Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Vectra B ceva mai speciala (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/19712-vectra-speciala.html)

XelleX 29-06-06 20:21

Vectra B ceva mai speciala

A doua oara cand incerc sa pun masina pe site.. poate de data asta o sa-mi dau interesul mai tare :P
Ok, masinuta e o vectra B, cu motor 2.2 DTI, full options, cu scaune din piele sport, fara prea multe modificari la exterior, in afara de plasa, folie si croamele pe 17". Este in schimb modificata cel mai tare in sectorul audio-video, si cred eu, unicat.
Are un sistem central cu ecran lcd touchscreen Kenwood, ce suporta cam orice format audio sau video pe dvd sau cd existent, + inca 4 ecrane lcd, 2 in tetiere si 2 in portbagaj.
Pe partea audio, are in portbagaj 2 difuzoare de basi Hertz, ajutate de un amp Audisson, pe platforma de sub luneta 2 difuzoare de medii JBL, in portierele fatza 2 difuzoare de medii Infinity, iar in portierele spate 2 difuzoare MNC.. care nu prea merg cu restul si deocamdata ma gandesc sa le dau jos. Mediile sunt miscate din loc de inca un amplificator Audisson. Pentru inalte are 2 difuzoare Infinity, si 4 Sony care se cam ard din cand in cand si trebe schimbate :P
Bateria e ajutata de 3 condensatori care sunt confundati de multe ori cu tuburi de Nos de privitori :))
In rest, neoane albastre sub masina, neoane albastre in jurul difuzoarelor de basi, neoane albastre pe condensatori, toata lumina de pe bord albastra. Sper sa va placa pozele. Majoritatea sunt facute cu telefonul dar promit ca o sa fac si de calitate mai buna. Masina e modificata in urma cu vreo 2 ani si am rulat cu ea... nu e o masina care sa stea doar in saloane si poate de acea nu e perfecta... dar pentru mine e oricum ceva special.

B-69-TAU 29-06-06 20:30

Re: Vectra B ceva mai speciala

am vazut ca ai vrut sa o vinzi inainte masina, nu? am gasit posturile tale la bazar! nu o mai vinzi? gata?
in fine, muta si tu pozele alea aici te rog ca merita vazute!

vreau sa te intreb ceva, intri pe mes? daca da..... taur_69

a nu ti-am spus, masina e o bestie! super tuning! felicitarile mele!

XelleX 29-06-06 20:32

25 Attachment(s)
Hmm.. pozele

Inca niste poze

Si iar poze :D

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
am vazut ca ai vrut sa o vinzi inainte masina, nu? am gasit posturile tale la bazar! nu o mai vinzi? gata?
in fine, muta si tu pozele alea aici te rog ca merita vazute!

vreau sa te intreb ceva, intri pe mes? daca da..... taur_69

a nu ti-am spus, masina e o bestie! super tuning! felicitarile mele!

Da, ai dreptate.. de aia am zis ca e a doua incercare de a aduce masina pe site... Dar am cautat sa vad daca mai e pe aici si n-am mai gasit nici unul din post-urile mele mai vechi. Am incercat mai demult sa o bag la bazar, cu gandul sa o vand din motive personale. Masina este inca de vanzare, dar la banii pe care i-am bagat in ea greu mai vinzi asa ceva. Oricum m-am gandit ca e timpul sa o mai aduc in atentia lumii, nu neaparat ca sa o vand :)

A, si permite-mi sa te felicit pt. dacia loco ;)
Am vazut-o pe viu acum vreo saptamana si imi place ce i-ai facut.. oricum cere jenti :)

bodyspeed 29-06-06 20:47

super masinuta.....daca e sa o vinzi mare pacat ca nu mai scoti cat ai bagat:cry:.. asa ca nu o vinde ;)

B-69-TAU 29-06-06 21:21

Quote:

Originally Posted by XelleX
H

A, si permite-mi sa te felicit pt. dacia loco ;)
Am vazut-o pe viu acum vreo saptamana si imi place ce i-ai facut.. oricum cere jenti :)

nu stiu cand m-ai vazut tu dar are jante de f mult timp!:lol::lol: merci frumos

hdc77ro 30-06-06 07:54

frumoasa masina. iar de audio video no comment. super. o singura problema. dormi bine noaptea cu asa masina in fata casei. FERESTE_TE DE BAIETII RAI. In rest numai de bine.

XelleX 30-06-06 09:25

Quote:

Originally Posted by hdc77ro
dormi bine noaptea cu asa masina in fata casei. FERESTE_TE DE BAIETII RAI. In rest numai de bine.

Heh... asta e o problema tare grea... am alarma super tare pe ea cu apel gsm etc.. da stiu ca "baietii rai" ar putea fura si numai alarma de pe ea daca ar vrea :)
Iar de asigurat nici vorba... nu se prea baga nici o firma sa asigure instalatiile de prin ea :(

Corbu` 07-07-06 01:12

ar trebui sa te interesezi (ceva relatzii) sa'tzi asiguri ce ai in mashina ca nu se shtie ce ar putea sa faca invidioshii.....pe bune...lumea e rea in ziua de azi shi ar fi bine sa nu rishti...TARE TARE mashina...felicitari

Cristi-Nebunu 07-07-06 07:58

B-69-TAU Am vazut-o eu saptamna trecuta nu aveai spoilaru pe spate;)! Arata mult mai bine in realitate decat in poze!!! Cat despre opelu tau este super tare!!! Felicitari!!! Ai grija de el si ferestel de baietii rai!!!

Slim29 08-07-06 03:46

frate nu inteleg ma uit p`aici !! ce sunt gaurile alea in portbagaj???

Cr1Sty_xxl 14-07-06 13:58

misto masina...ai grija de ea..:d

Cr1Sty_xxl 14-07-06 14:10

apropo cam cati bani ai bagat in ea..?

BIG_mafia 16-07-06 15:35

frumos omule...ii o bijuterie de mashina...da asa de curiozitate cat ai bagat in ea?!si o mika paranteza...sa fiu sincer la exterior faceam modifikari mai drastice...in masina asta este imaginatzie nu gluma...orikum portbagaju ii meserie :)

Mihaitza_tdi 18-07-06 10:17

cand am vazut pozele cu int am ramas socat....arata bestiala la fel si sistemul din portbagaj!!!felicitarii!!!:):)

D_M_X 21-07-06 11:31

las-o mai jos si scapa de vinil.....dar daca tie iti place asa e ok.....in rest interiorul e frumos.

XelleX 24-07-06 19:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by slim4r5
frate nu inteleg ma uit p`aici !! ce sunt gaurile alea in portbagaj???

Fara gaurile alea am ars o statie Audison LRX2 ... deci sunt facute sa mai scada presiunea din portbagaj. Mi-au scazut si presiunea din buzunar pentru ca un politzai m-a amendat ca nu am numarul unde trebuie

Quote:

Originally Posted by Cr1Sty_xxl
apropo cam cati bani ai bagat in ea..?

Pretul modificarilor se apropie de pretul masinii la data cumpararii

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia
frumos omule...ii o bijuterie de mashina...si o mika paranteza...sa fiu sincer la exterior faceam modifikari mai drastice...in masina asta este imaginatzie nu gluma...orikum portbagaju ii meserie

Multumesc mult :) Cat despre modificari as vrea sa arate ca asta de mai jos... din pacate tot ce e frumos costa...

Quote:

Originally Posted by D_M_X
las-o mai jos si scapa de vinil.....dar daca tie iti place asa e ok.....in rest interiorul e frumos.

Mai jos de atat chiar nu mai am cum s-o las... cel putin in fatza unde abia imi incape adidas-ul sub ea. Am fost pana la Timisoara saptamana trecuta si pe acolo pe la Lugoj unde se lucreaza am mers mai mult cu masina pe burta decat pe roti. La intoarcere am pierdut scutul de pe stanga. Cat despre vinil a fost o chestie de vreo 2 saptamani... L-am facut cu un prieten mai mult ca provocare sa vedem daca reusim :) acum nu mai e pe masina.

BmwRacer_ 24-07-06 20:03

super tare masina.....felicitari..mai rar vezi asa o masina prin romania

BIG_mafia 25-07-06 15:12

f klumea poza...si yo la ceva de genu mam gandit..la anu vreau sami trag si yo un vectra :)

naka66vio 26-07-06 19:47

imi place masina vectra e facuta frumos dar schimba presurile alea cu unele veritabile de tabla plsssssssss

XelleX 28-07-06 01:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by naka66vio
imi place masina vectra e facuta frumos dar schimba presurile alea cu unele veritabile de tabla plsssssssss

Dap, vreau sa plachez toata podeaua cu tabla diamant... oricum presurile alea sunt pe duca rau de tot
Si o poza de cand am fost la Timisoara :D

XelleX 03-08-06 03:13

1 Attachment(s)
Dupa un mic polish manual... sunt mandru de mine :D

Eagle_flyaway 04-08-06 13:17

Cam ce pasta ai folosit la polishul acela... si ... mai tine??? :lol:

dany_let 06-08-06 15:12

mergea un spate plin daca tot o arzi cu numarul pe bara ...iar gaurile alea poti sa le faci in alta parte.

XelleX 26-08-06 03:07

Quote:

Originally Posted by Eagle_flyaway (Post 508248)
Cam ce pasta ai folosit la polishul acela... si ... mai tine??? :lol:

Hmm o pasta Arexons la cutie dreptunghiulara de tabla... am luat-o dintr-un Omv din plictiseala, dar pana acum sunt multumit de cum arata masina. De cand am facut-o am spalat-o de 3 ori.

EvLSant0S 26-08-06 05:04

felicitari .. felicitari felicitari ...
masina arata SUPERB

Kid_Alex18 26-08-06 15:28

kid_alex18

omule de ficare data cand vad masina in bv intorc capu' si casc gura. odata m-ai vazut si ai dat muzica mai tare. ma uitam asa pierdut si am zis bestial. :D

BIG_mafia 26-08-06 16:35

omule sper k ai de gand sa vii cu mashina la oradea pt un show de tuning :D

Eagle_flyaway 26-08-06 16:47

zi si cand.... ca poate vine... :twisted:

BIG_mafia 27-08-06 08:53

ink nu se stie data exakta akuma se rezolva aprobarile :) cand ii pus totul pe roate...reclame la greu...asa sigur aflatzi totzi :D

dexter_20 27-08-06 13:23

Un tuning facut cu mult bun gust, multi bani,timp si suflet. Imi place. Imi place mult de tot.

XelleX 28-08-06 02:37

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia (Post 533178)
omule sper k ai de gand sa vii cu mashina la oradea pt un show de tuning :D

Sigur, daca voi fi invitat :)
Singura problema e ca am modificat-o de ceva vreme si nu mai arata impecabil.. si oricum niciodata nu am considerat-o show-material :P

XelleX 28-08-06 03:08

4 Attachment(s)
Azi mi-a cazut tot ce mai aveam din scutul de pe stanga-fatza. Sa fi vazut cum aratau oamenii de pe trotuar cu degetul inspre mine cand am virat stanga maxim, am bagat mana pe dupa roata si l-am smuls cu putere din ultimul surub in care se mai tinea....
Ma gandesc cu groaza la cei care chiar au masini sport.. cei care chiar au garda la sol joasa... fratilor voi pe ce parte a soselelor mergeti? ca eu nush cum sa mai fac... si nu vorbesc in mod special despre gropi.. ca pe alea le ocolesc cat de cat... dar oare cand vor face astia drumurile plate? (a, sa nu mai zic de bucata de bordura din Constanta care se afla in mijlocul drumului, si peste care chiar am crezut ca trec.......)
Si cateva poze

BIG_mafia 28-08-06 09:10

cand aflu mai multe detalii o sa fak si yo un pik de reclama :D

Sere 29-08-06 12:56

Interior nota 10 arta super mai ales instalatia de sunet dar cat despre exterior nu prea ajunge la 10 hai 8.50-9 nu vreau sa fiu rau oricum felicitari sa ai parte de drumuri cat mai plate :) ....aaa si ce bordura din Constanta?

bulldog_cox 29-08-06 20:56

e tare...te am vazut ...si putin auzit(ascultai incet ..presupun) prin bv...am zis ...ce muzica are ala ...de are gauri in spate(chiar...au un efect...nu iti ploaua?).... dar....nu mai am cuvinte..bravo...super tare...ai grija sa nu ti-o pandeasca .hotii...e beton....

XelleX 29-08-06 22:18

Quote:

Originally Posted by Sere (Post 535517)
....aaa si ce bordura din Constanta?

Hmm.. cum vii dinspre statiuni in Cta, stiu ca iesi pe sub un pod si dupaia vine un drum drept cu linie de tramvai si gropi multe.

Cat despre gauri ma distreaza faptul ca majoritatea ma stiu drept "ala cu gaurile in portbagaj" ...iar de ploaie, chiar nu intra. Nu se uda nici la spalat cu jet daca are grija omu'

TheEnZo 30-08-06 16:30

Super misto masinutza ... system audio video este exceptional !
Dar ce legatura are presiunea din porbagaj cu statia ??? Statile audio au protectie, si intra in protectie in cazul in care difuzorul iese din spectru sau cand bobina nu mai poate prelua puterea sinus! Teoretic daca presiunea iti apasa pe difuzor ardeai sigur difuzorul dar nu sii statia , maxim un final de la statie !

Chestia asta sa iti faci bass-reflex la porbagaj nu am mai auzit si nici nu am mai vazut ! Logic masinile de salon de la Alpine, JBL, SAL, care deobicei au injurul a 2000-8000 W rms ar trebuii sa fie pline de gaurii !
Poate nu sunt incintele facute bine si calculate de la difurii !

AdrianC4 30-08-06 22:03

Am urcat si eu in masina asta mai demult... Nu stiu daca mai este acelasi proprietar :)

Frumos lucrata, stiu povestea masinii, de unde au fost luate piesele, jantele, muzica... Muzica e bestiala!

XelleX 31-08-06 00:21

Enzo ai dreptate si nu vreau sa intru in polemici pe tema asta. Ca idee, nu s-a ars statia care amplfica basii ci cea de medii, difurile de medii nefiind la inceput bine izolate de portbagaj. Solutia nu a fost poate una profesionala dar functioneaza bine si e de senzatie....

AdrianC4, proprietarul e acelasi, povestea continua pe cai nebanuite :P

TheEnZo 31-08-06 13:18

Aha acuma am inteles !
Dar ideea este ca tu ai bass-reflex in aer liber si asta scade din db ! ( E cum ai scoate o boxa bass-reflex din casa si o pui in curte si constatii ca nu prea mai este bass) !
Oricum esti cool !

All times are GMT +2. The time now is 11:00.

- Copyright 2026 4Tuning