![]() |
Machete in lucru - InSidE
35 Attachment(s)
O sa incept sa fac si eu cateva modificari corvette-ului.am cumparat si un chit auto cu fibra ca sa ma apuc de lucru.sunt amator asa ca orice sfaturi sunt binevenite.
ce vreau sa-i fac: -umflare aripi -sistem audio -motor supercharged -aspect cat mai slick Mai am de finisat caroseria. Am finisat caroseria.mai jos poze cu ea in lucru.scuzati claritatea lor sunt facute cu telefonul mobil. Am prelungit spoilerul fata si am umflat mai mult aripile pentru a incapea mai bine rotile de la lambo.am finisat toata caroseria.am si eu o intrebare:in chit au ramas cateva mici gaurele foarte mici,trebuie astupate,smirgheluite sau pot ramane asa? Am mai avansat.roll cage-ul este terminat.mai am motorul de facut dupa aia un grund si o vopsea. In momentul de fata masina a capatat mai multe straturi de grund,mai ramane vopseaua pe care o voi aplica mai incolo. La chevy i-am coborat motorul si iam dat cu grund |
Re: Machete in lucru-InSidE
Vravo prietene , imi place ca muncesti cu placere !!! vreau sa vad ce o sa iasa la sfarsit. SPOR la munca. ;)
|
Re: Machete in lucru-InSidE
mersi!deocamdata corvette sta deoarece sunt preocupat cu munca la diorama
|
Re: Machete in lucru - InSidE
corvette este in cabina de vopsit.:D
|
Si ce culoare va fi?:D
|
Quote:
culoarea va fi rosu aprins |
Quote:
|
2 Attachment(s)
cam asta a iesit...mie imi place:D
|
frumoasa culoarea.:wink:
|
mersi fed!Spor si tie la lucru.
|
1 Attachment(s)
O sa incep lucru la reconditionarea unei machete intr-o stare foarte foarte prosta.Macheta este pur si simplu rupta in 4 bucati.Cum a ajuns asa e o poveste lunga.Daca aveti vreo idee cum se poate lipi,va ascult.Orice sfaturi sunt binevenite.Atasez o poza mai jos.
|
nu stiu daca merita sa te mai obosesti cu asa ceva:sad: oricum ar trebui sudata si indreptata si vai vai:rolleyes2 e mult de munca.poate ar trebui sa îi zici pas...
sa ne pui poze si cu vette-ul asamblat! |
Quote:
Poze cu vette-ul o sa vina.Am intampinat o problema la el la o roata s-a rupt ceva.O sa rezolv. |
Ca sa va tin la curent:
la vette nu i-am mai facut nimic(fiind preocupat cu scoala),dar o s-o asamblez si o sa revin cu poze cel mai probabil maine sau poimaine.:-) |
4 Attachment(s)
Hopa!Din pacate n-am mai postat nimic in ultimul timp deoarece am fost foarte ocupat.O sa reinviu acest topic pentru a va prezenta primul meu tuning la o masina.Mie personal imi place.Astept parei.Apropo se vede in poze ca nu e prea bine finisata,oricum eu is per total multumit.
PS:pozele is facute in graba iar eu nu prea am talent in pozat :)) |
9 Attachment(s)
Salutare tuturor,
Am inceput de un timp sa lucrez la inca o macheta:Porsche Boxter 1/24 Deocamdata i-am facut un prag si spoilerul din fata.Bineinteles mai trebuie finisate.Am atasat mai in jos niste poze cu starea in care e acum.Astept pareri/critici/opinii/,etc. |
8 Attachment(s)
am mai avansat cu proiectul bodykit-ul este aproape gata.Mai am de finisat umpic la el(trebuie sa astup gaurile).M-am gandit si la culoare:vreau s-o vopsesc in alb lucios.Am preasamblat masina ca sa vad cum da bodykit-ul pe ea.Mai jos poze:
PS:poze facute cu telefonul. |
Imi place sa vad un proiect indraznet ca acesta! Totusi , ai mare grija la simetrie. Este foarte importanta! Bodykit-ul trebuie slefuit foarte-foarte bine folosind spritz-ghit iar apoi grund (sper ca nu este nevoie sa mentionez diferenta dintre cele doua ''suporturi''). Este nevoie sa micsorezi putin garda la sol a modelului si poate sa ii gasesti niste jante custom,cat despre cum poti face asta mai sunt multe de spus. In rest imi place modul in care lucrezi,chiar daca poti fi mai fin la finisaje si mai atent la detali.Incearca sa mai finisezi pe la Vette cate ceva la bodykit- fata. Numai bine,Timitza:-P
|
4 Attachment(s)
de apreciat rabdarea pentru asa lucrari...dar....
e cale lungaaaaaaaaaaaaaa pana la ceea ce ar trebui sa fie un proiect terminat.. eu personal nu fac si nu voi face niciodata astfel de modificari radicale....e necesara multa rabdare ... poti sa incerci chestii mai simple la inceput - apoi sa treci la astfel de complicatii.... De exemplu - uite o macheta modificata de mine...ce am facut - i-am taiat pavilionul si i-am revopsit interiorul si caroseria...nu am folosit nici un gram de chit sau alte inventii ... numai bine - si sper sa intelegi partea pozitiva din criticile mele..:) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
mersi de info FED!Dar imi explici si mie adica dupa ce finisez body-kit cu hartie abraziva,dau cu grund iar apoi slefuiesc?
|
Quote:
daca nu am fost destul de explicit, baga id-ul meu de mess care-l gasesti la profil. |
UPDATE:Am finisat si slefuit muuuuuult la macheta.Am astupat majoritatea gaurilor din bodykit,dar din pacate mi-au scapat 2 in spoilerul fata si 2 in spoilerul spate.Revin cu poze:!:
|
Pentru cei care vor vedea modificarea.....nu va temeti in 10 minute va reveniti, asa am patit si eu. Felicitari pentru sectiunea asta, cu exceptia a vreo 2-3 membrii ceilalti ati transformat-o cu succes in ceva gen Palatul copiilor sau mutanti pe 4 roti. Bravo tuturor!
|
4 Attachment(s)
Quote:
Referitor la proiect...am atasat poze... |
Quote:
|
Bun si ce legatura are macheta mea cu concursul tau?
|
2 Attachment(s)
I-am gasit machetei o pereche de incaltari noi care dupa parerea mea dau bine.
|
Quote:
|
N-are de unde sa stie, discutia a avut loc pe privat unde userii obisnuiti nu au acces.
Initiatorului: nu stiu ce incerci tu sa faci din Porsche-ul ala, dar pana acum rezultatele sunt mediocre in privinta manoperei si designul e..........o pastila greu de inghitit avand in vedere formele stock ale masinii. Poate ne ajuti cu un link sa vedem ce incerci sa copii. |
1 Attachment(s)
in general orice masina are la baza designului si ceva "influenta" din Fizica simpla...cum ar fi aerodinamicitate...de aceea daca te uiti la orice masina moderna..exista o linie imaginara ptr unii care uneste baza barii fata, pragurile si baza barii spate...arata bine in primul rand si ajuta aerul sa "curga" pe sub masina..
ti-am facut o simulare..poate intelegi ce zic ... designul actual al Boxterului e si urat si nefunctional...dar cu rabdare poti sa-l aduci pe "linia" de plutire |
5 Attachment(s)
nefinisata mai e mult de lucru...
|
nu o mai chinui.incearca altceva.
|
ce sa mai incerc da-mi si tu o idee.am refacut de 3 ori spoilerul fata :|
|
Il pui pe ala original. Boxster are un desig greu de modificat. Eu personal nu prea am vazut creatii reusite nici la 1:1 ... dar la 1;24 ...
|
daca ai facut de 3 ori spoilerul fata inseamna ca ai mai fi dispus sa mai lucrezi la ea
am cateva propuneri: alte cauciucuri mai subtiri care s.o lase mai jos. (are rotile mari deci ai coborat prea mult pragul fata) aerisirea frontala trebuie sa fie semnificativa, altfel ii pui emblema fotodecupata 'Hybrid'... ti.as recomanda sa urmaresti kituri de alte modele Porsche, ori tuneri de Porsche, gen TechArt. zic ca ai multe optiuni din care sa alegi. Problema e doar sa nu exagerezi, a trecut de mult perioada NFS Underground 2. NU este o cauza pierduta.. totusi daca vrei sa exagerezi cu body.ul, urmareste intai foarte atent lucrari ca ale lui 'Popui'.. singurul care mi.a venit acum in minte... se poate face si asa, si in acelasi timp sa arate bine. trebuie totusi sa aiba stil. poti incerca in momentul asta si un concept... parbriz mult mai jos, etc... Bafta si mai asteptam poze |
7 Attachment(s)
Am incercat altceva...
Datorita faptului ca capota din fata nu se deschide am decis sa pun un motor in spate.Mi se pare mai intersant si in acelasi timp avantajos deoarece masina capata RWD si poti face drifturi cu ea. Sper sa nu dezamagesc...:cry: Daca da,atunci incerc altceva,doar din greseli invatam si ne perfectionam. Astept pareri. |
Quote:
|
da chitul jos, vopsea, echipata cum era si o pui pe raft...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:03. |
- Copyright 2026 4Tuning