![]() |
Vectra B ceva mai speciala
A doua oara cand incerc sa pun masina pe site.. poate de data asta o sa-mi dau interesul mai tare :P
Ok, masinuta e o vectra B, cu motor 2.2 DTI, full options, cu scaune din piele sport, fara prea multe modificari la exterior, in afara de plasa, folie si croamele pe 17". Este in schimb modificata cel mai tare in sectorul audio-video, si cred eu, unicat. Are un sistem central cu ecran lcd touchscreen Kenwood, ce suporta cam orice format audio sau video pe dvd sau cd existent, + inca 4 ecrane lcd, 2 in tetiere si 2 in portbagaj. Pe partea audio, are in portbagaj 2 difuzoare de basi Hertz, ajutate de un amp Audisson, pe platforma de sub luneta 2 difuzoare de medii JBL, in portierele fatza 2 difuzoare de medii Infinity, iar in portierele spate 2 difuzoare MNC.. care nu prea merg cu restul si deocamdata ma gandesc sa le dau jos. Mediile sunt miscate din loc de inca un amplificator Audisson. Pentru inalte are 2 difuzoare Infinity, si 4 Sony care se cam ard din cand in cand si trebe schimbate :P Bateria e ajutata de 3 condensatori care sunt confundati de multe ori cu tuburi de Nos de privitori :)) In rest, neoane albastre sub masina, neoane albastre in jurul difuzoarelor de basi, neoane albastre pe condensatori, toata lumina de pe bord albastra. Sper sa va placa pozele. Majoritatea sunt facute cu telefonul dar promit ca o sa fac si de calitate mai buna. Masina e modificata in urma cu vreo 2 ani si am rulat cu ea... nu e o masina care sa stea doar in saloane si poate de acea nu e perfecta... dar pentru mine e oricum ceva special. |
Re: Vectra B ceva mai speciala
am vazut ca ai vrut sa o vinzi inainte masina, nu? am gasit posturile tale la bazar! nu o mai vinzi? gata?
in fine, muta si tu pozele alea aici te rog ca merita vazute! vreau sa te intreb ceva, intri pe mes? daca da..... taur_69 a nu ti-am spus, masina e o bestie! super tuning! felicitarile mele! |
25 Attachment(s)
Hmm.. pozele
Inca niste poze Si iar poze :D Quote:
A, si permite-mi sa te felicit pt. dacia loco ;) Am vazut-o pe viu acum vreo saptamana si imi place ce i-ai facut.. oricum cere jenti :) |
super masinuta.....daca e sa o vinzi mare pacat ca nu mai scoti cat ai bagat:cry:.. asa ca nu o vinde ;)
|
Quote:
|
frumoasa masina. iar de audio video no comment. super. o singura problema. dormi bine noaptea cu asa masina in fata casei. FERESTE_TE DE BAIETII RAI. In rest numai de bine.
|
Quote:
Iar de asigurat nici vorba... nu se prea baga nici o firma sa asigure instalatiile de prin ea :( |
ar trebui sa te interesezi (ceva relatzii) sa'tzi asiguri ce ai in mashina ca nu se shtie ce ar putea sa faca invidioshii.....pe bune...lumea e rea in ziua de azi shi ar fi bine sa nu rishti...TARE TARE mashina...felicitari
|
B-69-TAU Am vazut-o eu saptamna trecuta nu aveai spoilaru pe spate;)! Arata mult mai bine in realitate decat in poze!!! Cat despre opelu tau este super tare!!! Felicitari!!! Ai grija de el si ferestel de baietii rai!!!
|
frate nu inteleg ma uit p`aici !! ce sunt gaurile alea in portbagaj???
|
misto masina...ai grija de ea..:d
|
apropo cam cati bani ai bagat in ea..?
|
frumos omule...ii o bijuterie de mashina...da asa de curiozitate cat ai bagat in ea?!si o mika paranteza...sa fiu sincer la exterior faceam modifikari mai drastice...in masina asta este imaginatzie nu gluma...orikum portbagaju ii meserie :)
|
cand am vazut pozele cu int am ramas socat....arata bestiala la fel si sistemul din portbagaj!!!felicitarii!!!:):)
|
las-o mai jos si scapa de vinil.....dar daca tie iti place asa e ok.....in rest interiorul e frumos.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
super tare masina.....felicitari..mai rar vezi asa o masina prin romania
|
f klumea poza...si yo la ceva de genu mam gandit..la anu vreau sami trag si yo un vectra :)
|
imi place masina vectra e facuta frumos dar schimba presurile alea cu unele veritabile de tabla plsssssssss
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si o poza de cand am fost la Timisoara :D |
1 Attachment(s)
Dupa un mic polish manual... sunt mandru de mine :D
|
Cam ce pasta ai folosit la polishul acela... si ... mai tine??? :lol:
|
mergea un spate plin daca tot o arzi cu numarul pe bara ...iar gaurile alea poti sa le faci in alta parte.
|
Quote:
|
felicitari .. felicitari felicitari ...
masina arata SUPERB |
kid_alex18
omule de ficare data cand vad masina in bv intorc capu' si casc gura. odata m-ai vazut si ai dat muzica mai tare. ma uitam asa pierdut si am zis bestial. :D
|
omule sper k ai de gand sa vii cu mashina la oradea pt un show de tuning :D
|
zi si cand.... ca poate vine... :twisted:
|
ink nu se stie data exakta akuma se rezolva aprobarile :) cand ii pus totul pe roate...reclame la greu...asa sigur aflatzi totzi :D
|
Un tuning facut cu mult bun gust, multi bani,timp si suflet. Imi place. Imi place mult de tot.
|
Quote:
Singura problema e ca am modificat-o de ceva vreme si nu mai arata impecabil.. si oricum niciodata nu am considerat-o show-material :P |
4 Attachment(s)
Azi mi-a cazut tot ce mai aveam din scutul de pe stanga-fatza. Sa fi vazut cum aratau oamenii de pe trotuar cu degetul inspre mine cand am virat stanga maxim, am bagat mana pe dupa roata si l-am smuls cu putere din ultimul surub in care se mai tinea....
Ma gandesc cu groaza la cei care chiar au masini sport.. cei care chiar au garda la sol joasa... fratilor voi pe ce parte a soselelor mergeti? ca eu nush cum sa mai fac... si nu vorbesc in mod special despre gropi.. ca pe alea le ocolesc cat de cat... dar oare cand vor face astia drumurile plate? (a, sa nu mai zic de bucata de bordura din Constanta care se afla in mijlocul drumului, si peste care chiar am crezut ca trec.......) Si cateva poze |
cand aflu mai multe detalii o sa fak si yo un pik de reclama :D
|
Interior nota 10 arta super mai ales instalatia de sunet dar cat despre exterior nu prea ajunge la 10 hai 8.50-9 nu vreau sa fiu rau oricum felicitari sa ai parte de drumuri cat mai plate :) ....aaa si ce bordura din Constanta?
|
e tare...te am vazut ...si putin auzit(ascultai incet ..presupun) prin bv...am zis ...ce muzica are ala ...de are gauri in spate(chiar...au un efect...nu iti ploaua?).... dar....nu mai am cuvinte..bravo...super tare...ai grija sa nu ti-o pandeasca .hotii...e beton....
|
Quote:
Cat despre gauri ma distreaza faptul ca majoritatea ma stiu drept "ala cu gaurile in portbagaj" ...iar de ploaie, chiar nu intra. Nu se uda nici la spalat cu jet daca are grija omu' |
Super misto masinutza ... system audio video este exceptional !
Dar ce legatura are presiunea din porbagaj cu statia ??? Statile audio au protectie, si intra in protectie in cazul in care difuzorul iese din spectru sau cand bobina nu mai poate prelua puterea sinus! Teoretic daca presiunea iti apasa pe difuzor ardeai sigur difuzorul dar nu sii statia , maxim un final de la statie ! Chestia asta sa iti faci bass-reflex la porbagaj nu am mai auzit si nici nu am mai vazut ! Logic masinile de salon de la Alpine, JBL, SAL, care deobicei au injurul a 2000-8000 W rms ar trebuii sa fie pline de gaurii ! Poate nu sunt incintele facute bine si calculate de la difurii ! |
Am urcat si eu in masina asta mai demult... Nu stiu daca mai este acelasi proprietar :)
Frumos lucrata, stiu povestea masinii, de unde au fost luate piesele, jantele, muzica... Muzica e bestiala! |
Enzo ai dreptate si nu vreau sa intru in polemici pe tema asta. Ca idee, nu s-a ars statia care amplfica basii ci cea de medii, difurile de medii nefiind la inceput bine izolate de portbagaj. Solutia nu a fost poate una profesionala dar functioneaza bine si e de senzatie....
AdrianC4, proprietarul e acelasi, povestea continua pe cai nebanuite :P |
Aha acuma am inteles !
Dar ideea este ca tu ai bass-reflex in aer liber si asta scade din db ! ( E cum ai scoate o boxa bass-reflex din casa si o pui in curte si constatii ca nu prea mai este bass) ! Oricum esti cool ! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning