![]() |
Battle Honda Type S! Intre Opportunity Si Nightdevill
1 Attachment(s)
ACEASTA PROVOCARE ESTE PUS LA CALE DE B-69-TAU SI DE ZOLIA T! DE FAPT ZOLIA T A FOST CEL CARE A GASIT POZA!
ASA CA BAIETI VREM SA VA VEDEM LA LUCRU, AVAND IN VEDERE CA ACUM PRIMITI POZA VA ACORDAM O SAPT PT A REALIZA LUCRAREA! OK BAIETI? SA-I DAM BATAIE......:lol: pana sambata viitoare sunte-ti provocati amandoi! p.s aceasta provocare este numai pt "opportunity" si "NightDevil"! |
Re: Battle Honda Type S! Intre Opportunity Si Nightdevill
eu accept.. ******
ZoliaT: e de ajuns prima parte din ce ai scris |
accept......
|
spor la treaba baieti ..
aceasta provocare vine in urma unei mici neintelegeri asupra unui pool cu un battle intre cei doi aceasta poza fiind lansata doar de 5 ore pe internet sigur nu a mai tunat-o cineva virtual asa ca imaginatia celor doi va fi solicitata la maxim pot sa tuneze masina si ceilalti .. dar sunt rugati sa posteze rezultatul pe un topic separat si doar dupa ce se incheie provocarea dintre cei doi |
1 Attachment(s)
Quote:
crezi ca acum se vor rezolva neintelegerile ?!? oare ?!? :lol: de cate ori v-am zis ca nu e bun sistemul de votare de pe 4tuning ?!? uite ce-am vazut eu pe offline-ul messenger-ului meu, cand am deschis calculatorul: xxxx_xx (6/30/2006 10:33:08 PM): votati opportunity, pls am de luat o bere! si bineinteles, link, mai sus, catre ce are de votat omu', pentru berea inculpatului... :lol: :lol: :lol: asta e sistemul de votare pe 4tuning. mass-uri favorizante pentru o amarata de bere... macar am avut mila si respectul fata de cel in cauza sa nu-i dau numele, dar oricum, am salvat si screenshot-ul cu numele... :evil: jenant. pacat ! dar, vorba aia: fii pregatit ! sa nu se lase chestii de-astea macar cu un BAN ?!? ca saracii copii se chinuie sa tunerizeze cum stiu ei mai bine si cat se pricep ei bietele masini iar rezultatul depinde de un bashit de mass pentru o bashita de bere... de cacao !!! |
PS: daca imi sterge cineva postul de mai sus, sa argumenteze negru pe alb sau orice alta culoare pe alb de ce l-a sters sau modificat. il am salvat la mine, pentru orice eventualitate ;) :twisted:
|
din pacate chestiile aste se intampla .. :( Si eu am primit mass'uri dinastea...dar asta kre l'ai primit tu , chiar m'a cam uimit si pe mine :( !
ps: ce face po****ritatea din oameni :( ! |
apropo.. massul nu era dat de mine.. sa vedem cand fac masina ca saptamana asta plec ;)
|
Quote:
dar votul conteaza si trebuie dat si ce iti place tie cel care voteaza... nu conteaza ca iasa o bere 2.,,, 3 .......o naveta acum crezi ca toti cei ce au votat si sa zicem au primit acest mass au votat cu cine se spunea acolo in mesaj si nu ce ii placea lui :rolleyes2 eu unu nu bag mana in foc 100 % |
partea 2: eu nu inteleg de ce s-a facut alt topic pe honda asta??!! sa ma i faca odata cineva pool cu alea 2 masini ca eu nu mai am timp cand sa fac honda pt ca luni plec la mare :|
|
sefu .... nu imi place atitudinea ta
serios cei care nu sunt implicati direct in asta si nu au nimic concret de zis sunt rugati sa se abtina |
Quote:
|
ironic sau nu...cel care are de luat berea aia s-a bagat peste un topic inchis si apoi a facut altu in care l-a bagat pe zoliat.....din partea mea e mult mai urat decat ceea ce am facut eu care pana la urma doar am 'rugat' sa se inchida respectivul topic......
deci domnul x....nu e frumos ce am facut eu?!..dar ce ai facut tu e frumos??? (daca nu dadeai massul respectiv si erai macar moderator pe virtual nu comentam nimic) as dori sa nu mi se stearga acest post......desi probabil nu am sanse. |
1 Attachment(s)
...Honda type S .....
|
maamaa NightDevil superb :shock:
|
Pot sa ma bag si eu ? :twisted:
|
Quote:
|
Tare mashina..sa vedem cu ce poza vine Opportunity....
|
Quote:
ii super tare Honda-u` Nightdevil...bv...ffff tare... |
Opportunity hai odata cu masina,....sau ai facut pe tne knd ai vazuto pe a lu nightdevil:):twisted:
|
da si voi berbeci.oportunitty nu mai pune masina.e plecat la mare.a zis pe forum.:lol:
|
Quote:
Quote:
acu ce o sa se intample?o sa fie asteptat opportunity?:rolleyes2 |
...eu asa cred ca o sa fie asteptat... ca alta solutie nu prea gasesc
|
Quote:
zoliat a zis clar sa ne impunem regulile k e cam 'dezordine' (k sa ma exprim frumos) pe aici. |
tare masina NightDevil ..... o asteptam si pe a lu oportunitty sa vedem ce iese
|
"O SAPT PT A REALIZA LUCRAREA!" ..... maine trece saptamana si din cate am vazut eu Opportunity se plimba .... daca stia ka trebuie sa plece dc am mai aceptat ? si dc a mai facut tot k.... asta ? eu unu zik ka daca s-ar mai face acest battle Opportunity ar trebuii penalizat..
|
Quote:
|
Quote:
Poate ca isi va posta lucrarea de la mare :???: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning