![]() |
Logan Speedline
13 Attachment(s)
LOGAN SPEEDLINE BY MANIAC MOTORS
In prezent: -esapament sport Borla -amortizoare sport Bilstein -arcuri sport Eibach -jante O.Z. Superturismo 7"x16" -stopuri lexus -ceasuri bord custom -scut sub masina custom In curand ( 1-2 saptamani) -neoane undercar -scaune Recaro -discuri racing fata+spate Sandler -sistem audio Ground Zero -body kit unic -angel eyes -filtru aer Pipercross -evazari aripi -flanse In viitor: -capote+eleron fibra carbon -kit xenon -si mai vedem |
Re: Logan Speedline
Asteptam sa vedem ce iese....tzinetzio tot asha
|
jantele si ceasurile de la bord kick ass....imi place....baga mare`ncontinuare....si mai asteptam poze...
|
felicitari pentru masina.Arata frumos si imi place foarte mult simplitatea dar si bunul gust pe care il degaja.Tine-o tot asa si asteptam cu nerabdare toate schimbarile care le ai in plan.Mult spor
|
super dragut loganul, se remarca prin simplitate! finut foc......imi place...;);)
|
am sa revin pe parcurs cu modificarile pe care o sa le aiba loganul
|
frumos... pune si u niste filmuletze cu masina (in afara de burnout-ul ala din garaj ;) )si asteptam poze cu noile tale modificari
TINE-O TOT ASA... apropo bara fatza face parte din kitul unic sau va fi alta ? |
Superb loganul asa trebuie modificat loganul:simplu si eficient;)
|
imi place... simplu si frumos ;)
P.S. pacat ca e doar 1.4 :( |
Auzi cum ia'i facut spoileru fatza? ca nu intzeleg la'i taiat? ce ia'i facut?
|
masina nu este a mea ... este a unui prieten d'al meu...spoilerul fata el si l-a facut...si urmeaza alte spoilere decat astea;)
|
ai uitat sa precizezi...mult mai belea spoilerele! ;)
|
1 Attachment(s)
si un mic filmulet;)
|
v-am spus eu k loganurile sunt tari :D frumoasa masina dar la motor nimik...:|
|
sal.imi place loganu asta,dar o poza cu botu facuta afara?sa se vada mai bine k nu am inteles ce a vrut sa-i fak
|
frumusica foc masina dar la urmatoarea sesiune de poze poate te gandesti sa fotografiezi mai bine anumite unghiuri oricum tine-o tot asa ca toti iti admiram masina
|
Frumos loganul ...i-mi plac oz foarte mult
|
1 Attachment(s)
o poza mai veche cu ea;)
|
super..frumos loganu'....mai ales Oz ...
|
praguri pilot ? dar ai scapat de ele din cate vad .....;)
bv ca deja sa umplut romania de kiturile lor.... |
alooooooooooooooooooooo,frate,ii faci si U o poza afara ziua? k vreau sa inteleg si yo ce vrea sa fie ciudatenia aia de bara ! ! !
|
Quote:
|
Quote:
|
TARE DRAGUTZ vreau si eu poza din fata sa vad bara ca imi place si vreau sa incerc sa o fac si eu :D
seamana cu bara de la logan 2000 ala de rally |
TufY,nu te mai agita,nu vezi k omu nu vrea sa puna nici o poz cu ea din fatza!frate nu conteaza k o dai jos,vreau sa vad shi yo cum arata!
|
mah da nu o mai tura atata ca ramai fara benzina :) in rest tare loganu imi place mult bafta in continuare
|
pune si U o poza cu masina din fatza,ziua,afara,s o vada si ochiu meu! nu conteaza k o dai jos! vreau sa vad ce ai schimbat la ea,k vreau s mai modific si yo cate ceva la bara sata din fabrica si nu-mi strica niste idei!
|
o sa mai iau masina la o sedinta foto si o sa fac neste poze mai "expresive";)
|
Tare!
Am si eu un logan in constructie si m-ar interesa o colaborare la un kit calumea. Nu imi plac chestiile alea din plastic de le vezi pe toate taxiurile. |
Putem sa mai adaugam la "prezent":
-linie audio Grand Zero -discuri gaurite(nu au fost montate inca) |
sper ca o sa fie gata noile spoilere cat de curand
|
si se lucreaza la evazarile la aripi fata
|
si o sa arate bn.........
|
e super draguta masina....dar sti tu mereu e loc de si mai bine.....apreciez bunul gust, nimic exagerat...spor la treaba in continuare!
|
ai vazut loganul s2000?este o incercare de a copia acel spoiler!
|
Uite ma ce se poate face dont-ul logan.. cum potzi sa spui ca asta nu-i masina marfa.. :peace:
|
Frumusel foc loganelul asta,imi place tare mult cum ii sta cu oz-urile alea,dragutza foc masina
:evil: In loved with bmw:twisted: |
frumushel fok..bafta
|
In Curand Poze Noi Cu Ultimile Modificari!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:07. |
- Copyright 2026 4Tuning