,o sa se sperie si o sa fuga de tine mai mult decat a zis mustang ca fuge inainte:lol:. Cand da sa plece o saruti usor pe buze,USOR ,scopu nu e sa iti dai diploma la stomatologie-carii in spatele maselelor inferioare,ci doar sa ii atingi buzele.Si atat ai pupat-o.Acum ori te alegi cu o palma,ori cu un telefon a doua/a treia zi:"Mai iesim ?" Mult Noroc. |
asta e un sfat foarte bun, ma bucur ca ai scris atat pt mine, dar cand era pe aici ea statea NUMAI cu prietenele ei, eu daca reusesc sa o scot in oras, si cand ne intoarcem n-as vrea sa ne vada ca am venit impreuna... ar rade sau stiu si eu parca as vrea sa nu stie ca "suntem impreuna"etc........
|
ar rade,te-ar fugarii cu cutite,ar...bla bla bla fi serios nimeni nu o sa rada daca iesi cu fata,o sa rada daca te apuci de declaratii de la prima intalnire atunci da,ai mari sanse sa inceapa sa rada.Insa daca fata asta e atat de minunata merita sa rada foanfele alea:lol: Lasa asa. Si daca rad,te duci frumos la ele si porti o discutie civilizata pe tema "fizica cuantica" pe subiectu"vezi-ti de treaba ta mai tuto"
Iar daca iti e rusine de baeti sau ceva,inventeaza pentru dumnezeu:lol: chiar daca tu doar ti-ai atins buzele cu ea,lor spune-le ca a fost cel mai tare sarut... daca va-ati tinut de mana in parc lor spunele ca ati stat o ora imbratisati.Iar daca merge treaba o sa ajungi sa faci mult mai mult.Daca nu merge:"Nu a fost de nasu meu mah:-j" si ai terminat cu smecheria. |
emin3m multumesc pt sfat si pt toti 8) am sa vad cum merge treaba daca va veni pe aci ... pana atunci :cry: dor de ea.
|
Quote:
Lasa doru de ea,and practice practice practice.:D:D:D |
Salutare. In primu rand habar nu ai ce gen de fata este... iti place fizic vad, dute si tu acolo langa fete, baga o conversatie, o gluma, o maslina... vb si tu cu ea... poate nu e genu tau si suferi aiurea... sa o cunosti mai intai, vezi ce ii place, ce nu...
|
Cum ti-a spus si eminem lasa mai usor dorul pentru ea.Si cel mai indica ar fi sa nu ajungi la ea prin intermediul prietenelor.Chiar daca esti timid vezi tu cum faci sa ramaneti doar voi doi(dragostea cere sacrificii)..si..cerei numarul de telefon una e cand il ceri tu alta e cand ii spui ca il ai de la o prietena.........Si inca ceva incearca sa o cunosti,sa o descoperi tu nu asculta la ce iese din gura prietenilor.Mult Noroc.;)
|
iti e dor de asta ...:lol: dar ia sa ii dai lu una la babachoaca sa vezi atunci dor ce o sa ai :lol:
|
@Emin3m a vorbit foarte frumos si de actualitate 8). Un sarut discret e de multe ori cu succes , nu o speria , nu te infige , sa stie cat de cat ce vrei sa faci cand te indrepti spre ea . Nu te vei alege cu o palma , se va retrage singura si tu atunci nu tre sa te simti vinovat in niciun fel , era o fata nu un baiat :lol: . E normal sa iti ramana ceva in minte despre o fata , mai ales ca pe tine te-a fascinat cum arata , dar nu iti este dor de ea ;) .
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:12. |
- Copyright 2026 4Tuning