![]() |
HOWTO not drive a BMW
5 Attachment(s)
Sunt sigur ca ati mai vazut accidente inainte , dar cati dintre voi ati mai vazut ceva ca cel de mai jos ? Chiar nu pot sa imi imaginez cum a reusit :D
Se chinuia oare sa filmeze un nou episod din fast and furious ? |
Re: HOWTO not drive a BMW
doamne dar cum a ajuns acolo? sa inteleg ca a avut aripi?
|
sau i-a placut extraordinat de mult 350 z din film si vroia shi el o copie fidela :D
|
ai ma esti nebun
nici daca te chinui nu reusesti sa faci asa ceva oricum bv lui cred ca poate sa intre lejer in cartea recordurilor cu cel mai ciudat accident :) |
ammmm visssatttt sa zboooooooorrrrrrrr ,degeaba mi-am zis ca e doar un vis...e atat de usor...crezi in tine :)))) zboooooooooooor lalla lala !
prea tare omu ...nici daca vreeai cu macaraua sa-l pui asa nu reuseai :)) ce draq ma :lol: :lol: ii arat lu tata si face dupa 5 sec de uimire" mda eu nu reuseam ..ori pe celalalt sens ori pe sensul meu ce pizd@ masii " :lol: :lol: |
poate ca este un nou model de tren! :lol::lol::lol::lol:
|
alai nebun :) o avut asa mare viteza incat si-o luat zboru :))
|
balustrada proasta!!
|
incredibil dar adevarat.Asa ar trebui trecut :)) o fi apasat NOS din greseala si uite rezultatul
|
TGV la romani :lol:
/later edit: creka intr`o viatza anterioara a fost cascador.. nici cu macaraua dak te chiunui sa o pui tot nu`tzi iasa...:lol: |
Quote:
|
ma fratzilor omul nu are nici o vina, saracia aia de balustrada a adormit la volan si a intrat pe contrasens si omul nu a mai putut sa evite:D
|
Eu nu vad nici o trambulina, asa ca nu imi pot explica fenomenul.
|
a luat viteza si a urcat-o acolo k sa ii schimbe uleiu .. o doamne ce draq nu va duce capu .. da cum a urcat-o nici p mine nu ma duce :D
|
Redbull iti aripi !! nu stiam ca functioneaza!! mie nu mia dat asta a fost norocos si cred ca ia dat la masina ! :)))
|
lol =)) cea mai tare faza care am vazuto vreo data :) prea tare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning