![]() |
Honda Civic Type-S
6 Attachment(s)
Honda Civic Type-S Honda a anuntat lansarea variantei in 3 usi pentru Civic, numita Type-S. Prezentarea oficiala va avea loc la British International Motor Show pe data de 18 iulie. |
Re: Honda Civic Type-S
Nice car!!imi place interiorul!!;)
|
fumos...pretz?
|
frumoasa masina. Am vazut una asemanatoare pe la hunedoara. e superba. Stiu asiaticii astia sa proiecteze o masina
|
Mama mama ce frumos arata.......pretzuri ceva...:)
|
super misto bordu :D
|
Daca o vor produce si in Europa chiar ca vor da lovitura cu masina asta printre impatimitii tuning-ului, ca la cum arata.....se preteaza excelent pt un proiect.
|
am citit intr-o revista ca turometrul il are 3d :shock:
|
hmm din cate vad are rama la usa...f urat ..mai misto era geam decat..mai sportiv..oricum e f reusita masinutza
|
arata bine. mie imi place mai mult varianta in 4 usi. si cred ca aia se preta mai bine pt 3 usi
|
frumoasa masinutza
pe protv au zis ca seamana cu o masina a viitorului.....(pro motor) |
misto interioru ....e superb
|
E frumushica, interioru` e chiar reusit, dar au stricat-o cu motorizarile: ala pe benzina are cai cat ala pe motorina. Motoru pe benzina trebuia un pic mai nervos (15-20 de cai macar).:neutral:
|
R era ... nush, avea un farmec litera asta...
|
honda e o marca asiatica si de obicei asiatici fac masini super bune asa ca nu ai ce sa zici
|
ooo o "copie" de astra gtc 8)
|
E frumoasa masina. Interiorul ala arata super!!
|
am o presimtire ca in varianta finala nu va arata asa.
|
tare de tot...un pretz ceva??
|
cam ozeneu :) dar e tare :D
|
Am vazut si eu si eu modelul civic din pacate are forme de anul 2020 si suspensie din 1995 ,bordul parca e de Apollo si e super pus butonul START Forma e ***urista dar vizibilitatea in spate e slaba din cauza formei lunetei .Oricum e o apritie stranie pe strada ca megane cand a aparut
|
e reusita masina atat in interior ,cat si exterior(ca aspect), nu stiu cum se descurca cu performantele, insa ar trebui sa stea bine la capitolul asta, la fel ca predecesoarele Type-s ;)
|
Quote:
Si e versiune finala... |
naspa spatele!!!!!!!masina de femei!!!!!!!!!
|
Quote:
e o parere doar, o presimtire. Daca chiar se lanseaza ar face furori pe meleagurile noastre. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Intradevar Honda Civic s-a lansat (inca nu am vazut nici unu in RO) dar totusi am o impresie ca type-s va veni un pic mai greu. Sper sa nu am dreptate :) pentru ca imi place cum arata.
|
Am vazut si am si urcat intr-un Civic nou, si pot sa va spun ca am ramas total impresionat de aceasta masina. In interior, de la volan, schimbator, scaune (cu o sustinere laterala f buna) pana la bordul cu ale sale afisaje digitale...toate sunt duse la limita dintre prezent si viitor, si desi ***uristice se incadreaza perfect toate. La exterior ceea ce ma impresioneaza sunt monoblocurile optice, proiectoarele si tevile de esapament triunghiulare.
Cat despre Type S, mici diferente la design atat exterior si cat interior, pentru o sportivitate sportia a masinii. Cat despre aparitie, ea se va comercializa in Europa incepand din Ianuarie 2007. |
PS @alexSHO scuza-mi ofensa dar mi se pare ca este o alta comparatie stupida intre 2 masini care nu au absolut nimic in comun una cu cealalta in afara de faptul ca fac parte din aceeasi clasa. M-am uitat indelung la o poza cu un astra GTC si una cu Type S si nu gasesc absolut nimic asemanator.
|
Ciudatzica rau Civicul nou. Doar interiorul face senzatie.
|
interioru e super adevarat, si exterioru la fel
|
marfa Honda asta dar pacat ca la noi ajunge pe la vreo 25000 cu toate taxele:(
|
Quote:
|
Quote:
a. babele nu o sa o mai cumpere pt ca prea avagardista (pa-pa cota de piata!!!) b. nici tinerii din ziua de azi nu o sa fie impresionati de ea prea mult decat pe forumuri, pt ca in viata reala, e prea scumpa iar in ultimul timp toti tinerii au inebunit dupa penibilitati motorizate, cum ar fi vesnicul si prea penibilul Golf, care arata numai bun sa-l cumpere bunica. Sa vad eu cati de varsta mea (22 de ani) au masini sport, si cati au Skoda Octavia TDI/Golf TDI/"Alt caca" diesel pseudo-sportiv, pseudo-economic! Totusi, parerea mea personala cu privire la masina este una buna: arata bine la exterior. Astept Type R ca sa laud motorul... Interiorul este o chestie de gust, iar eu nu ma simt pregatit sa conduc Enterprise-u inca... :p Prefer Astra GTC care arata mortal la exterior si cat de cat clasic la interior! |
am fost cu varianta in 5 usi 1.8, am condus-o, am si ramas un pic inzapezit cu ea! si am facut si o liniutza cu un urs 325 cabrio (se tinea destul de bine de urs si in plus il aveam si pe propietar in dreapta)! M-a surprins placut masina cam din toate puncele de vedere! interiorul este demential, singurul lucru care mi-ar fi placut oarecum sa fie altfel, ar fi fost ca luminile de pe consola centrala si de la geamuri sa nu fie verzi, ca parca nu se potriveau cu albastrul de pe cadrane (e un fix de al meu ca nu se potrivesc nuantele astea)! un detaliu foarte misto este turometru ce este plasat pe mijloc si este iesit in relief! insa unul din minusuri este pretul de achizitie care pt motorizarea de 1.8 - bine echipata (jante 17, mp3, etc) ajunge pe la 24 - 25 cu toate taxele!
|
mersi Torque!...sunt de aceeasi parere cu tine!e super masina...sunt un mare fan honda dar preturile astea ma tin departe de ea!Super...toata gama honda pot sa zic!
|
.....ai dreptate Bogdane, ceea ce ai vazut in Hunedoara e chiar noul model Honda Civic.....doar ca e cel "de familie"....in 5 usi....:D
|
am renuntat la audi a4 1.6 si alfa romeo 1.9 JTD pt masina civicul cu 5 usi.mi se pare ca arata demential..poate nu la fel ca alfa dar diferenta de aroape 5000 si-a spus cuvantul...maine inkei contractul de leasing.din pacate vine cam in octombrie..pana atunci strang bani pt un proiect..astept sugestii si propuneri de la voi...avand in vedere ca sunt dea dreptul nou in toata kestia asta (prima mea masina)...o sa deskid topic in threadul special.
|
intr-un interior de-asta mi-ar place sa stau :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning