![]() |
AfterDark Racing
Clubul AfterDark Racing cu sediul in Dr. Taberei se ofera sa ajute cu tot ce se poate clubul Legal Racing pentru crearea si amenajarea pistei din Dr. Taberei (Ghencea).
Daca aveti nevoie de ajutor ne dati un PM. |
wow! afterdark racing... ce masini aveti?! cati sunteti?! knd ati mai aparut si voi?! :D aveti si sediu :lol: :lol:
|
speeder, actele clubului nostru sunt aproape gata!!
Cat despre sigla eu zic ca o sa ne descurcam!!! :D :D :D |
eu stau in drumul taberei, si sincer nu am auzit de voi. unde va strangeti?
|
SGM: baietii sunt noi in bransa; inca nu s-au afirmat. Am I right ?:P
|
puneti si voi o lista a membrilor cva ;)
|
Pai mai asteptati cam o sapt. sa fie si actele si siteul gata si dupa aia veti avea mai multe detalii decat vreti!!! :D :D :D
|
SpeedeR din toate alea care le-ai spun nu stiu cate sunt legale, majoritatea sunt doar cu numele asa ca de aia poti sa te iei.
Noi in total suntem vreo 8 dar pe net intram decat 2 eu cu Shadow, poate ii corupem si pe ceilalti sa vedem, oricum cautam membri. Suntem infiintati de vreo 2 luni si inca ne chinuim cu actele asa ca e greu daca vrei legal nu doar cu vorba. Si astea sunt adevarate nu alea \"domne am club dar nu e recunoscut de nimeni\". Acceptam membri (nu orice cum ar fi fara carnet sau fara masina) |
felicitari baieti
poate ne ajutati si pe noi cu un sfat ceva pentru ca noi intradevar nu suntem legali. dati si voi un pm |
eu tot nu pot sa cred k il faceti legal... multa spaga,multe acte,drumuri,etc...ce mai?! ROmania...
dk e true...dau o bere ;) |
Intr-adevar mai avem, actele inca nu sunt gata, dar acest club va fii legal!!!
|
Da asa e pt. a face clubul legal e ceva de munca si noi tot ne chinuim de vreo luna dar mai o pila mai ceva si in curand vom fi gata.
Multumim de felicitari. |
haideti sa discutam .. luca sau shadow sunati-ma unu pe 0723680378 ... sa aranjam sa ne intalnim sa bem un suc sa vb , sau dati un beep ceva... astept...
|
Quote:
Eu zic sa propui tu un loc si ne intalnim, asta daca putem, dar e bine sa ne spui cu cateva zile mai devreme \"ma uite ne intalnim la ora aia acolo, veniti?\" Mai vorbim, ai yahoo ID? |
Racing Team Bucuresti va ureaza multa bafta !!! :!:
|
Sal
Unde amenajati voi pista in Dr Taberei-Ghencea ca eu tot acolo stau si de cati va ani alerg masina si nu am gasit un loc mai bun decat la ceas?
|
GO GO GO !
Ar fii o treaba...sa te potzi intalnii acolo sa faci liniutze \"legal\" ca afara!
Succes inc-o dat'! |
Re: Sal
Quote:
|
Din cate am inteles de la sebastian de la Legal Racing, pista o sa fie undeva prin Ghencea. Eu le doresc bafta si asa cum am mai zis daca Clubul AfterDark Racing poate sa-i ajute cu ceva, sa ne contacteze!!! :D :D :D
|
Sper sa fiti baieti de treaba si sa colaboram bine >
-Eu va doresc viata lunga si sa ajungeti cat mai repede la nivelul altora . -Daca va pot ajuta cu ceva pe viitor fiti siguri ca ve-ti putea apela cu incredere la noi. PS: Sunt curios de unde stii despre locatia pistei? (cu toate ca este doar o oportunitate) B A F T A B A I E T I |
Florica, se stie de locatia pentru ca a postat Sebastian la curse oficiale...
|
Am vazut si eu acum:)) Dar mirarea nu mi-a trecut vazand postat anuntul lui Sebi . Trebuia sa mai dureze ceva pana se facea public cel putin eu asa stiam!
|
probabil a zis ca sa ne dea o speranta, desi la cum se anunta legalele acum....chiar ca putea sa mai stea secret un timp
deja satu-mare, ploiesti, iasi, bucuresti....adica e prea bine. se vede ca lumea se zbate sa faca ceva, indiferent ca e lr, nsl sau alte cluburi, oficiale sau nu. |
Quote:
|
baieti....dk tot va legalizati poate impartasiti si la altii documentele necesare , de cati bani e nevoie,etc....
da?! asa e frumos :P |
SUBSCRIU! :lol:
|
asteptam,asteptam
|
Nu am mai putut sa raspundem deoarece si eu si Luca am fost plecati!!!
In legatura cu actele necesare pt. infiintarea unui club, asa cum sa mai zis, cel mai bun lucru pe care puteti sa-l faceti este sa va duceti la un avocat, care se va ocupa de tot. Dar si avocatul va costa destul si actele si alte lucruri la fel. Noi inca nu avem toate lucrurile gata si inca nu stim cand se vor incheia toate demersurile necesare pt a face acest club legal, dar speram sa fie cat mai curand. :wink: |
hmmmmmmmmmmmmmm....
am cerut si eu un pret estimativ...si nu imi spune k nu stiti ce acte va trebuie k sa il faceti legal... :roll: |
Deci dupa cum am mai spus foarte important este un avocat deoarece avocatul va face statutul unde vor intra membri, denumirea clubului, sediul, scopul, obiectivele etc. Apoi un notar deoarece va trebui legalizat, nu sunt multe documente dar fara un avocat nu faceti nimik.
Acum, costurile depind de la avocat la avocat, asa ca nu e un anumit pret. Deci sfatul meu este sa contactati un avocat si sa-l lasati sa-si faca treaba. (Multumim NSL) :wink: |
AfterDark, o intrebare...De cand a inceput acest porces de legalizare si cat estimati ca va dura? Dar niste costuri, macar estimative?
*** - COObra |
Noi incercam sa legalizam clubul de vreo 2-3 luni dar am fost incurcati de primul avocat, care a spus ceva si a facut altceva, apoi ne-au lasat balta niste membri din club, dar acum am rezolvat cu tot si trebuie doar sa contactam avocatul. Cred ca va dura cateva saptamani, iar costurile estimative vor fii de ordinul milioanelor adica de la un milion in sus.
|
adica 1 milion si 100 mii ??? ba frate esti belea daca spui si tu cat va luat avocatu ala ! o dai in diverse ca depinde de la avocat la avocat ! zi cat va luat asta al vostru ! cate milioane, nu de la un milion in sus !
|
Adica zi taxele fixe ce trebuie platite si capitalul necesar infiintari... care sunt independente de avocat... ca banuiesc ca astea trebuie sa le stiti, avand in vedere ca de 2-3 luni incercati legalizarea...
de avocat depinde doar onorariul lui, care se adauga la costurile de infiintare. |
Gata m-am intors putin ingrijorat de costuri :shock: :shock: :shock:
Deci trebuie patrimoniul clubului care e de minim 5 mil, bani care se depun la C.E.C doar asa de formalitate, puteti sa-i scoateti dupa cateva saptamani, apoi notarul inca vreo 2,5 mil, onorariul avocatului 250 E :shock: , vreo 250.000 pt. nume, 500.000 nu stiu ce contract, si alte taxe de vreo 500.000. Deci pt. legalizarea unui club vine cam 19 milioane :shock: :shock: :shock: sau in cel mai bun caz 14 milioane. Trebuie apelat la relatii ca altfel nu vad. :shock: :shock: :shock: :shock: |
parerea mea... e ca abia acum v-ati apucat si voi sa va interesati!!!
bafta |
De ce sa ne interesam?
Noi am aflat de la un avocat niste chestii iar de la altu alte chestii. Ce vroiai sa auzi? :( |
Quote:
|
Deci noi cum am mai spus am vorbit cu mai multi avocati, parsivii, care mai de care bagau tot felul de preturi, dar totul a culminat cu ultima de 14 mil asa ca am apelat la relatii, merge mai greu dar merge, oricum putem sa il legalizam si ultimii atata timp cat nu ne costa nimik, ca doar nu e o cursa contra cronometru. 8)
|
sa inteleg ca 14 mil este cea mai mare suma pe care ati auzit-o?
iar expresia \"avocat parsiv\" este pleonasm. :P |
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning