![]() |
Alternativa la SPALA-MA !!!!!!
10 Attachment(s)
Alternativa la SPALA-MA !!!!!!
daca nu aveti bani sa va spalati masina puteti recurge la un artist pentru a crea adevarata opere de arta din mizeria de pe masina voastra ce o fi mai ieftin ? |
Re: Alternativa la SPALA-MA !!!!!!
doamne ce talent are omul, pacat ca sunt temporare lucrarile lui facute in praful depus pe masina! cat poti merge asa?:lol::lol::lol:
pana la prima ploaie?:rolleyes2:rolleyes2 |
omul asta chiar ar avea de muncit serios la noi.... la cata mizerie si praf e si la kum se ftransforma o masina curata instant in una jegoasa
|
are omu talent.. da la cat de fazani is romanii, s-ar duce unu` shi i-ar scrie peste "SPALAMA" fara - :)) ar trebui sa incerce pe mobila dupa care ar pune sticla peste shi voila.. opera de arta..
|
talent omu ;).... nu ii e mila cand ... vede ca toata munca lui se duce in 5 secunde ? :)
|
Isi iroseste talentul. Numai praful se alege de el. :-P
|
Daca vine in romania face reumatism la mana si se lasa de meserie :D
|
il astept la mine in fatza blocului ca e mult praf.Ar scoate bani buni :)))
|
gata cum imi prind masina jegoasa ma apuc si eu :lol: ce doar strainii au voie :lol::lol::lol::lol:
|
ar fii tare sa facem un battle cu asha cv :)
|
foarte interesant...sa vina in romania ca face un tablou pe zi..:) fratilor..apropo...stiti ca Bucurestiul are in jur de 220mii de tone de praf pe kilometru patrat? stiti cat trebuie sa aiba ca sa intram in UE? 20mii tone..:))
|
Sa iasa toate gospodinele pe strazi cu aspiratorul in mana si sa-si faca datoria civica :lol:
|
aaa pai in cazul asta nu iti mai speli masina niciodata :)
omu e zeu :D |
super tare..ce poate omu asta sa faca din praful de pe parbriz:rolleyes2 ... ar trebui sa se uite sa i-a lectii astia care n-au ce face decat sa scrie pe masini spala-ma ....si sa ne faca cate un desen ;)
|
:shock: mda....foaarte tare frate, si cand te gandesti ca toate sunt facute dintr-o singura incercare, fara nici o corectura...:confused2
|
e praf omu asta :)))))
|
hee .. jmechera treaba .. frumos oricum :)
|
si daca vine un tzigan la semafor si ii spala luneta :)))))))))ca sunt capabili
|
cred ca stergi asfaltul cu tiganul ala, sati nenoroceasca o lucrare din asta
|
prea tari desenele. daca mi-ar face unu asa p masina i-as da o bere. nu k masina mea ajunge chiar asa.:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning