![]() |
METIN 2
Nu e el cel mai bun joc ,dar pe mine ma prins cat sa pierd unele zile prin casa...
Ia sa vedem , avem pe aici jucatori de metin 2 ... Ce server , Ce Regat... Ce Breasla ...discutii , intrebari ... Nick: Johny77 Server : Taurus Regat :Rosu LVL:38 momentan Breasla :Mast3r Sunt singurul? |
Re: METIN 2
AUALIOU.....ati invadat si 4tuningul mai?pe toate siteurile exista metin2 NUMA METIN2 am in cap...urasc jocu
|
e destul de bun jocul, tinand cont ca e unul joc romanesc.
|
Quote:
Joci? |
Nick: Mitatuschy
Server : Virgo Regat :Galben LVL: 81 ninja lame Breasla :- |
Nu joc, ma joc Shaiya este la fel doar ca mai animat.
|
Nick: Johny77
Server : Taurus Regat :Rosu LVL:44 momentan Caracter: Razboinic Breasla :Mast3r |
joc si eu
robytzza sau adybublee taurus caractere razboinic lvl adybubble 28 momentan lvl robytzza 37 momentan |
cum schimb parola la metin 2 ?
|
Eu joc de ieri , am un razboinic de level 18 , server Gemini , breasla nu am ..
Cine e dispus sa ma ajute sa cresc , il rog frumos sa o faca .. Tuturor celor carora le-am cerut ajutorul in joc vor yang , iar eu nu dau banii pe prostii :lol:. |
Quote:
Quote:
am facut lvl 46...sunt putin in groapa acum din cauza fierarului... |
Pai si nu pot sa joc pe taurus ? Nu pot sa schimb server?:( .. ma rog .
Soldatele de juramant alb care sunt ? |
Quote:
ca sa scimbi server inseamna sa faci alt caracter dela 0 |
Quote:
Daca pe Taurus nu sunt ratati care sa nu te lase in pace si sa te omoare continuu pierzand astfel xp si timp .. ma mut acolo .. in seara asta de orice jucator care dadeam ma omora.. |
Are cineva idee de unde bag mai multe pagini la depozit ? Ca s-a umplut cu dracovenii :lol:
|
Quote:
sfatul meu e sa te apuci sa le vinzi la magazinul general ....daca ai armuri sau fel si fel de arme si nu au bonusuri pe ele .... vindele ... asta dupa ce te uiti daca iti trebuie sau nu ... golesteti depozitul si inventarul . |
Quote:
|
Quote:
|
Mai jucati ? Ce level mai aveti ?
Eu joc mai nou pe Corvus , am level 30 , breasla h0pe , M1 la aura , leu+7 , pentagon +7 , coasa de razboi+4 ( mi-a esuat fms la +6 :x ) , coif fier+5 ... level 3 la cal deocamdata..cam atat.. :) Voi ? |
LVL 52 , 12 stafii +6 cu otravire 3% Anti war+3 , Reintoarcerii +3 , Rotund +6 cu inteligenta 2 si impotriva orcilor 6%, Dragon +6 Cu pv 500 si grabei +2 ..doar ce am spart un alt dragon de la 7 la 8 .... Papuci 1000 pv , bratara argint +7 ...coif +8 Cercei de ametist +5 (doar ce am spart abanosi la +8.) .....
|
lvl 2 :)) atata am :)))
|
Level 31 , level 7 la cal , am toate medaliile .. acum trebuie sa urc pana la 35 repede ca sa pot sa fac armatu' .. abea de atunci incepe adevarata distractie :twisted:
|
si eu joc pe lupus lvl 9pe caract razboinic (quickshare) si lvl 13 pe caract shaman (wenomskill)
|
Quote:
|
Quote:
pe langa masini joc si eu metin :D Taurus Ninja lvl 68 - mariusmrs - Lame m8 pumnal m7 ambuscada m7 nor zale+9 otel +5 cu pietre vultur +9 argint +9 abanosi+9 fms+9 pm 30 mobi 4 , fatala4 nimfa+9 cutite dragon+7 cu pietre papuci 2 k pv colier 1,5 k pv Warior lvl 68 - am renuntat la el logan 1,6 :D soft xenon eleron pilot bara fata pilot folii muzica stopuri filtru aer sport astea sunt cele modificate : restul stoc :) spor la treaba la masini si la metin :) bafta |
Quote:
Papuci De lvl 47 +6 CU 1000 PV si Aparare Pumnal 10% Rotund +7 cu inteligenta 6 Quote:
|
Quote:
Salut, am mai crescut ...mai am putin si fac lvl 70 m9 pumnal m8 ambuscada m7 nor 15 pct la atac fulger Taurus , Albastrii Breasla : PureLove |
1 Attachment(s)
Iti stiu breasla .... nu stiu dece am impresia ca te stiu si pe tine ...
Am facut 54 si ma pregatesc de v2 Un wallpaper cu breasla mea ...mai fac si dastea cand ma plictisesc... Breasla mea se sparge ...se uneste cu TheClan Numai bine! Spor la treaba! |
m-am jucat si eu acum un an sau 2 nebunia asta de joc, e addictive rau. m-am oprit cand au inceput sa faca serverele noi si sa inceapa nebunia cu servere pline si toate cele. stiu ca ajunsesem la lvl 70 cu un ninja si 40 cu un razboinic. acum se joaca pe contul meu un nepot care are 10 ani :D stiu ca l-am lasat cu un fms +9 si un rib +8, vreo 6-7 armuri cu +8 si pietre si ultima oara cand l-am vazut, vindea colegilor de scoala armurile cu 50 de lei bucata :shock:
|
Quote:
E un joc care daca te-a prins te cam face sa pierzi ceva vreme cu el .... oricum nebunia adevarata incepe de la LVL 65-70 . |
chiar asa a ajuns lumea? sa dea bani pe obiecte virtuale? oau :shock::shock: pt mine nebunia s-a terminat la lvl 70, nu mai aveam timp sa ma joc si dura ft mult un lvl up
|
Quote:
Salut , ce nume ai pe joc ? joci tot pe taurus? in sfarsit am facut si eu 15k pv :)) bafta |
Quote:
|
Eu am lasat RO-ul din cauza ca eram razboinic pe mental si nu-mi mai placea (dupa ce am spart cateva rib-uri cand am vrut sa le fac +2 mi s-a luat). M-am mutat pe candylongju, unde sunt razboinic pe corp, nick 22VIN, lvl 92. Am P pe vartej, incizie, aura, zdruncinare; pe mine am otel negru +8 (trebuie s-o fac epica dar imi tot esueaza la +9), arma de 92 +9 (se cheama uccidi drago blu pe server) si multe altele. Pe serverul asta mai simt si eu ca joc, pe RO e multa pierdere de timp daca nu bagi bani...
|
Eu m-am apucat de privat , mai exact de GX.
Level 69 Otel+6 , 1,5k pv , pietre +4 Partizan +6 , pietre +4 3x Magnetica+6 6x Nimfa +6 :lol: Scut Leu +7 , Imun Papuci 2k pv Colier 2k pv Coif +9 .. Se face level f repede , insa itemele sunt foarte greu de upgradat.. Perlele costa asa : Perla alba 100kk , albastra 90kk , visinie 70kk .. mai si esueaza ( de cele mai multe ori .. mi-a esuat leul de 3 sau 4 ori la +9 , 5 ori +8 .. ) |
Mi se pare prea usor ....nu are farmec....nu te mai bucuri lafel de mult cand iti reuseste ceva..... parca nu are acel ceva .... toti sunt buni pe privat ....
Adevarata lupta se vede pe free...care stie sa faca bani ...care se descurca mai bine ... se pune valoare mai mare pe un item reusit , pe un G sau pe un P .... e doar parerea mea si atat... Numai bine! |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Asta sunt eu (demonstratie de valoare de atac cu vartej) |
Quote:
Va salut, VAND CONT DE NINJA PE LAME de lvl 70 - . mai exact contul descris mai sus. Pe acelasi cont mai ese un caracter de lvl 68 (war pe aura) Acum joc pe un nou cont SURA ARME - lvl 78 m10 tais vrajit m10 protectie m9 vartej m8 lovitura deget 6 pct teama 1 pct risipire |
Quote:
Ma gasesti seara pe "InTense" . |
Quote:
Deci acum esti in DeatLegion.... sunteti buni ....mi-ai sarit in ochi cand erai la war cu ai mei. TheClan .... Nu aveam inel sa vorbesc.... "InTense" ce e? chat ceva? nu umblu pe acolo Dece vinzi Ninja? Niciodata nu mi-a placut sura pe tais.....zilele trecute bateam la unu de lvl 62 de l-am facut de ras ....si avea M-uri maricele ....eu lvl 55... Sunt buni pe monstri . Apropos...cu cat dai contu? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning